mennyit változott az idő 3 év alatt.
hogy megnőttek az elvárások, akkor annak a király-kupának amit szintén a mestállában nyertünk, szintén a barca ellen, szintén egy drámai góllal úgy örültünk hogy az hihetetlen. és elégedettek voltunk, a bajnokságot ott is buktuk, a bl-t is ugye már az elődöntőben.
az a baj hogy hiába a sok esély sokan elfelejtitek hogy álltunk neki a nyáron. úgy hogy idén nem teszünk nagy elvárásokat mert új csapat, mert formálódunk, új edzővel.
a látványosabb játék jött már az első szezonban is, a bajnokságban az utolsó előtti fordulóig versenyben voltunk, a bl-ben ott vagyunk a döntőben úgyhogy a címvédő agyonszopkodott már előre győztesnek beharangozott bayernnel a saját stadiounjukban töröltük fel a padlót és történelmük legnagyobb európai vereségüket mértük rájuk.
és a kupát is hoztuk 1(!!) kapott góllal a barcelona ellen a döntőben ráadásul.
és amellé hogy formálódó csapat volt kurva sok volt a sérülés főleg most.
én komolyan nem is értem mi ez a pánikhangulat, ezt a szezon elején simán aláírtam volna. harmadik hely? ki a faszt érdekel ha megnyerjük a tizediket? persze ha bukjuk az gáz, de akkor idén betömjük a maradék lyukakat és jövőre egy sokkal összeszokottabb csapat leszünk, ráadásul a csapatunk egyik legnagyobb fegyvere nem is volt velünk az alapozás alatt...
relax