tucsoki írta:Cuadrado fele annyit se védekezik mint Alves, idén inkább támadó középpályást játszik, nem jobbhátvédet... (Bale-hez hasonlóan).
Nem igazán láttam még játszani, de azt olvasom mindenhol, hogy sokkal inkább támadó, mint védekező szellemű játékosról van szó... Az pedig nem igazán lenne jó, ha nekünk kellene megtanítani védekezni.

Ráadásul az a 25-30 millió euró sem kis pénz, amit vele kapcsolatban emlegetnek.
Mondjuk sajnos alig-alig van megfelelő szintű és elérhető jobbhátvéd a piacon, úgyhogy elég korlátozott a mozgásterünk. Én bepróbálkoznék az evertonos Colemannél, az idei teljesítményével engem meggyőzött, szívesen elnézegetném a jobb oldalon. Bár az ő neve még pletykaszinten sem igazán merült fel az elmúlt hónapokban.
Esetleg még ez a Manquillo gyerek az Atléticóból, akire elvileg elővásárlási opciót kötöttünk a matracosokkal anno a Villa-üzlet keretében... Több ötletem nincs is, talán még Piszczek jöhetne szóba. Remélem, Zubiéknak több név van a tarsolyukban.
De ha minden kötél szakad, akkor elhozzuk Arbeloát és Naughtont, aztán harcolhatnak a kezdőcsapatba kerülésért.