Vampire Diaries is CW és bár van sok hibája, de nézhető. Viszont ha maradunk ezen a vonalon, akkor ott a spin-off sorozata [The Originals] az "eredeti vámpírok" történetével ami viszont 'szott jóra sikeredett (imdb 8,7) és szuper történet, jó szereplők, minden tökéletese. hangulata, zenéi, stb.nmate írta:De hát erre reflektáltam én is uraim :Đ Réj említette, hogy CW és így.
azért vannak jók is amiket én nézek. 7,4 alatti top20-as kedvencem nincs is. 20 / 11 db 8 feletti.Boky írta:Nem akartam szolni mert lovesem nincs errol a 100rol, de azert elegge figyelmezteto jellegi ha rejzen ajanl valamit
(korábban valaki kérdezte hogy kinek mik a kedvencei, azóta egy kicsit alakítottam rajta. És bár lehet hogy imdb sokszor nem mérvadó, de amúgy ami ilyen jó értékekkel áll ott az azért jelent valamit - hogy jó! ahogy pl a Scandal is, amit picit a Suitshoz hasonlítanék. Suitsból az első évadot láttam (2-es most fut szinkronosan) és ahogy emlékszem főleg 2-en oldottak meg ügyeket, a Scandalban meg egy csapat van erre a célra létrehozva és a Djangoból ismert Kerry Washington a csapat vezetője. Amúgy a sorozatot Golden Globe díjra is jelölték!