Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 11., vasárnap 21:17

Csabi írta:ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot. :( nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.
Inkább franciákat. :shifty:

:mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:17

Csabi írta:ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot. :( nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.

hagyjál már ezekkel a körömpörkölt brazilokkal......értelmes minőségi top focistájuk alig akad,csak tiago silva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 21:16

ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot. :( nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 11., vasárnap 21:15

VanillaSky írta:Ha nem nyerik meg akkor ne a sport tvtől meg a magyar médiától féljenek, hanem a szurkolóktól! Ancelottival kézen fogva mehetnek Mianmarba kecskepásztornak meg gombaszedő kisiparosnak, az összes! A csapatbuszt rájuk hajlítják egy esetleges vereség esetén, megérdemelten.
Igen. Akkor bizony kitörne a "háború", csúnya lenne. Rossz bele is gondolni, hogy mi lenne ha...
De azt akkor nehezen bocsátanák meg a szurkolók Madridban is de bárhol a Föld pontján. Ezt be kell húzni, most már tényleg, mert egy ilyen szezon után a CdR nem lehet "búfelejtő"... KELL az a tizedik! Tökmindegy, hogy milyen áron.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2014. május 11., vasárnap 21:16-kor.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 11., vasárnap 21:14

Csabi írta:tudom h most sokan pánikolnak, meg ezt a csapatot a bl döntőhöz mérik, de ez nem az a csapat amelyik ott fog játszani. ott mindenki a posztján játszik. ott lesz carvajal, coentrao, talán pepe, di maria, meg a két vadállat is. nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy utóbbi 2 hiányát mennyire megéreztük utóbbi 2 meccsen.

jaja, ha összedrótozzuk embereinket-márpedig összefogjuk-akkor azért csapatunk teljesítménye, hozzáállása sokkal inkább a bayern ellenire fog hajazni, mint arra amit az elmúlt egy hétben láttunk.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 11., vasárnap 21:13

Gascoigne írta:
Csabi írta: ott lesz carvajal, coentrao, talán pepe, di maria, meg a két vadállat is. nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy utóbbi 2 hiányát mennyire megéreztük utóbbi 2 meccsen.
az nem lehet, az önző Cristiano nélkül sokkal felszabadultabb a csapatjáték.
Nem csak, hogy felszabadultabb, jobban, szebben is játszunk, ő többnyire csak fék.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 11., vasárnap 21:12

viszont,ha nem nyerik meg,akkor jobb ha sport tv....és magyar média által elérhető oldalakat nem is olvastok a vb kezdetéig.
Ha nem nyerik meg akkor ne a sport tvtől meg a magyar médiától féljenek, hanem a szurkolóktól! Ancelottival kézen fogva mehetnek Mianmarba kecskepásztornak meg gombaszedő kisiparosnak, az összes! A csapatbuszt rájuk hajlítják egy esetleges vereség esetén, megérdemelten.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 11., vasárnap 21:11

Remy írta:
Galacticos írta:mondhattok itt akármit, de ha 24.-én hozzuk a kötelezőt mondjuk úgy mitn a bayern ellen vagy tizi párbajban tök mindegy, senkit nem fog érdekelni hogy mi volt az elmúlt másfél hétben.
senkit.
majd meglátjátok. :)
Nem hát, de azért fájó, hogy tényleg csak egy hajszálon múlt az egész...
Nekem is fáj, ha beleülök a tűbe.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 11., vasárnap 21:10

Csabi írta: ott lesz carvajal, coentrao, talán pepe, di maria, meg a két vadállat is. nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy utóbbi 2 hiányát mennyire megéreztük utóbbi 2 meccsen.
az nem lehet, az önző Cristiano nélkül sokkal felszabadultabb a csapatjáték.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 11., vasárnap 21:08

Galacticos írta:mondhattok itt akármit, de ha 24.-én hozzuk a kötelezőt mondjuk úgy mitn a bayern ellen vagy tizi párbajban tök mindegy, senkit nem fog érdekelni hogy mi volt az elmúlt másfél hétben.
senkit.
Nem hát, de azért fájó, hogy tényleg csak egy hajszálon múlt az egész...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 21:07

tudom h most sokan pánikolnak, meg ezt a csapatot a bl döntőhöz mérik, de ez nem az a csapat amelyik ott fog játszani. ott mindenki a posztján játszik. ott lesz carvajal, coentrao, talán pepe, di maria, meg a két vadállat is. nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy utóbbi 2 hiányát mennyire megéreztük utóbbi 2 meccsen.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 11., vasárnap 21:05

mondhattok itt akármit, de ha 24.-én hozzuk a kötelezőt mondjuk úgy mitn a bayern ellen vagy tizi párbajban tök mindegy, senkit nem fog érdekelni hogy mi volt az elmúlt másfél hétben.
senkit.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 11., vasárnap 21:05

R.M.C.F írta:nem is olvastok a vb kezdetéig.
De a 2018-asig :lol:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:01

torjack írta:kurvára ajánlom, hogy behúzzák aranylábú fiaink a döntőt. magasról teszek rá, hogy kinek mi a nyűgje. igyanak gumibogyószörpöt.

OKé....ha behúzzuk a bl-t akkor hogy mi volt most,az a kutyát nem fogja érdekelni......de azért arra figyeljetek,hogy most nagyon csönd van mert a madrid bl döntős,már régen szétlettek volna savazva....most nagy a kuss......viszont,ha nem nyerik meg,akkor jobb ha sport tv....és magyar média által elérhető oldalakat nem is olvastok a vb kezdetéig.

:ozil: :ozil: :ozil:

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 11., vasárnap 21:01

Ezt a lélektelen, szar játékot, amit az utolsó bajnokikon hoztak, jóvátenni nem tudják semmivel, de ha megnyerik a bl-t, kevésbé fogok rájuk haragudni.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 11., vasárnap 20:59

kurvára ajánlom, hogy behúzzák aranylábú fiaink a döntőt. magasról teszek rá, hogy kinek mi a nyűgje. igyanak gumibogyószörpöt.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 11., vasárnap 20:56

Csabi írta:a béell döntőben egy fél kifogást se fogadok el. mi 3 hetet rápihenhetünk a döntőre, addig az atlétco 7 nappal előtte idegenben játszik a bajnoki döntőben.
pont ezért írtam az előbb, h ne legyenek nagy elvárásaink, mert nagyot koppanhatunk...
nem is tudom hány hsz-t láttam ma, amiben a mi esélyességünk van kiemelve és miért.
ez a pihenésünk is kényszer pihenő a fél keretnek sérülés miatt. ebbe is gondoljunk bele. ráadásul totál formán kívül fogunk érkezni a döntőre.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 20:52

úúú, caballeronak a 94. percben megkösznhetjük hogy 1 héttel tovább pihenhetünk, mint az atma. mit fogott. :|

a béell döntőben egy fél kifogást se fogadok el. mi 3 hetet rápihenhetünk a döntőre, addig az atlétco 7 nappal előtte idegenben játszik a bajnoki döntőben.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 20:44

Igen,a bl döntőbe jutás után,meredeken ment lefelé a teljesitmény.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 11., vasárnap 20:43

fantasztikus bl döntő lesz.. sztem ne várjunk sokat, mert kibaszott nagyot fogunk koppanni.
Ki is dobok az ablakon laptopot tv-t mindent ha nem hozzák le. Nem érdekelnek a kifogások, bayern ellen sem volt CR és Bale 100%-os mégis kétszer nyertünk, pedig a legjobbnak voltak tartva. Megnőtt az arc, ennyi.

Vissza: