és még mindig 3 pont az előnyük.
Hááát de dikk....köszönhetően nekünk,mert 3/3 at nem nyertünk,kb mint előtte 30 meccsen át.....simán bevittük volna a gyomrost ha úgy állunk hozzá ahogy előtte egy éven át.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 22:34
és még mindig 3 pont az előnyük.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 22:32
nagyon meglepődnék. az atlético kipukkadását már vagy februártól várjuk. ma volt a 37. forduló és még mindig 3 pont az előnyük. a következő fordulóban pont azt játszhatják, amit szeretnek. beáll a beton, a barca kitámad ők meg kontráznak. a barca egy elchét nem bír már elverni, nem tudom miért várják itt sokan h majd szétaprítják az atmát. ha nincs willy caballero, akkor már egyáltalán nem is lenne miről beszélnünk.Az uccsó fordulóban szerintem sokak nagy meglepetésére nagyon simán fog nyerni a Barca...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 11., vasárnap 22:24
De jó lett volna tavaly, ha így pofán köpnek...hunmadridista írta:Az uccsó fordulóban szerintem sokak nagy meglepetésére nagyon simán fog nyerni a Barca...
De a mi balf@szkodásaink felett továbbra sem tudok átlépni...egyszerűen érthetetlen számomra, hogy a végén ennyire kipukkadjon a lufink...újra sikerült pofán köpniük minket...már sokadszorra az elmúlt évek folyamán...egyszerűen érthetetlen számomra, hogy nem tudnak tanulni a hibákból és továbbra is képesek félvállról venni ellenfeleket, meg végigalibizni a szezon végi legfontosabb meccseket...bízom a szebb folytatásban...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 11., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 11., vasárnap 22:17
a hónap szövegeR.M.C.F írta:akkor szenvedtek mint a zsidók berlinben
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 21:52
Egy gól kell CR-nek, hogy egyedül legyen aranycipős, mert Messi 4-et tuti nem rúg, amúgy meg Suárezzel "feleznek".(Vagy Messivel, de 3at se fog rúgni.KAG írta:Annyit nagyon remélek, hogy CR az utolsó meccsen legalább be tud szállni egy félidőre és rá játszunk ki minden helyzetet mint anno valamelyik szezon végén az utolsó pár meccsen...
Nagyon remélem, hogy bebiztosítja saját maga számára az aranycipőt, megérdemlené!!![]()
Szerintem amúgy ez volt az elmúlt évek legjobb bajnoksága, amit sajnos a saját balfaszságunkból rontottuk el(+Undiano)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:48
GT37 írta:De. 0-0-t játszottunk velük.VanillaSky írta:Az Atletico-Barca első meccs mennyi lett? Lehet valamit félrenéztem, de egymás elleni fog számítani, egy esetleges Barca győzelemnél, nem?
A mai miatt nagyon ideges vagyok, ha egy Elchét nem tudtunk megverni, akkor nem tudom, mit akarunk jövő héten az Atlético ellen... Egyelőre nem érzem, hogy meg tudjuk majd fogni a matracosokat, de ne legyen igazam.
Willynek meg jár a pacsi.
Hihetetlen ez az idei liga, oda-vissza veri a PL-t most.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 11., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 11., vasárnap 21:37
GT37 írta:ha egy Elchét nem tudtunk megverni, akkor nem tudom, mit akarunk jövő héten az Atlético ellen
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 11., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 11., vasárnap 21:35
De. 0-0-t játszottunk velük.VanillaSky írta:Az Atletico-Barca első meccs mennyi lett? Lehet valamit félrenéztem, de egymás elleni fog számítani, egy esetleges Barca győzelemnél, nem?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 11., vasárnap 21:34
0-0 lett az első bajnoki.Realista24 írta:De igen. 1-1 volt.VanillaSky írta:Az Atletico-Barca első meccs mennyi lett? Lehet valamit félrenéztem, de egymás elleni fog számítani, egy esetleges Barca győzelemnél, nem?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 11., vasárnap 21:33
De igen. 1-1 volt.VanillaSky írta:Az Atletico-Barca első meccs mennyi lett? Lehet valamit félrenéztem, de egymás elleni fog számítani, egy esetleges Barca győzelemnél, nem?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 11., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. május 11., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 11., vasárnap 21:11
Nem mentség rá. Nem egy Chelsea, vagy Barcelona ellen játszottak. Celta, Valladolid és Valencia. Utóbbi még csak-csak, de az előbbi kettő?Fizikailag elfáradt a csapat, kijöttek a sérülések.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 11., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 11., vasárnap 21:09
Ezek csak buta kifogások. Van nekünk világlegjobbbalhátvédje Marcelonk, két 30+ millás spanyol szupertehetségünk, egy korosztályos válogatott császár csatárunk ésatöbbi. A Valenciát úgy fogadtuk, hogy csütörtökön buktak el egy olyan elődöntőt amire 20 évben egyszer van példa, a kiesőjelölt Valladolid ellen nem tudtuk megtartani, meg a félig barca perememberekből álló Celta ellen esélyünk nem volt. Ilyen játékosértékek és fizetések mellett b csapattal is hozni kéne az ilyen meccseket, mert túlzás nélkül százszor olyan anyagi helyzetünk van mint ezeknek a csapatoknak...Ekkora sérüléshullámot nem számítottam bele a triplázásos terveimbe...pedig a ma is jól alakulhatott volna.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 11., vasárnap 21:09
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem