ez igaz lehet a Vampire Diaries-re, de a The Originals abszolút nem tinivámpíros cucc!torjack írta:engem a tinivámpírokkal meg a tinédzser farkasemberekkel a világból ki lehet kergetni, de ugye kinek mi a jó.

több sorozatba is belekezdek, belenézek, hogy milyen. korábban mindent végignéztem amit elkezdtem, de tavalytól már kaszálom, ha egyszer nem fog meg, minek is nézzem, ha egyszer semmi értelmeset nem látok benne. inkább úgy mondanám, hogy nézTEM rosszakat is így mai fejjel visszagondolva.torjack írta:nézel rosszat is? azt hogy, minek? gondolom bármit is nézel azt jónak tartod.
például az általad is említett Poi egyike azon sorozatoknak amik nálam top20-asak, és erről bizton tudom, hogy nem sz*r amit nézek. egyszemélyes hadsereg, számomra amolyan Statham a főszereplő fószer.
Amúgy megnéztem a The Walking Dead 2.évadot is. Ez már egy fokkal jobb volt, fejlődik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pont jól lett vége, kíváncsi leszek, ki ez az itteni csuklyás emberke a két "öleb-zombival"