Khedira..Mourinhoból kinézem, bár akkor Mikelt ki kéne dobnia, illetve én a helyében egy szervezőbb arcot vinnék..de ő az okosabb, legyen csak a német..esetleg a MU, Fellaini nem jött be, jöhet az original lúzer arc

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 10., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. május 10., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 10., szombat 13:35
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. május 10., szombat 13:31
Mint ha a pufi kisgyereket látnám a grundon, a kapuból. Aki egyszer csak megunja és végig viszi a pályán.portillo írta:Amíg ilyen videókat mutogatunk róla, addig sima ügy.ziro4vr írta:Hat aki 25 felett elviszi, annak kuldok egy jo bort meg egy tabla mogyoos csokit![]()
Sami Khedira Best Skills
Csak a többit ne lássák.![]()
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. május 10., szombat 13:23
Amíg ilyen videókat mutogatunk róla, addig sima ügy.ziro4vr írta:Hat aki 25 felett elviszi, annak kuldok egy jo bort meg egy tabla mogyoos csokit![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 10., szombat 13:16
Akkor ot kell megvenni.madridronie írta:Viszont a Cheslea-be távozó Diego Costa helyét sanszosan Bacca (30 millás kivásárlási ára van) veszi majd át a matracosoknál.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 10., szombat 13:06
Ezzel annyi probléma van, hogy Casemiro nem kell nekik (gyenge az a gyerek); Morata viszont akár még az olaszoknál is kiköthet, állítólag menne is oda szívesen (de azért erre én még nem vennék mérget), hát majd meglátjuk ...A Pogba bizniszbe meg inkabb Moratat vagy Casemirot vonnam bele, DM kene jovore is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 10., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 10., szombat 12:53
Pár napja volt erről pletyka, de azért erősen kétséges, lévén az angol pletykák ütnek a leginkább + a játékos szerződéséből sincs már olyan sok hátra (komoly sérülése is volt), de speciel Mou-ból és a Chelseaből abszolút kinézem --> a portugál mester ugye a nyáron teljesen megreformálná a középpályát (Lampard, Obi Mikel is lassan OFF) + a németet már tavaly is erősen invitálta (hisz imádja) és nem mellesleg a nagy rivális MU. is simán fizetett volna ennyit érte.ez mennyire komoly?![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 10., szombat 12:46
ez mennyire komoly?madridronie írta:Khedira Chelsea 43 milla
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 10., szombat 12:40
Közben Mendes és Di María állítólag a tűzzel játszik és erőteljesen feszegetik a húrt; az argentin ugyanis állítólag továbbra sem tett le a fizetésemelési igényeiről, illetve egy a számára előnyesőbb új szerződés követeléséről (elsősorban a Real Madriddal) --> ennek fényében Mendes papa járja Európát nézelődni és védencének szolgálatait más kluboknak is felajánlani (javítva az alkupozíciójukat)! 3 milláról minimum 5-re szeretné emeltetné a fizut, amit a Juventus szívesen meg is adna neki; mindezt természetesen Madridban nem nézik jó szemmel és kezd betelni a pohár Perez apónál, akinek a véleménye az, ha valakinek sokadjára nem a fehér mez a prioritása, hanem sokkal inkább a pénz, annak kívül lehet tágasabb lesz ... A szezonzárót követően a torinóiak állítólag 40 millát sem sajnálnának Di Maríaért cserében, de Conte nem zárkózik el egy Pogba-DM+Morata cserétől sem látva a Real Madrid érdeklődését és komoly erőfeszítéseit a francia középpályás leigazolásával kapcsolatban.La Juventus quiere fichar a Di María, al que pondría en los 5 millones de euros de sueldo
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 10., szombat 12:06
Mellettünk állítólag az AtMa vinné nagyon, utóbbiak egészen mostanáig tükörsima befutónak is tűntek, de a horvát inkább csatlakozna a spanjához és a blancókhoz!Valaki biztosan elviszi a nyáron szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 10., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 10., szombat 11:50
Két név szerepel még többet, de ők se sűrűn: William Carvalho (Sporting) és Rakitic (Sevilla), igaz utóbbi ráadásul nem is feltétlenül ugyanaz a poszt!n arra leszek kiváncsi,hogy mi lesz ha nem fog jönni Pogba mondjuk.
Egyáltalán lehet hallani B tervről?Mert én nem nagyon láttam seholsem még B tervet.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 10., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 9., péntek 19:13
Részemről oké, amíg az a csapat nem a Real Madrid.Arbeloa: “Én szeretnék egy Diego Costát a csapatomban látni”
Na ez meg...Felkelés közben pedig láttam hogy ott van a földön, és odaléptem. Nem helyeztem rá súlyt, csak egyfajta közlésmód volt ez:
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 9., péntek 18:03
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 17:54
A portugál A Bola szerint a Porto vinné Illarramendit.El Oporto podría venir a por Illarramendi
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 9., péntek 15:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 15:23
Volt itt valamikor, igaz csak félévig egy Raúl, Ronaldo, Owen, Morientes 4-es is, mögöttük a többi világklasszissal (Figo, Zizou, David) meg a nem kis nevű luxuscserékkel (Solari, Guti)! Amúgy meg nyilvánvaló, hogy a szezon végén mind2 játékosnak vázolja a vezetés a jövőbeni terveit (Karim szerződéshosszabbítás és ha hoznák Suárezt nyilván a tárgyalások során erről is tájékozta majd a klub), míg Suárez megkeresése estén szintén egészen biztos, hogy vázolnák neki a szitut; na most innentől kezdve már a 2 palin múlik, hogy mit szeretne és hogy ilyen feltételek mellett mit tud, akar bevállalni és hogy kinek mi a fontos [Karimnak a fehér mez (marad) vagy a biztos helye (könnyen távozhat) <--> Suáreznek szintén a fehér mez és hogy versenyképes és világ legjobb csapatában játszhat, igaz nem feltétlenül mindig (átigazol Madridba) vagy csak játszani akar kiskirályként a mostani klubjában, de komoly trófeákra elég esélytelenül (marad a Poolban)]?Suarez nem az a padozós fajta, Karim-nak meg már tavaly sem tetszett a cserélgetés - ha jól rémlik ő is nyilatkozta, hogy több bizalomra lenne szüksége, mire belerázódna a padon találja magát, stb...
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem