Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 12., hétfő 20:55

A Spoilerben írtam róla, de az is csak egy saját vágy volt, szóval semmi spoiler nincs abban, hogy odafirkantotta egy szereplő nevét, akinek nem jutott a neve az eszemben. :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 12., hétfő 20:47

Realista24 írta:Mondjuk szereplőket nem tanácsos megemlíteni nem spoilerben, nem? Ha jol tévedek, eleg gyakoriak az elhalálozások...nem mindenki up to date Gotbol.
Szerintem az,hogy leírtam valakinek a nevét nem spoiler. Szerepel régóta a sorozatban, nem most tűnt fel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 12., hétfő 20:26

Mondjuk szereplőket nem tanácsos megemlíteni nem spoilerben, nem? Ha jol tévedek, eleg gyakoriak az elhalálozások...nem mindenki up to date Gotbol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 12., hétfő 18:59

Kerlon írta:GOT s04e06Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrion a legnagyobb király. Amúgy enyhén nevetséges volt ez a tárgyalás és nagyon kellett a végére a kifakadás. Nem is értem, hogy Tywin miért hagyja Cerseit ennyire szabadon. Az eleje egész uncsi volt, Bűzös gazdája is meghalhatna már... (nem tudom, hogy milyen Havas a neve, elfelejtettem :hmmm: )Alig várom, hogy jövő hétfő legyen pedig vizsgaidőszaknak is az lesz a kezdete. :/ :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ramsay Snow! :)
Ez a rész, jelenleg még szóhoz sem jutok,az utolsó 5 percet 10szer néztem végig...brutális
Peter Dinklage for President!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 12., hétfő 18:11

Óriási lett a House of Cards második évadának utolsó része, pláne az utolsó 10 perc, Kevin Spacey-nek van két olyan mozzanata is, amiben felülmúlja eddigi önmagát, visszatekertem vagy tízszer. :lol: :lol: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hittem volna, hogy kihozza valahogy, hogy már most elnök legyen... :agree: B-)

Zseniális sorozat, kár hogy rohadt messze van még a harmadik évad. :-(

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 12., hétfő 15:43

GOT s04e06Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrion a legnagyobb király. Amúgy enyhén nevetséges volt ez a tárgyalás és nagyon kellett a végére a kifakadás. Nem is értem, hogy Tywin miért hagyja Cerseit ennyire szabadon. Az eleje egész uncsi volt, Bűzös gazdája is meghalhatna már... (nem tudom, hogy milyen Havas a neve, elfelejtettem :hmmm: )Alig várom, hogy jövő hétfő legyen pedig vizsgaidőszaknak is az lesz a kezdete. :/ :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 12., hétfő 14:38

Remy írta:Constantine előzetes

Azért ez se néz ki rosszul. B-)
várós nálam is .. a film is tetszett
Kép

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 12., hétfő 14:23

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Istenem, "óriási" színész ez a Peter Dinklage, a Game of Thrones egy picit meg fog halni bennem, HA nem lesz tovább benne.

Nem spoilerezek, nem olvastam a könyveket még.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 12., hétfő 13:40

Hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tudtam hogy a csaj nem halt meg :lol: szép etetőben van az öreg Hannibal..viszont remélem az idegesítő pszichoribijét megeteti majd Jack-ékkel, a frász kerülget tőle. Mason Verger komoly továbbra is, kíváncsi vagyok mi lesz Hannibal és közte
Nem illik.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 12., hétfő 0:25

A The Originals utolsó előtti (1x21) is brutál jó volt... elképesztő nagy volt!
nem találok szavakat miket műveltek benne, nagy dicséret a készítőknek! Igazi 10/10-es rész!

Illetve bár a VD 5x21-et még nem láttam, de spoiler nélkül ott is nagyon jó dolgok történtek! B-)

asszem mindkettő minőségi évadzáróval megy majd nyári pihenőre!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 11., vasárnap 22:20

A House of Cards utolsó 3 részének magyar feliratát egyszerre feltöltötték. :mrgreen: Ma sem alszok. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 11., vasárnap 22:20

Szándékosan nem írtam elsőre :D

Megint Arrow meg Slade, képregényekből "okoskodva": Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugye Slade katona volt, pontosabban zsoldoskatona. Nos, ebből azért megszedhette magát... meg ha még elvégzett pár extra melót, nagyobb pénzeszsákokat is simán lehúzhatott. Ez legalábbis logikusnak tűnik, persze csak akkor, ha jóval előbb visszajut a civilizációba, mint Oliver.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 11., vasárnap 22:13

Constantine előzetes

Azért ez se néz ki rosszul. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 11., vasárnap 22:12

nmate írta:Arrow és Slade:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát majd a flashbackekből megtudjuk. Én sejtem amúgy.
Na, írd már le. :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 11., vasárnap 22:11

Arrow és Slade:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát majd a flashbackekből megtudjuk. Én sejtem amúgy.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 11., vasárnap 19:38

IkerCasillas írta:Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem az a kérdéses, hogy Slade-nek honnan lett ennyi pénze?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jött a tipszmiksz :mrgreen: vagy esetleg ra's al ghul dobott neki némi zsetont a város leigázására. az öregfiú gotham és batsy sanyargatása mellett holmi starling city lerombolásra nem ér rá :lol:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 11., vasárnap 19:22

Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem az a kérdéses, hogy Slade-nek honnan lett ennyi pénze?

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. május 11., vasárnap 19:10

Én ezt a vámpíros cuccot várom ( az FX miatt talán jó is lesz)

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 11., vasárnap 18:42

torjack írta:engem a tinivámpírokkal meg a tinédzser farkasemberekkel a világból ki lehet kergetni, de ugye kinek mi a jó.
ez igaz lehet a Vampire Diaries-re, de a The Originals abszolút nem tinivámpíros cucc! B-)
torjack írta:nézel rosszat is? azt hogy, minek? gondolom bármit is nézel azt jónak tartod.
több sorozatba is belekezdek, belenézek, hogy milyen. korábban mindent végignéztem amit elkezdtem, de tavalytól már kaszálom, ha egyszer nem fog meg, minek is nézzem, ha egyszer semmi értelmeset nem látok benne. inkább úgy mondanám, hogy nézTEM rosszakat is így mai fejjel visszagondolva.

például az általad is említett Poi egyike azon sorozatoknak amik nálam top20-asak, és erről bizton tudom, hogy nem sz*r amit nézek. egyszemélyes hadsereg, számomra amolyan Statham a főszereplő fószer.

Amúgy megnéztem a The Walking Dead 2.évadot is. Ez már egy fokkal jobb volt, fejlődik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pont jól lett vége, kíváncsi leszek, ki ez az itteni csuklyás emberke a két "öleb-zombival"
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 11., vasárnap 14:18

Jaja, de supnatot/arrowt te is nézed gondolom.
az arrow-t az első évad végén tulajdonképpen kaszáltam, a sok pozitív visszajelzés hatására jöttem vissza a második évadra,de bizonyos lejjebb már taglalt faktorok miatt hiába jobb sztoriban valamivel, esélyes, hogy újból, ezúttal már végleges kasza lesz. a harmadik évad elején még ott leszek, de ha nem lesz fejlődés az idegesítő faktorok terén akkor tuti kasza. a supnattal meg le vagyok maradva legalább 2 szezonnal és még eszembe se jutott folytatni, úgyhogy tulajdonképpen már ezt kaszáltam. a supnat amúgy speciális eset cw fronton, a sorozat idősebb mint a csatorna. a smallville esetében is meglátszott, amikor a cw kezdte el adni.
Vampire Diaries is CW és bár van sok hibája, de nézhető. Viszont ha maradunk ezen a vonalon, akkor ott a spin-off sorozata [The Originals] az "eredeti vámpírok" történetével ami viszont 'szott jóra sikeredett (imdb 8,7) és szuper történet, jó szereplők, minden tökéletese. hangulata, zenéi, stb.
engem a tinivámpírokkal meg a tinédzser farkasemberekkel a világból ki lehet kergetni, de ugye kinek mi a jó.
azért vannak jók is amiket én nézek.
nézel rosszat is? azt hogy, minek? gondolom bármit is nézel azt jónak tartod. az, hogy mások égetnivaló szemétnek tartják a te szempontodból nem lényeges. az ember sose néz rossz sorozatot. max. olyat amiben van idegesítő dolgok, de azért pozitívumok is, van benne potenciál, hogy tényleg jó lesz. viszont ha valami már inkább rossz, mint jó, azt az ember kaszálja. az persze, hogy kinek mi a jó vagy a rossz, az egyénenként változó. pl. nekem a poi 3.évada mocskosul bejön, jobban mint az első kettő, valaki viszont épp elkaszálja, mert anno mikor elkezdte nézni, arra "fizetett be" hogy egy zseni gépe számokat dob ki, a zsoldos meg minden héten megmenti a számhoz tartozó emberkét, vagy éppen megállítja, aztán ennyi. most viszont már túl "bonyolult"

Vissza: