Real Madrid vs. Barcelona
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Javier Mascherano szerint sok játékosnak az utolsó meccse lesz az Atletico elleni bajnoki döntő, míg Tata a közönség erejében bízik.
Simeone pedig már altat...szerinte senki sem gondolja, hogy elhódíthatják a serleget a Camp Nou-ban.
Simeone pedig már altat...szerinte senki sem gondolja, hogy elhódíthatják a serleget a Camp Nou-ban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egy jó rafinha a bayernbőlGT37 írta: De ha minden kötél szakad, akkor elhozzuk Arbeloát és Naughtont, aztán harcolhatnak a kezdőcsapatba kerülésért.

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem igazán láttam még játszani, de azt olvasom mindenhol, hogy sokkal inkább támadó, mint védekező szellemű játékosról van szó... Az pedig nem igazán lenne jó, ha nekünk kellene megtanítani védekezni.tucsoki írta:Cuadrado fele annyit se védekezik mint Alves, idén inkább támadó középpályást játszik, nem jobbhátvédet... (Bale-hez hasonlóan).

Mondjuk sajnos alig-alig van megfelelő szintű és elérhető jobbhátvéd a piacon, úgyhogy elég korlátozott a mozgásterünk. Én bepróbálkoznék az evertonos Colemannél, az idei teljesítményével engem meggyőzött, szívesen elnézegetném a jobb oldalon. Bár az ő neve még pletykaszinten sem igazán merült fel az elmúlt hónapokban.
Esetleg még ez a Manquillo gyerek az Atléticóból, akire elvileg elővásárlási opciót kötöttünk a matracosokkal anno a Villa-üzlet keretében... Több ötletem nincs is, talán még Piszczek jöhetne szóba. Remélem, Zubiéknak több név van a tarsolyukban.
De ha minden kötél szakad, akkor elhozzuk Arbeloát és Naughtont, aztán harcolhatnak a kezdőcsapatba kerülésért.

- h3x0r
Ebben az esetben miert mondanank azt hogy a Barca jatekostemeto? Ha Songnak volt egy kis esze, akkor pontosan tudta hogy Busquets moge veszik meg a padra. Ha egy Yaya Toure-t nem jatszattak Sergio baratunk miatt, akkor majd pont ot fogjak? Az mondjuk mas kerdes hogy egy 24 eves jatekosnak nem az kene legyen a fo celja hogy elmegy a barcaba padozni ugy, hogy a 2010-11es szezonban az Arsenal egyik legjobbja volt.madridronie írta: Egyébként sanszosan Song is megy vissza Angliába, azért bejött neki is az élet Katalóniában (persze csak a Real Madrid játékostemető).
Cuadrado fele annyit se védekezik mint Alves, idén inkább támadó középpályást játszik, nem jobbhátvédet... (Bale-hez hasonlóan).
Egyébként mindenféle gúny nélkül mondom, nem irigylem a katalánokat, nagyon nehéz dolguk lesz nyáron. Nyilván a vezetőségre is ki lehetne térni, de most magára a keretre, igazolásokra gondolok. Kíváncsian várom hány játékost nevelnek ki. :-))
Egyébként mindenféle gúny nélkül mondom, nem irigylem a katalánokat, nagyon nehéz dolguk lesz nyáron. Nyilván a vezetőségre is ki lehetne térni, de most magára a keretre, igazolásokra gondolok. Kíváncsian várom hány játékost nevelnek ki. :-))
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
cuadrado-t elcsíptem pár fio meccsen, apróbb cselgép.
ha tényleg a psg-be megy, akkor van der wiel-re szerintem megnő az esély.
gondolom alvest nem a lócára viszik azért az apró fizetésért, amit ott kapni fog.

ha tényleg a psg-be megy, akkor van der wiel-re szerintem megnő az esély.
gondolom alvest nem a lócára viszik azért az apró fizetésért, amit ott kapni fog.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az a jó nekünk.Cuadradoról híreznek, de ő is inkább szélső.... nem oldódna meg sztem semmi náluk e szempontból

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
h3x0r írta:Kit igazolnak a helyere vagy ezentul ki lesz a legjobban utalt barca jatekos?dzsi91 írta:Ki lesz az utód?

Cuadradoról híreznek, de ő is inkább szélső.... nem oldódna meg sztem semmi náluk e szempontból
- h3x0r
Kit igazolnak a helyere vagy ezentul ki lesz a legjobban utalt barca jatekos?dzsi91 írta:Ki lesz az utód?

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Cuadrado-t rebesgetik nagyon.Ki lesz az utód?
RealMadrid
RealMadrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sajnálnám, mert :'shutterisland írta:szinte biztosra vehető, hogy alves távozik a nyáron a psg-hez..
-Rengeteg Classico-t nyertünk meg az ő oldalán + öröm volt nézni a beadásait
Örülök , mert :
-A jelenkori labdarúgás egyik legnagyobb férge, pályán és médiaban mutatott viselkedése számomra gusztustalan, Barca utálatom az ő hiányában legalább 30%ot fog csökkenni.
Ki lesz az utód?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
És Ibra.Anis írta: És így együtt játszhatna két korábbi barca játékossal (Motta és Maxwell).

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
És így együtt játszhatna két korábbi barca játékossal (Motta és Maxwell).'shutterisland írta:szinte biztosra vehető, hogy alves távozik a nyáron a psg-hez. a nyilatkozata is sokatmondó volt, ha idén nem adjuk el, akkor jövőre ingyen távozna, és a psg-vel elvileg már minden le is van fektetve, vagyis a l'equipe szerint.
Illetve a PSG-nek is összejönne ami a Rómának idén: All-brasil védősor: Alves-Silva-Alex/Marq-Maxwell
Jobboson pedig van van der Wiel és Jallet, így gondolom utóbbi távozik.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Shutter: Alves egy cs@tány. ezt nem írtad oda. ritka egy ellenszenves alak aki ráadásul olyan ostoba mint egy tyúk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szinte biztosra vehető, hogy alves távozik a nyáron a psg-hez.
a nyilatkozata is sokatmondó volt, ha idén nem adjuk el, akkor jövőre ingyen távozna, és a psg-vel elvileg már minden le is van fektetve, vagyis a l'equipe szerint.
szóval gyakorlatilag már az lenne a nagy meglepetés, hogy ha maradna.
sajnálnám, mert :
- a klub egyik legfontosabb nem saját nevelésű játékosáról van szó, ha ezt a sikerkorszakot nézzük, akkor talán a legfontosabbról.
- csupaszív játékos, őt alibizni, lötyögni nem sűrűn láttam.
- bírom az ilyen formákat, mennyit röhögtem a marhaságain instragramon, a hülye öltözékein, a táncain, a banánevésen, a hidrogénszőkére leszívott fején, lehetne még sorolni.
szerintem a legtöbb öltözőbe kell egy ilyen bohóc.
- támadásban ennyire aktív hátvédet ritkán látni.
jogos lenne, mert :
- már 31 éves és sajnos nagyon pici rá az esély, hogy abból az alvesből, aki egykoron sima top 3 volt a posztján, talán időszakonként a legjobb is, lássunk valamit.
- talán ha hozunk egy új jobbhátvédet, akkor valamivel stabilabb lesz a védekezés.
- kevesebb, általában full vak ívelgetés lesz az 170-es játékosainkra.
ha már menne, akkor pótoljuk is, mert montoya nálam nem kezdő, egyedül pláne kevés lenne.
nem egyszerű a jobbhátvéd piac, de van pár név, akit elnézegetnék.
van der wiel,piszczek,abate,debuchy,johnson,azpili,stb.
a nyilatkozata is sokatmondó volt, ha idén nem adjuk el, akkor jövőre ingyen távozna, és a psg-vel elvileg már minden le is van fektetve, vagyis a l'equipe szerint.
szóval gyakorlatilag már az lenne a nagy meglepetés, hogy ha maradna.
sajnálnám, mert :
- a klub egyik legfontosabb nem saját nevelésű játékosáról van szó, ha ezt a sikerkorszakot nézzük, akkor talán a legfontosabbról.
- csupaszív játékos, őt alibizni, lötyögni nem sűrűn láttam.
- bírom az ilyen formákat, mennyit röhögtem a marhaságain instragramon, a hülye öltözékein, a táncain, a banánevésen, a hidrogénszőkére leszívott fején, lehetne még sorolni.
szerintem a legtöbb öltözőbe kell egy ilyen bohóc.
- támadásban ennyire aktív hátvédet ritkán látni.
jogos lenne, mert :
- már 31 éves és sajnos nagyon pici rá az esély, hogy abból az alvesből, aki egykoron sima top 3 volt a posztján, talán időszakonként a legjobb is, lássunk valamit.
- talán ha hozunk egy új jobbhátvédet, akkor valamivel stabilabb lesz a védekezés.
- kevesebb, általában full vak ívelgetés lesz az 170-es játékosainkra.
ha már menne, akkor pótoljuk is, mert montoya nálam nem kezdő, egyedül pláne kevés lenne.
nem egyszerű a jobbhátvéd piac, de van pár név, akit elnézegetnék.
van der wiel,piszczek,abate,debuchy,johnson,azpili,stb.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
En meg mindig nem latom magam elott,hogy a Barca megveri az Atleti-t.Mondjuk azt igen ,hogy a biro kiallit 5 matracost meg ad 4 tizenegyest a bajnoki dontonmadridronie írta:Ezt a bohócfényezést; ja persze, a Barca Leonak köszönheti, hogy még élnek a remények a Ligában!El Barça está vivo gracias a Leo![]()
![]()
Végül is igaz, Pessinek a tiziket is be kellett lőnie (+ ott kellett asszisztálni az öngólokhoz, bírói döntésekhez is); most meg állítólag hirtelen ihletett kapott és már a Pichichi, Aranycipő, bajnoki trófeára hajt minden erejével.

Egyebkent nagyon jo kis bajnoki szezon volt ez, ilyen egy bajnoksag nem az amit az elmult 6-7 evben lattunk...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
Ezt a bohócfényezést; ja persze, a Barca Leonak köszönheti, hogy még élnek a remények a Ligában!El Barça está vivo gracias a Leo

RealMadrid
RealMadrid
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Sajnos márpedig ha a Real bajnok lehetett volna a barca győzelmével , saját maguk ellen szurkoltak volna a szurkoló társaid 3/4 ede ... de ha visszaolvasod megláthatod:-) akinek nem inge..már már Atletico lázban égtek még a Valencia meccs előtt :-)) pedig azt tudnotok kell, hogy az Atletico Madrid sem igazán szeret titeket, kb annyira mint a Real:-):-) lehet mondani , hogy jobban örülnek a Real bukásának mint a saját csapatuk győzelmének, Puyol uccsó meccse , Valdes is megérdemelne valamit .. de nem! nyerjen csak az Atletico nehogy a Real bajnok legyen:-) na most akkor vajon milyen emberek drukkolnak a Fc Barcelonának a fórumotokon:-) ellendrukkerek semmi közük a focihoz ..de ne vegye senki magára, mert akinek nem inge nem kell öltözködni.mahitoo(Henke) írta:Olvastam mind a 2 fórumot, és annyi emberbe tudnék itt is, ott is belekötni... De felesleges, aki nem érzi, hogy teljesen elvakult, arra rá kell hagyni.
Részemről: Atleti érdemelné a bajnokságot. Szerintem meg is lesz nekik. Azt szerintem viszont senki se várja a Barca drukkerektől, hogy ha lesz még tétje az utolsó meccsnek, akkor a csapatuk ellen szurkoljanak, vagy ha összejönne a bajnoki cím, akkor fakadjanak sírva, és égessenek katalán zászlókat. Az elején mi mehettünk volna el, aztán ti, majd most az Atleti puskázta el a ziccert.
Azért 1 dolog: amíg a Barca-Real kettősnek volt esélye, addig minkét tábor mocskolta a matracosokat, kontrafoci, bunkerfoci, gusztustalan stílus. Mikor arra került sor, hogy éppen reális esélye valószínűleg csak az ősi riválisnak van velük szemben, akkor rögtön az Atleti érdemli. Továbbbra is tartom, hogy sokan jobban utálják az ellenfelet, mint szeretik a saját csapatukat.
- dzsi91
Ezt nagyon adom, mert az egesz vilag az Atletico-t dicsoiti, de szerintem kb 10%-a latta oket focizni, Mourinho-t ezert a fociert keresztre akarjak fesziteni amit az Atleti nyomat. Igazabol az Atletico-ban max annyi lehet szimpatikus,hogy nem nagycsapat, de kozelebe nincs pl a tavalyi Dortmundnak sem jatekminosegben sem sportszerusegben, szal nem sok szeretheto van rajtuk azon kivul hogy kiscsapat.mahitoo(Henke) írta:
Azért 1 dolog: amíg a Barca-Real kettősnek volt esélye, addig minkét tábor mocskolta a matracosokat, kontrafoci, bunkerfoci, gusztustalan stílus. Mikor arra került sor, hogy éppen reális esélye valószínűleg csak az ősi riválisnak van velük szemben, akkor rögtön az Atleti érdemli. Továbbbra is tartom, hogy sokan jobban utálják az ellenfelet, mint szeretik a saját csapatukat.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Olvastam mind a 2 fórumot, és annyi emberbe tudnék itt is, ott is belekötni... De felesleges, aki nem érzi, hogy teljesen elvakult, arra rá kell hagyni.
Részemről: Atleti érdemelné a bajnokságot. Szerintem meg is lesz nekik. Azt szerintem viszont senki se várja a Barca drukkerektől, hogy ha lesz még tétje az utolsó meccsnek, akkor a csapatuk ellen szurkoljanak, vagy ha összejönne a bajnoki cím, akkor fakadjanak sírva, és égessenek katalán zászlókat. Az elején mi mehettünk volna el, aztán ti, majd most az Atleti puskázta el a ziccert.