realistahuni írta:Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt?
Baszki az megérné, 3 éve ugyanennyit adtunk ki az iq harcos szélsőnkért.

Ha Neymar dönt, akkor Barca. Ott az előszerződés. Azt azért kötötte meg Neymar, mert oda akart menni, és ezzel be akarta biztosítani magát, hogy a Barca mindenképpen leigazolja. Mivel megvolt az előszerződés, a Barca a piacon nem is keresett már embert Neymar helyére, hanem kivárták, hogy ő hozzájuk igazoljon. Be kell látni, ezt a csatát elvesztettük.
Én is Bale-t preferálom már csak azért is mert a védelem nem biztos hogy elbírna egy Neymar- CR párost a széleken viszont azért Bale elég jól visszazár
Abszolút egyetértek, csak szerintem Bale felállt védelmek ellen kevésbé hasznos. Én nem kontracsapatot akarok, én egy a meccseket domináló csapatot szeretnék, és abba Neymar jobban passzolna. Másrészt az lehet, hogy Bale technikás az átlag angol első osztályhoz képest, de a spanyol fociban max átlagos, vagy átlag alatti lenne. Ha pedig 25 millióval drágább, mint Neymar...
hozzuk lucast a psg-ből és akkor vidám leszek.
Én annyira nem vagyok Lucas híve. Nem látok benne annyit, hogy nagy előrelépést jelentsen nekünk. Di Mariánál talán több agya van, de képességekben nincs sok különbség a 2 játékos között.
Másrészt a PSG sem hiszem, hogy elengedné. Max akkor, ha ott gyérül teljesít.