Szerintem a top3-nak nincs sok ertelme, egy top 5-nek vagy top7-nek annal inkabb.realmadridfan írta:A jövőre nézve érdemes lenne átgondolni, hogy ne top10 legyen, hanem csak top5 vagy akár top3 mondjuk. Csak az ilyen Remy-féle állatok () néznek az újak közül annyit, hogy abból legyen értelme 10et válogatni.
Vagy egy kompromisszumot is lehet kotne a sokat filmezo es kevesbe filmezo emberek kozott, es szerintem ez lenne a legjobb, hogy aki szavazni akar, annak 5 filmet kotelezo irnia, aki akar es tud, az pedig irhat meg 5-ot pluszba, tehat osszesen 5 es 10 film kozotti listakat kell leadni. (persze errol szavazast is lehet csinalni hogy kinek melyik modszer tetszene) Tobbiek mit gondolnak rola?
Ezzel viszont nem ertek egyet, en 63 darab 2013-as filmet lattam, amibolrealmadridfan írta:Évente alig jön ki 10-15 film, amit tényleg érdemes megnézni és nemcsak háttérzajnak való és még sokat mondtam. Szerintem bőven többen szavaznának, ha nem top10 lenne.
- 21 volt 8-as vagy a felett, amit tematol fuggoen a legtobb embernek ajanlom ( Rush; Oblivion; The wolf of wall street; Thor:The Dark World; 2 guns; Captain Phillips; Dallas Buyers Club; Despicable Me 2; Don Jon; Escape Plan; Fast 6; Grudge Match; Now You See Me; The Conjuring; The Croods; The Hobbit The desolation of Smaug; The Hunger Games Catching Fire; The Wolwerine; This is the end; World war z; Prisoners;)
- 18 darab 7-es, ami jo volt, de siman kihagyhato (12 Years a slave; 42 '; About time; Elysium; Ender's Game; Frozen; GI Joe Retaliation; Her; Iron man 3; Man of steel; Monsters University; Pacific Rim; Parker; Red 2; Runner Runner; Snitch; The Family; We're the Millers;)
- 15 darab 6-os, amit egyszer meg lehet nezni, de nem nagy szam (American Hustle; Delivery Man; Grown Ups 2; I Give It a Year;Inside Llewin Davis; Jobs ; Pain & Gain; R.I.P.D; The Hangover 3 ; The Internship; The Last Stand; The Secret Life Of Walter Mitty; The World's End; Trance; Snowpiercer;)
- 9 darab ami 5 es az alatti, mindegyik eleg nagy melleloves volt (A legyozhetetlenek; Identity Thief; Redemtion; The Big Wedding; The Nobles; Empire State; Jackass Bad Grandpa; Gravity; Drinking Buddies;)