Baszki az megérné, 3 éve ugyanennyit adtunk ki az iq harcos szélsőnkért.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 25., szombat 11:40
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 25., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 25., szombat 11:38
Ha kedvezőbbet kapna mint CR akkor tutti hogy bevágná a hisztit és ő is sokkal jobbat akarna... és ha már akarna akkor CR esetében lemondhatnánk szerintem a teljes reklámértékéről pedig szerintem a fizetése felét tutti hogy reklámértéke állja...50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 11:37
ilyen alapon igen, de én úgy vettem h Tello amúgy se zavar sok vizet, és szívbaj nélkül jegelnék akár egész évben is, tehát a maradék 1 helyre lenne Pedro és Alexisflori írta:egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 25., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. május 25., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 25., szombat 11:32
egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.Mike írta:két posztra, szoval nem sok azflori írta:tellos,pedro,sanchez ?
kicsit sok a spiler egy posztra.
Pedro/Alexis - Messi - Neymar/Tello
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2013. május 25., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 25., szombat 11:30
Ezzel az a baj, hogy könnyen a két szék közé eshetünk, Bale-hez nagyon ragaszkodnak, ráadásul 50-60 millió eurót vagy még ennél is többet kéne fizetni, ha netán ennyit fizetnénk akkor a kőzáppálya sínyli meg a dolgot.Nzedge írta:Én mindig is úgy voltam vele,hogy vagy Bale vagy Neymar,de az egyiknek jönnie kell!Demes írta:Érdekes, eddig a többség nem látta volna itt szívesen Neymart most meg mindenki reménykedik.
Na mindegy is Én úgy vagyok vele ha nem jön Neymar akkor jön Bale, amivel nem járunk rosszabbul talán (sőt)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 25., szombat 11:28
nem tuti, csak a barca szeretné ezt alexis állítása szerint.alexis tuti marad.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 11:27
két posztra, szoval nem sok azflori írta:tellos,pedro,sanchez ?
kicsit sok a spiler egy posztra.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 25., szombat 11:26
Erről lemaradtam, ezt honnan lehet tudni?flori írta: alexis tuti marad.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 25., szombat 11:24
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 25., szombat 11:23
Nem kell matematikusnak lenni, és kijön a varázslatos szám, hogy évi 8.000.001 eurós vagy annál nagyobb reklámbevétel esetén már a katalánok fizetése a kecsegtetőbb. Azt meg, meg nem mondom, hogy annyi van/lesz e neki. De mintha az rémlene egy cikkből hogy már Brazíliában 10-12 milla körül keresett a reklámokból évente. Kérem valaki nézzen ennek utána. Lehet kegyetlen nagy baromságot írtam ezzel az évi 10-12 millávalhala_madrid írta:mi évi 11 millát és a jogdíjak stb. 50 % ajánlottuk.Dupla D írta:Állítólag mi ajánlunk magasabb fizetést. Kezd melegedni a pite.
Amilyen pénzéhes a család....
ők évi 7 millát és a jogdíjak teljes egészét ajánlották.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 25., szombat 11:23
Én mindig is úgy voltam vele,hogy vagy Bale vagy Neymar,de az egyiknek jönnie kell!Demes írta:Érdekes, eddig a többség nem látta volna itt szívesen Neymart most meg mindenki reménykedik.
Na mindegy is Én úgy vagyok vele ha nem jön Neymar akkor jön Bale, amivel nem járunk rosszabbul talán (sőt)
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 11:22
az van, h a gyerekből vagy bukás lesz, vagy irgalmatlan nagy spíler. Inkább mi vállaljuk a kockázatot, minthogy a barcában kiderüljön h az utóbbi lesz.Demes írta:Érdekes, eddig a többség nem látta volna itt szívesen Neymart most meg mindenki reménykedik.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 11:21
Így van; de reménykedni azért csak szabad; hisz az hal meg utoljára!ne éljétek bele magatokat túlzottan.
Lucas cimboráját el is felejtettem, pár jó szót azért ő is mondhatna Carlo érdekében, védelmében! :ĐFlorentino, Carlo, Zizou, Ronnie és kedves Wagner Ribeiro na most legyetek igazán meggyőzőek, please! :Đ
És nem volt mellettük egy a "Messilabdában" verhetetlen Leo sem!a gyerek sztem azt nézi, hogy minden vmirevaló brazil ott lett aranylabdás az elmúlt 20 évben, csak azt felejti el, hogy mindegyikük beiktatott egy kis/középcsapatot előtte itt európában...
HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 25., szombat 11:20
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 25., szombat 11:19
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 25., szombat 11:16
Madrid or Barca?hehe írta:ne éljétek bele magatokat túlzottan. :-)
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem