Pepe - 3
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Pepe - 3
Szerintem lehetne csinálni egy rom7000 vidit, hogy idén mennyi ilyet csinált, de csak még sárgát sem kapott. Ilyenkor ez el van felejtva akkor meg mindenki röhögött...
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
https://www.youtube.com/watch?v=cl_DUuJWvVw
Azt ez melyik univerzumban piros? hagyjátok már.. Keménykedni szokott,kell. De ezért piros? nevetséges
Azt ez melyik univerzumban piros? hagyjátok már.. Keménykedni szokott,kell. De ezért piros? nevetséges
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sosem fogja kinoni ezt a fajta idiotizmusat. Agyatlan volt megint... elmegy rajta a meccs. Szogletnel lemaradt,aztan kiallitja magat,ha' normaaaaalis?!

- h3x0r
En nem azert vagyok ra duhos, mert miatta biztosan elment a meccs. (amugy se hiszem hogy kiegyenlithettek volna)
En azert vagyok ra duhos, mert ezzel a mozdulataval ismet a Real Madridot egette le.
Van az egyik haverom, nem egy nagy foci drukker, de azert neha megszokott nezni 1-2 nagyobb meccset. Talan a Bayern elleni meccsek utan meg is jegyezte, hogy az utobbi idoben mintha Pepe megvaltozott volna, nem az az allat aki korabban volt, hanem teljesen korrektul jatszik. (meg Ancelotti Realja is szimpatikusabb mint a Mourinhoe). Biztos vagyok benne, hogy par oran belul fog irni, hogy tevedett, Pepe semmit se valtozott.
En azert vagyok ra duhos, mert ezzel a mozdulataval ismet a Real Madridot egette le.
Van az egyik haverom, nem egy nagy foci drukker, de azert neha megszokott nezni 1-2 nagyobb meccset. Talan a Bayern elleni meccsek utan meg is jegyezte, hogy az utobbi idoben mintha Pepe megvaltozott volna, nem az az allat aki korabban volt, hanem teljesen korrektul jatszik. (meg Ancelotti Realja is szimpatikusabb mint a Mourinhoe). Biztos vagyok benne, hogy par oran belul fog irni, hogy tevedett, Pepe semmit se valtozott.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Egyből küldené mindenki el
Egyébként rohadtul sajnálom, hogy mindkét belsővédőnk ilyen önérzetes, beképzelt nagypofájú alak. Ezek állandóan odamennek ugatni és bíráskodni mindenkihez. Varane legalább szerethető és szépen lassan jobb is náluk.
De Müller is megér egy misét, hirtelen semmi baja nem lett és felpattant. Jé
.

Egyébként rohadtul sajnálom, hogy mindkét belsővédőnk ilyen önérzetes, beképzelt nagypofájú alak. Ezek állandóan odamennek ugatni és bíráskodni mindenkihez. Varane legalább szerethető és szépen lassan jobb is náluk.
De Müller is megér egy misét, hirtelen semmi baja nem lett és felpattant. Jé

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nem fog elmenni (legalábbis most nyáron nem)!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
úgy látom hiba volt nem elengedni a Mancihoz 30 milláért a vébé előtt. asszem leverte az árát. micsoda idiótizmus volt ez megint. (ráadásul a második német gólnál a szokásos helyezkedési-lemaradási hibáját is elkövette.)
szóval vagy áron alul megy, vagy a nyakunkon marad
szóval vagy áron alul megy, vagy a nyakunkon marad

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
csak az utolsó 15 percről ment el, amikor a középpályások és a támadók rúgdostak már csak kapura. a játék során meg nem látszott rajta, hogy bármi sérülés hátráltatná. nekem inkább Benzema tűnt kicsit visszafogottabbnak. nagyon remélem, hogy mindenki kezd, és az Alonso nélküli legerősebb kezdőnk léphet majd pályára.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Már csak a fanatizmusa miatt is adnék neki én is pár percet, egyszerűen a fél kezét odaadná a Real Madridért, amit nagyon becsülök benne, ráadásul úgy teszi ezt, hogy nem is saját nevelés. Hatalmas kedvencem az ürge, már csak az alázata miatt is, az idei szezonja pedig fantasztikus voltprimrose írta:Nyilván a játék képétől és a meccs állásától is függ, de elképzelhetőnek tartom, hogy Pepe is és Benzema is kapjon jó pár percet, ha esetleg a padon kezdenének. Egyrészről mert megérdemlik, másrészről meg velük nem gyengülne a csapat, ha beállítanánk őket. Én pl. pont azon gondolkodtam, hogy Benzemát nagyon szeretném a kezdőben látni, mert szerintem egyből nagyon neki megyünk az Atletcionak, szóval én úgy kalkulálom, hogy az első félidőben nagy dolgok történhetnek. Szóval jó lenne ott látni Benyót, hogy segítse a csapatot, esetleg hogy ő is hozzárakja azt, amit tud. De ha a második félidőben győzelemre állunk és pl. arra a játékrészre már nem futna ki, mert nem bír még egyszer 45 percet vállalni és emiatt nem lehet ott az ESETLEGES lefújás utáni pillanatban a pályán, az megint rossz lenne. De szerintem 90 percet ő sem fog tudni vállalni. Mindegy, az egészet csak a fanatizmusom mondatja, úgysem ez a lényeg igazából. Védőt meg nem fognak cserélgetni félidőben, de az utolsó 15-20 percre simán behozhatják a portugált. Játékosok és kedvencek ide vagy oda... a legfontosabb, hogy holnap elhozzuk azt az istenverte kupát.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
(A másik topikból a juanitós téma kapcsán.) Nagyon adom. Eddig is elismertem a képességeit, de úgy voltam vele sokáig, hogy az ilyenek ne itt játsszanak.Nálam az idei teljesítményével kompenzálta a vállalhatatlan dolgait (még akkor is, ha Dortmundban most is meg volt zavarodva). Már csak azért is, mert - lehet, hogy ez csak illúzió - én legalábbis látni véltem rajta, hogy bántja az a kép, ami kialakult róla. A mostani szezon után azt mondom, hogy évek múlva büszkének kell majd lenni, hogy ez az ember a Madrid játékosa volt valamikor, és szintén nagyon sajnálom, hogy így alakult, megérdemelné, hogy úgy írjanak másnap róla, mint a döntő egyik legjobbja.R.M.C.F. írta:és mindig mindenki büszke volt rá. ellenben pepe. ...aki fele ilyet nem csinált.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nyilván a játék képétől és a meccs állásától is függ, de elképzelhetőnek tartom, hogy Pepe is és Benzema is kapjon jó pár percet, ha esetleg a padon kezdenének. Egyrészről mert megérdemlik, másrészről meg velük nem gyengülne a csapat, ha beállítanánk őket. Én pl. pont azon gondolkodtam, hogy Benzemát nagyon szeretném a kezdőben látni, mert szerintem egyből nagyon neki megyünk az Atletcionak, szóval én úgy kalkulálom, hogy az első félidőben nagy dolgok történhetnek. Szóval jó lenne ott látni Benyót, hogy segítse a csapatot, esetleg hogy ő is hozzárakja azt, amit tud. De ha a második félidőben győzelemre állunk és pl. arra a játékrészre már nem futna ki, mert nem bír még egyszer 45 percet vállalni és emiatt nem lehet ott az ESETLEGES lefújás utáni pillanatban a pályán, az megint rossz lenne. De szerintem 90 percet ő sem fog tudni vállalni. Mindegy, az egészet csak a fanatizmusom mondatja, úgysem ez a lényeg igazából. Védőt meg nem fognak cserélgetni félidőben, de az utolsó 15-20 percre simán behozhatják a portugált. Játékosok és kedvencek ide vagy oda... a legfontosabb, hogy holnap elhozzuk azt az istenverte kupát.
But he is a good boy...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagy kár érte is...de majd jövőre, velük összejön majd az első címvédés is, Animo Pepe, megérdemelted volna a játékot, egy ilyen remek szezon után.El Unico írta:Élete mérkőzésén nem léphet pályára...kár... ahogy Alonsoért is nagy kár... jövőre újra BL döntőt kell játszanunk,hogy pályára tudjanak lépni.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tehát Varane előtt nagy feladat áll holnap... Bízok a srácban nagyon. Benzema-ra meg nagy szükség lesz holnap, azért 3 úgymond zöldfülű tagot nem szivesen látnék egyszerre egy bl döntőn (Varane-Illaramendi-Isco) akár mennyire tehetségesek a rutin ilyenkor nagyon sokat számít.Realista24 írta:Pepe nem fejezte be az edzést, Benzema igen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Élete mérkőzésén nem léphet pályára...
kár... ahogy Alonsoért is nagy kár... jövőre újra BL döntőt kell játszanunk,hogy pályára tudjanak lépni.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pepe nem fejezte be az edzést, Benzema igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dehogy jobbak....szarházi megvezető,agymosó média miatt az emberek többsége nincsen tisztában a képességeivel.....csak a hannibál lechtert látják.....
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
fasság, thiago silva, david luiz és társai mind jobbak nála, ahogy azt az évek alatt, és most is folyamatosan tudjuk meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Adom.R.M.C.F írta:Kurva nagy szükség lenne rád öreg.....kurva nagy.....a legtöbb ember nem tudja mennyire,mert a média vakolt rád rendesen,leszólt,leminősitett....és ez ragadós....a legjobb védőnk,a védelem oszlopa.
De csak akkor játsszon ha egészséges.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
Kurva nagy szükség lenne rád öreg.....kurva nagy.....a legtöbb ember nem tudja mennyire,mert a média vakolt rád rendesen,leszólt,leminősitett....és ez ragadós....a legjobb védőnk,a védelem oszlopa.