Persze titkon reménykedem benne hogy minket választ, álmodozni szabad. Minden szempontból az ő leigazolása jelentené a sikert, a potenciál, a marketingérték , minden mellette szól. Nagyon kéne a csapatba egy újabb brazil .

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 25., szombat 11:59
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 25., szombat 11:58
Már hányszor nyilatkozták le, hogy nincsen semmilyen előszerződés? de úgylátszik képtelenek felfogni páran...Matt009 írta:Ha Neymar dönt, akkor Barca. Ott az előszerződés. Azt azért kötötte meg Neymar, mert oda akart menni, és ezzel be akarta biztosítani magát, hogy a Barca mindenképpen leigazolja. Mivel megvolt az előszerződés
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. május 25., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 11:53
Majdnem; Cristiano új szerződésében is így módosítanák a jelenlegi feltételeket!50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
Pontosan, ez a 35 milla csak a Santosnak fizetett 55%!Nem.40+35-be nekem valami ilyesmi rémlik.
Agüerot pedig végleg ki lehet húzni a listáról, saját maga nyilatkozta, hogy marad a Cityben és nem kíván klubot váltani!Man. City: Megszoktam a pletykákat, maradok - Agüero
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 25., szombat 11:50
Ha Neymar dönt, akkor Barca. Ott az előszerződés. Azt azért kötötte meg Neymar, mert oda akart menni, és ezzel be akarta biztosítani magát, hogy a Barca mindenképpen leigazolja. Mivel megvolt az előszerződés, a Barca a piacon nem is keresett már embert Neymar helyére, hanem kivárták, hogy ő hozzájuk igazoljon. Be kell látni, ezt a csatát elvesztettük.realistahuni írta:Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt?![]()
Baszki az megérné, 3 éve ugyanennyit adtunk ki az iq harcos szélsőnkért.
Abszolút egyetértek, csak szerintem Bale felállt védelmek ellen kevésbé hasznos. Én nem kontracsapatot akarok, én egy a meccseket domináló csapatot szeretnék, és abba Neymar jobban passzolna. Másrészt az lehet, hogy Bale technikás az átlag angol első osztályhoz képest, de a spanyol fociban max átlagos, vagy átlag alatti lenne. Ha pedig 25 millióval drágább, mint Neymar...Én is Bale-t preferálom már csak azért is mert a védelem nem biztos hogy elbírna egy Neymar- CR párost a széleken viszont azért Bale elég jól visszazár
Én annyira nem vagyok Lucas híve. Nem látok benne annyit, hogy nagy előrelépést jelentsen nekünk. Di Mariánál talán több agya van, de képességekben nincs sok különbség a 2 játékos között.hozzuk lucast a psg-ből és akkor vidám leszek.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 25., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. május 25., szombat 11:45
realistahuni írta:Összvissz 35-be kerülne Neymar mindennel együtt?![]()
Baszki az megérné, 3 éve ugyanennyit adtunk ki az iq harcos szélsőnkért.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 25., szombat 11:40
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 25., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 25., szombat 11:38
Ha kedvezőbbet kapna mint CR akkor tutti hogy bevágná a hisztit és ő is sokkal jobbat akarna... és ha már akarna akkor CR esetében lemondhatnánk szerintem a teljes reklámértékéről pedig szerintem a fizetése felét tutti hogy reklámértéke állja...50%? Nem arról volt szó, hogy CR kap ennyit és Neymar szerződése ilyen szempontból még az övénél is kedvezőbb lesz és a reklámbevételei 70%-a őt illeti?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 11:37
ilyen alapon igen, de én úgy vettem h Tello amúgy se zavar sok vizet, és szívbaj nélkül jegelnék akár egész évben is, tehát a maradék 1 helyre lenne Pedro és Alexisflori írta:egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 25., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. május 25., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 25., szombat 11:32
egy az inkább.ha most megveszik neymart akkor nem fog padozni.Mike írta:két posztra, szoval nem sok azflori írta:tellos,pedro,sanchez ?
kicsit sok a spiler egy posztra.
Pedro/Alexis - Messi - Neymar/Tello
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2013. május 25., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 25., szombat 11:30
Ezzel az a baj, hogy könnyen a két szék közé eshetünk, Bale-hez nagyon ragaszkodnak, ráadásul 50-60 millió eurót vagy még ennél is többet kéne fizetni, ha netán ennyit fizetnénk akkor a kőzáppálya sínyli meg a dolgot.Nzedge írta:Én mindig is úgy voltam vele,hogy vagy Bale vagy Neymar,de az egyiknek jönnie kell!Demes írta:Érdekes, eddig a többség nem látta volna itt szívesen Neymart most meg mindenki reménykedik.
Na mindegy is Én úgy vagyok vele ha nem jön Neymar akkor jön Bale, amivel nem járunk rosszabbul talán (sőt)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 25., szombat 11:28
nem tuti, csak a barca szeretné ezt alexis állítása szerint.alexis tuti marad.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 11:27
két posztra, szoval nem sok azflori írta:tellos,pedro,sanchez ?
kicsit sok a spiler egy posztra.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 25., szombat 11:26
Erről lemaradtam, ezt honnan lehet tudni?flori írta: alexis tuti marad.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem