Inkább franciákat.Csabi írta:ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot.nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 11., vasárnap 21:17
Inkább franciákat.Csabi írta:ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot.nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:17
Csabi írta:ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot.nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 11., vasárnap 21:15
Igen. Akkor bizony kitörne a "háború", csúnya lenne. Rossz bele is gondolni, hogy mi lenne ha...VanillaSky írta:Ha nem nyerik meg akkor ne a sport tvtől meg a magyar médiától féljenek, hanem a szurkolóktól! Ancelottival kézen fogva mehetnek Mianmarba kecskepásztornak meg gombaszedő kisiparosnak, az összes! A csapatbuszt rájuk hajlítják egy esetleges vereség esetén, megérdemelten.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 11., vasárnap 21:14
Csabi írta:tudom h most sokan pánikolnak, meg ezt a csapatot a bl döntőhöz mérik, de ez nem az a csapat amelyik ott fog játszani. ott mindenki a posztján játszik. ott lesz carvajal, coentrao, talán pepe, di maria, meg a két vadállat is. nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy utóbbi 2 hiányát mennyire megéreztük utóbbi 2 meccsen.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 11., vasárnap 21:13
Nem csak, hogy felszabadultabb, jobban, szebben is játszunk, ő többnyire csak fék.Gascoigne írta:az nem lehet, az önző Cristiano nélkül sokkal felszabadultabb a csapatjáték.Csabi írta: ott lesz carvajal, coentrao, talán pepe, di maria, meg a két vadállat is. nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy utóbbi 2 hiányát mennyire megéreztük utóbbi 2 meccsen.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 11., vasárnap 21:12
Ha nem nyerik meg akkor ne a sport tvtől meg a magyar médiától féljenek, hanem a szurkolóktól! Ancelottival kézen fogva mehetnek Mianmarba kecskepásztornak meg gombaszedő kisiparosnak, az összes! A csapatbuszt rájuk hajlítják egy esetleges vereség esetén, megérdemelten.viszont,ha nem nyerik meg,akkor jobb ha sport tv....és magyar média által elérhető oldalakat nem is olvastok a vb kezdetéig.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 11., vasárnap 21:11
Nekem is fáj, ha beleülök a tűbe.Remy írta:Nem hát, de azért fájó, hogy tényleg csak egy hajszálon múlt az egész...Galacticos írta:mondhattok itt akármit, de ha 24.-én hozzuk a kötelezőt mondjuk úgy mitn a bayern ellen vagy tizi párbajban tök mindegy, senkit nem fog érdekelni hogy mi volt az elmúlt másfél hétben.
senkit.
majd meglátjátok.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 11., vasárnap 21:10
az nem lehet, az önző Cristiano nélkül sokkal felszabadultabb a csapatjáték.Csabi írta: ott lesz carvajal, coentrao, talán pepe, di maria, meg a két vadállat is. nem tudom kihangsúlyozni eléggé, hogy utóbbi 2 hiányát mennyire megéreztük utóbbi 2 meccsen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 11., vasárnap 21:08
Nem hát, de azért fájó, hogy tényleg csak egy hajszálon múlt az egész...Galacticos írta:mondhattok itt akármit, de ha 24.-én hozzuk a kötelezőt mondjuk úgy mitn a bayern ellen vagy tizi párbajban tök mindegy, senkit nem fog érdekelni hogy mi volt az elmúlt másfél hétben.
senkit.
majd meglátjátok.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 11., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 11., vasárnap 21:05
De a 2018-asigR.M.C.F írta:nem is olvastok a vb kezdetéig.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:01
torjack írta:kurvára ajánlom, hogy behúzzák aranylábú fiaink a döntőt. magasról teszek rá, hogy kinek mi a nyűgje. igyanak gumibogyószörpöt.
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 11., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 11., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 11., vasárnap 20:56
pont ezért írtam az előbb, h ne legyenek nagy elvárásaink, mert nagyot koppanhatunk...Csabi írta:a béell döntőben egy fél kifogást se fogadok el. mi 3 hetet rápihenhetünk a döntőre, addig az atlétco 7 nappal előtte idegenben játszik a bajnoki döntőben.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 11., vasárnap 20:43
Ki is dobok az ablakon laptopot tv-t mindent ha nem hozzák le. Nem érdekelnek a kifogások, bayern ellen sem volt CR és Bale 100%-os mégis kétszer nyertünk, pedig a legjobbnak voltak tartva. Megnőtt az arc, ennyi.fantasztikus bl döntő lesz.. sztem ne várjunk sokat, mert kibaszott nagyot fogunk koppanni.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem