HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 11., vasárnap 17:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 11., vasárnap 17:45
De, hát a City... nekik van múltjuk, hatalmas a szurkolótáboruk... ahha, nyilvánFerencváros írta:Gondolom ott is megnőtt a divatok száma, mert hogy az arabok előtt sehol sem voltak az biztosLiamGallagher írta: Ha voltál már Manchesterben akkor tudhatnád,hogy az első fele is igaz. ;)
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 11., vasárnap 17:42
Gondolom ott is megnőtt a divatok száma, mert hogy az arabok előtt sehol sem voltak az biztosLiamGallagher írta: Ha voltál már Manchesterben akkor tudhatnád,hogy az első fele is igaz. ;)
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. május 11., vasárnap 17:37
Ha voltál már Manchesterben akkor tudhatnád,hogy az első fele is igaz. ;)ziro4vr írta:LiamGallagher írta:Hála istennek Manchester egyetlen csapata lesz a bajnok angoloknál,teljesen megérdemelten.![]()
![]()
a második fele egyébként igaz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 17:34
LiamGallagher írta:Hála istennek Manchester egyetlen csapata lesz a bajnok angoloknál,teljesen megérdemelten.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. május 11., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 11., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 16:44
chelseat nem érdekli már a pl, tartalékolnak a bl-re..Géci írta:Eddig a chelsea, MU, Pool teljesít
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 11., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 11., vasárnap 16:20
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 11., vasárnap 16:11
1v1-be mehet, úgyis tapasztalt, padozást is megtűrő csatárt kerestek Benzema mögé...ziro4vr írta:szerencsétlen soldadomi lesz vele a nyáron GT? el kéne adnotok, a helyére meg odaadjuk moratat egy 25 misiért
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 11., vasárnap 15:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 14:21
a discoban biztos jobban cselezi ki a részeg haverjait, meg jobban kavargat a mojitoval, de futballban összehasonlíthatatlan a kettő..valami Bergkampos hasonlatot is eleresztett a francia, talán jobb is hogy arra nem emlékszem már..wxyz írta: Ez nem igaz! Wenger megmondta, technikában azonos szintűek, cselezésben pedig jobb Zidanenál
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 11., vasárnap 14:08
Ez nem igaz! Wenger megmondta, technikában azonos szintűek, cselezésben pedig jobb Zidanenáltucsoki írta:A Zizou topikban pont most láttam egy labdakezelési összeállítást az öregtől, és bár Özil nem ügyetlen gyerek, de ahogy mondani szokás: ég és föld.hehe írta:mert zseni. az új zidane.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 11., vasárnap 2:05
Hát pedig láttam már Inter-laziot ahol a Lazio szurkolók kifütyültek minden Lazio támadást, csak hogy ne a Roma legyen a bajnok.A kérdés nem az ,hogy megcsinálja-e valaki mert nyilván nem, hanem ,hogy tiltja-e valami.cart írta:Hát ez valóban az volt...dzsi91 írta:(ami valószínüleg nagy marhaság de vállalom a kockázatot )
Elég baj lenne, ha valakit ösztönözni kellene a nyerésre.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 11., vasárnap 2:00
csabi87 írta:Özil?![]()
Rettentően kényelmes egy játékos.Ráadásul túlsztárolt is.
A mezőnymunkája meg...
Inkább nem is írok semmit.
A Zizou topikban pont most láttam egy labdakezelési összeállítást az öregtől, és bár Özil nem ügyetlen gyerek, de ahogy mondani szokás: ég és föld.hehe írta:mert zseni. az új zidane.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 11., vasárnap 1:54
Hát ez valóban az volt...dzsi91 írta:(ami valószínüleg nagy marhaság de vállalom a kockázatot )
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 11., vasárnap 1:47
Jó pár éve követem már a labdarúgást, de ilyenről, hivatalosan még nem hallottam. A szurkolók mondjuk dönthetnek úgy, mint pl. az Everton fanok múlthéten, a City-t "éltették".dzsi91 írta:Kérdés. (ami valószínüleg nagy marhaság de vállalom a kockázatot)
Van-e a futballban valami törvény arra ,hogy úgy fizess le csapatot,hogy ezzel a győzelemre ösztönzöd? Például, ha a Liverpool holnap egy kis suskát(vagy bögréket sálakat bármit) felajánlana a WestHam-nek, azt tiltaná valami szabály? Végülis, győzelemre ösztönzi őket ezzel, a bundázás meg szerintem inkább a szándékos döntetlenek vereségeknek a definíciója.
Nyilván ilyet nem fog csinálni normális csapat csak átfutott a fejemen ,hogy lehetséges lenne-e.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 11., vasárnap 1:40
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem