Tudjuk, csak futni tudott
Legjobb kezdőt írt RMCF nem szimpátia 11-et, azt múltkor már írtuk ha jól emlékszem.Szóval kellene ide egy kis objektivitás azért. És Henry-nak egyáltalán nem voltak olyan képességei, hogy még csak egyátlalán a közelébe férkőzzön egy ilyen listának.
Kapásból pár jobb név helyette: Raúl, Totti, Del Piero, Gerd Müller, Klinsmann, Lineker, Pelé, Ronaldo, Platini, Maradona, Völler, Eusébio, Baggio, Paolo Rossi, Rivaldo, Romario, Kempes. És még lehet párat kihagytam.
Az én kezdőm pedig így nézne ki:
Buffon-Javier Zanetti-Beckenbauer-Nesta-RC, Yaya Touré-Redondo-Zidane, Maradona-Ronaldo-Bergkamp
JHV-be azért nem Cafu, mert másik oldalon van egy támadó szellemű RC, és szerintem fegyelmezettség szempontjából jobban járna a csapat az argentinnel.
Tourén sokat gondolkodtam de jobb játékosnak tartom Makelelenél, Vieiranál vagy Essiennél. Páran biztosan nem értenek egyet, de azért az idő sokmindent megszépít valljuk be. Ennyire univerzális középpályás mint Touré nem igazán volt még szerintem, ő most ért fel a csúcsra, és bármilyen csapatban helye lenne nálam.
Elől a két fenomén mellé sokat gondolkodtam aztán Bergkamp lett, pusztán a tehetség miatt.