a kulisszák mögött, egy órás.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 11., vasárnap 14:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 11., vasárnap 12:22
Ó jajjh3x0r írta: Forwards: Morata, Willian José and Raúl de Tomás.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 11., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 11., vasárnap 11:18
Gondolom úgy, hogy ameddig nálunk minden játékos meghatározó a vállogatotban is, és ott is nyomatva voltak, addig az Atletico játékosok nem...R.M.C.F írta:Egy kérdést tennék fel sürgősen a vezetőség felé:
Hogy lehet hogy pl az AM(de mondhatnák sok más csapatot is) egész évben uszkve 13 emberrel,minimális sérüléssel,85%ban alap kezdővel,végigtolta a szezont(oké,ez nem volt normális de viszonyitásnak talán jó), mi meg sokszor fél csapat sérült(3-4-5 ember is néha), egyik másik a padon sincsen mert kilőtte magát az űrbe.
Ez azért elkeserítő számomra.
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 11., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 11., vasárnap 11:13
hát pedig még olyan sincs mint Morata szerintem, a spanyol legalább robbanékonyabb és gyorsabb, de ez a gyerek egy nagyon lebutított diego costa. Nem tudom milyen tehetségkutatóink vannak de ilyeneket én is kukáznék pusztán fifa meg fm tapasztalatok alapján.Galacticos írta:én már csak azt akarom és várom a mai meccstől hogy ezt a willian josét lássuk játszani.
mert azt erősen kétlem hogy moratánál mondjuk kevésbé technikás, akkor meg már sokkal előrébb vagyunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 11., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 11., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 11., vasárnap 10:56
Benzema??Csabi írta:tehát a mai meccset sérülés miatt kihagyja: benzema, cé, carvajal, di maria és pepe.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 11., vasárnap 10:07
szuriR.M.C.F írta:Egy kérdést tennék fel sürgősen a vezetőség felé:
Hogy lehet hogy pl az AM(de mondhatnák sok más csapatot is) egész évben uszkve 13 emberrel,minimális sérüléssel,85%ban alap kezdővel,végigtolta a szezont(oké,ez nem volt normális de viszonyitásnak talán jó), mi meg sokszor fél csapat sérült(3-4-5 ember is néha), egyik másik a padon sincsen mert kilőtte magát az űrbe.
Ez azért elkeserítő számomra.
![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 11., vasárnap 9:42
hát labdát átvenni, lekezelni, meg 5-10 méteres passzokat megcsinálni, még ha jobb bekkbe rakják be ilyen szinten akkor is megkellene tudnia csinálni.Hát azért remélem a vezetés ad még esélyt Illarranak. Leginkább az az ő baja, hogy Xabi miatt nem mutathatja meg mit is tud.
ezt mondom én is március óta, h ilyen nincs és sztem nem is volt soha sehol semmikor. ez példátlan.Hogy lehet hogy pl az AM(de mondhatnák sok más csapatot is) egész évben uszkve 13 emberrel,minimális sérüléssel,85%ban alap kezdővel,végigtolta a szezont(oké,ez nem volt normális de viszonyitásnak talán jó)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 9:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 11., vasárnap 9:26
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. május 11., vasárnap 4:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 11., vasárnap 0:58
Lassan befejezhetnéd a mártír szöveget. Gondoltam szólok, mert többet nem fogok.ott full természetesen van kezelve, ez meg itt hirtelen problémát jelent és visszatetsző, miközben egyiket sem a kisujjamból szopom ki.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 11., vasárnap 0:55
Mondjuk speciel az A Bola portugál szinten nem egy blikk szintű sportújság, másfelől spanyol lett az új edző Lopetegui személyében (ő nézte ki magának), harmadrészt nem csak itt a fórumon, Spanyolföldön is elégé kikezdték a fiatal baszk középpályást és vannak akik nem bánnák, ha a csapaton kívül tudhatnák --> őket pl. érdekelhet egy ilyen PLETYKA is - benne a van a nevében is, hogy nem féltetlen igaz, de az emberek azért szeretnek rajta csámcsogni - meg mondjuk azokat, akik előszeretettel szeretnek mágnestáblázni (vannak nem kevesen ezen a fórumon is) ... De kérdezem én, hogy van az, hogy a külföldi oldalak, ahol hemzsegnek az ilyen cikkek, sőt gyűjtik ezeket (jó részüket átveszi az AS, Marca is) nem kevés itt is le van fordítva közülük, ott full természetesen vannak kezelve (néhol rovatként is), ez meg itt hirtelen problémát jelent és visszatetsző (?), miközben egyiket sem a kisujjamból szopom ki.de most ez az Illarra hír is, hogy a Porto szeretné őt, no ne mondják már![]()
én meg szeretném ha CR abban a 3500 lakosú faluban focizna amiben lakom. Ha a csapat vezetését meggyőzöm hogy ők is akarják akkor leközlik ezt is?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 11., vasárnap 0:32
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem