Real Madrid vs. Barcelona
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én sem szeretem azt a kifejezést használni, hogy valaki megérdemel egy trófeát vagy sem, de jelen esetben, ha mindenáron ki választani kellene a három csapat közül azt, amely a legjobban megérdemli a bajnoki címet, akkor az Atlético lenne az. Ők azok, akik a lelkesedést, motivációt és a konstans jó teljesítményt tekintve kiemelkednek a többiek közül, még ha így a végén be is csúszott nekik (is) egy-két nem várt pontvesztés. (A Barcelonához és a Real Madridhoz képest jóval szerényebb költségvetésről és a kevésbé mély, papíron nem annyira minőségi keretről nem is beszélve.)
Mi lélektelen, borzasztóan gyenge játékkal buktunk pontokat kiscsapatok ellen, és sok esetben az akarás majdhogynem teljes hiányát lehetett észrevenni a játékosokon, ti pedig a Barça és az Atlético elleni meccseken egy pontot szereztetek a maximális tizenkettőből, és néha motivációs problémákat észlelhettünk a ti játékosaitok részéről is.
Ami a szerencsét illeti, ebből jutott mindhárom együttesnek, nekünk ezúttal a szokásosnál több (gondolok itt főleg a Villarreal elleni parádéra), a bírók pedig szintén fújtak ide is, oda is, nem volt sok tökéletesen egyértelmű eset, de talán Anisnak van erről egy excel-táblázata.
Szóval szerintem tök felesleges belemenni abba, hogy ki érdemelné meg a végső győzelmet, ki kinek/minek köszönheti, hogy úgy áll a bajnokságban, ahogy. Komplikált dolgok ezek, lehet azon agyalni, hogy mi lett volna, ha a Bernabéu-beli Clásicón nem állítják ki Ramost, ha nem egyenlít a Getafe a hosszabbításban, ha nem húzzátok be az Elche elleni meccset stb.... Csak értelmetlen. Ez a szezon ilyen, hihetetlenül apró dolgokon fog múlni a bajnoki cím sorsa.
Más: Alves. Ha már az előző oldalakon idézett tőle valaki, hadd tegyem ezt meg én is. (Egy eurobarçás cikkből lesz a citátum.)
Még egy kicsit visszakanyarodva a bajnoki cím sorsához: hiába beszélünk itt arról, hogy megérdemeljük-e a végső sikert vagy sem, két meccs még mindig lejátszásra vár, és az idei szezonunk fényében nem lepődnék meg, ha pontot veszítenénk az Elche ellen, aztán megint borulna minden. De a lényeg, hogy most ismét kaptunk egy esélyt, és azt már nem csinálhatjuk meg, hogy ezzel sem élünk. Be kell húzni valahogy, Titóért, Puyolért és Valdésért.
Mi lélektelen, borzasztóan gyenge játékkal buktunk pontokat kiscsapatok ellen, és sok esetben az akarás majdhogynem teljes hiányát lehetett észrevenni a játékosokon, ti pedig a Barça és az Atlético elleni meccseken egy pontot szereztetek a maximális tizenkettőből, és néha motivációs problémákat észlelhettünk a ti játékosaitok részéről is.
Ami a szerencsét illeti, ebből jutott mindhárom együttesnek, nekünk ezúttal a szokásosnál több (gondolok itt főleg a Villarreal elleni parádéra), a bírók pedig szintén fújtak ide is, oda is, nem volt sok tökéletesen egyértelmű eset, de talán Anisnak van erről egy excel-táblázata.
Szóval szerintem tök felesleges belemenni abba, hogy ki érdemelné meg a végső győzelmet, ki kinek/minek köszönheti, hogy úgy áll a bajnokságban, ahogy. Komplikált dolgok ezek, lehet azon agyalni, hogy mi lett volna, ha a Bernabéu-beli Clásicón nem állítják ki Ramost, ha nem egyenlít a Getafe a hosszabbításban, ha nem húzzátok be az Elche elleni meccset stb.... Csak értelmetlen. Ez a szezon ilyen, hihetetlenül apró dolgokon fog múlni a bajnoki cím sorsa.
Adom az egészet, végszónak tökéletes is.istimester írta:...
Más: Alves. Ha már az előző oldalakon idézett tőle valaki, hadd tegyem ezt meg én is. (Egy eurobarçás cikkből lesz a citátum.)
Sokszor szokott baromságot nyilatkozni brazil barátunk, de ezúttal szerintem jól látja a dolgokat.Ennek a csapatnak megújulásra van szüksége, olyan játékosokra, akik új erőt hoznak. Folyamatosan veszítettünk el embereket, de nem hoztunk helyettük újakat. Most sok fiatal játékosunk van. De azt ne gondolják az emberek, hogy minden nap ki fog kerülni az akadémiáról egy új Xavi vagy Iniesta. Ők kivételesek, igazi ékszerek a fociban, és az ékszereket mindig ki kell fényesíteni, hogy ragyogjanak. De bármilyen jók is azok, akik majd jönnek, soha nem érik el azt a szintet, ahol ők vannak. Xavi és Iniesta is 25-26 éves korukban kezdtek el igazán nagy játékosokká válni.
Még egy kicsit visszakanyarodva a bajnoki cím sorsához: hiába beszélünk itt arról, hogy megérdemeljük-e a végső sikert vagy sem, két meccs még mindig lejátszásra vár, és az idei szezonunk fényében nem lepődnék meg, ha pontot veszítenénk az Elche ellen, aztán megint borulna minden. De a lényeg, hogy most ismét kaptunk egy esélyt, és azt már nem csinálhatjuk meg, hogy ezzel sem élünk. Be kell húzni valahogy, Titóért, Puyolért és Valdésért.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1 Tökéletes összefoglalása az egész felvetésnek.Egy bajnoki győzelmet sosem kell megmagyarázni.
Mindazonáltal, nevetségesnek tartom azt a fajta vergődést, ami itt megy néhány napja. Közel kerültetek a tűzhöz és azonnal megjelent pár újabb katalán. Miért? Minek? Kinek akartok bizonyítani? Olyan kijelentésekkel meg pláne, hogy 12-ből 1 pontot szerezve ne akarjunk bajnokok lenni. Mert nem számít, tudtommal tavaly ti sem reklamáltatok, amikor a rangadókon alig szereztetek pontot, a végén mégis simán behúztátok. 38 forduló után az első helyen kell lenni, ennyi a feladat.
Az érdem teljesen más kérdés. Ott, ha őszinték vagyunk, egyértelműen az Atlétinek áll a zászló és nem a két nagy csapatnak. Mi a folyamatos szerencsétlenkedésünkkel nem érdemeljük egy hosszútávú sorozat bajnoki címét, a Barca mögött pedig idén egyszerűen nincs érdemi teljesítmény, az megint más dolog, hogy a meccseket legtöbbször ilyen állapotban is behúzták.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egy bajnoki győzelmet sosem kell megmagyarázni.
Mindazonáltal, nevetségesnek tartom azt a fajta vergődést, ami itt megy néhány napja. Közel kerültetek a tűzhöz és azonnal megjelent pár újabb katalán. Miért? Minek? Kinek akartok bizonyítani? Olyan kijelentésekkel meg pláne, hogy 12-ből 1 pontot szerezve ne akarjunk bajnokok lenni. Mert nem számít, tudtommal tavaly ti sem reklamáltatok, amikor a rangadókon alig szereztetek pontot, a végén mégis simán behúztátok. 38 forduló után az első helyen kell lenni, ennyi a feladat.
Az érdem teljesen más kérdés. Ott, ha őszinték vagyunk, egyértelműen az Atlétinek áll a zászló és nem a két nagy csapatnak. Mi a folyamatos szerencsétlenkedésünkkel nem érdemeljük egy hosszútávú sorozat bajnoki címét, a Barca mögött pedig idén egyszerűen nincs érdemi teljesítmény, az megint más dolog, hogy a meccseket legtöbbször ilyen állapotban is behúzták.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És meg is nyerik a bajnokságot... Mi meg a BL-t
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont ezért felesleges erről a részéről is vitázni, mert pont attól volt ez most egy komoly bajnokság, hogy mindig más volt nyeregben, és amikor valaki lemaradt/elhúzott, mindig megtörtént a fordulat.Jelenleg (2 nappal ezelőttig meg még k.rvára nem; előtte hol voltatok és miért nem akkor vertétek itt a melleteket, meg magyaráztátok a bizonyítványt?)
most pont a hétvégi meccsekről is, egészen a 93. percig a real madrid 0, a barcelona 3 pontot érezhetett a magáénak, de a lefújás pillanatában 1-1 ponttal "gazdagodott" mind a két csapat.
na bumm.
máskülönben meg néha olyan ez az egész, mintha a realról és a barcáról szólna csak a dolog, holott konkrétan a bajnokság emlékeim szerint itt a végjátékban az atletico kezében volt, az utóbbi fordulókban is, és jelenleg is az a helyzet, hogy ők vannak a legjobb helyzetben.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jelenleg (2 nappal ezelőttig meg még k.rvára nem; előtte hol voltatok és miért nem akkor vertétek itt a melleteket, meg magyaráztátok a bizonyítványt?) emellett mint érzékelhető a hogyan továbbra is mellékes a Ti szempontotokból, ha már a 2 ellenünk elleni meccset hozod föl --> az összkép alapján egyik meccsen se voltatok jobbak, az odavágó erősen x szagú volt még az eltaktikázott első félidővel együtt is (csak hát a maki, meg a bírófaktor ott is ült ugye), a Bernabéuban pedig inkább nekünk állt a zászló egészen Mallenco ámokfutásáig, de ott is minimum az X megérdemelt lett volna a játék képét tekintve.De mindegy egymás ellenibe meg szerzett pontokba is jobbak vagyunk nálatok,
Ezt pedig csak érzékeltetés gyanánt tettem bele, hogy miként is szokott az értékrendetek változni az évek során, mikor éppen milyen szél fúj és mi az amivel esetleg a királyságotok mellett lehet kardoskodni.szóvak nem értem miért kell azt mondani, hogy ha az egyikbe vagyunk jobbak akkor arra hivatkozunk ha másikba akkor arra.
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Abidal, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Csak az a probléma hogy jelenleg mindkettőbe jobbak vagyunk mint ti. Akkor csak a kis csapatok elleni meccsek számítanak a bajnokságba? A kettő nagy elleni nem? Én ezt nem tudtam. De mindegy egymás ellenibe meg szerzett pontokba is jobbak vagyunk nálatok, szóvak nem értem miért kell azt mondani, hogy ha az egyikbe vagyunk jobbak akkor arra hivatkozunk ha másikba akkor arra.madridronie írta: másodszor milyen érdekes, hogy ha a fenti mutatókban mi állunk jobban akkor a pontok számítanak, ha meg a pontokban, akkor ez az a mutató, amire a melleteket veritek, persze, hogy a Liga futottjai ellen ti buktáztatok szégyenszemre a legtöbbet most nem számít.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dortmund téma: a meccs elején ők voltak szerencsések, hogy DM kihagyta a tizit. Utána mi, hogy 2-0-nál beragadtak. Viszont a második félidőben legalább annyira benne volt a 2-1, mint a 3-0, kapufa ide vagy oda... Kontrából lőhettünk volna több gólt is. Szóval az első meccs miatt megérdemelten jutottunk tovább.
A bajnokságot meg tényleg az Atletico érdemli meg a legjobban, akármennyire is utálom a stílusukat. Viszont szerintem a Barca fogja megnyerni és a többség nem fog foglalkozni ezzel, sőt a Hegyi-félék majd mondják, hogy a Barca-korszak még nem zárult le...
A bajnokságot meg tényleg az Atletico érdemli meg a legjobban, akármennyire is utálom a stílusukat. Viszont szerintem a Barca fogja megnyerni és a többség nem fog foglalkozni ezzel, sőt a Hegyi-félék majd mondják, hogy a Barca-korszak még nem zárult le...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Dortmund ellen miért volt szerencsénk? Azért mert otthon nyertünk 3-0-ra? Vagy mert DM elcsùszott tizi rùgás közben? Idegenben kikaptunk 2-0-ra... Ebben hol a szerencse? Szerencséje a dortmundnak volt, hogy meg adjuk nekik a lehetőséget, hogy olyan gólokat rùgjanak amilyet rùgtak akkor, de mind1. Nekünk idén egy meccsen volt szerintem igazán a mákunk és az az Elche elleni meccs amikor az utolsó utáno pillanatba kaptunk tizit amivel nyertünk, és nem sok köze volt tizihez szerintem, de ez már mind1 kb...
- madridronie
Nem ezt mondtam tegnap én is?A bajnokság első felébe lévő játékunk miatt vagyunk most ott a tűz közelben. Tudtommal azt is bele kell számítani, nem csak azt mikor ti nyertek zsinórba meccseket és utána azt mondjátok hogy emiatt jobban megérdemlitek mint mi.

Emellett ne keverjük a szezont a fazonnal, bajnokságról beszéltünk eddig is!A szerencsének is köszönhetően, de ha szerencséről beszélünk akkor nektek is kijárt belőle Dortmundba.
Az a büdös nagy helyzet, hogy Nektek idén is abból (minden létező formájában

Ehhez 2 dolog; először is mi ugye azt mondjuk, hogy pontosan emiatt + a kiélezett helyzetekben rendre elpuskázott lehetőségeink miatt amúgy sem érdemelnénk meg; másodszor milyen érdekes, hogy ha a fenti mutatókban mi állunk jobban akkor a pontok számítanak, ha meg a pontokban, akkor ez az a mutató, amire a melleteket veritek, persze, hogy a Liga futottjai ellen ti buktáztatok szégyenszemre a legtöbbet most nem számít.És úgy ne akarjatok bajnokságot nyerni ha egymás elleni megszerezhető 12 pontból csak 1-et szereztek, mi közbe ebbe mi állunk a legjobban. Akkor hogy is van ez? Miért nem érdemlitek meg ti jobban, mi meg egyáltalán nem
Az AtMa, Real nagyrészt egymás buktáinak és az utolsó hétig mutatott teljesítményének, eltökéltségének köszönheti, hogy ott van ahol; ehhez képest a Barca ezt az esélyt erősen megkérdőjelezhető módon köszönheti tisztán, kizárólag magának és a riválisoknak, de ami nyilvánvaló és egészen biztos, hogy a lelkesedésüknek a legkevésbé!

Ez persze a tényeken nem változtat és a lényeg számotokra, hogy végül is ott vagytok a tűz közelében, de ha van igazság a földön, akkor ennél tovább idén már nem is juttok a fentiek alapján!
RealMadrid
RealMadrid
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egy bajnoki győzelmet soha nem kell megmagyarázni, akárki is nyeri...azt tudom, hogy mi egyáltalán nem érdemeltük meg, volt elég sansz rá, egyszer sem éltünk vele, innentől kezdve így magunkra vessünk...mondjuk én továbbra is úgy gondolom, hogy a bajnokságot az Atletico Madrid érdemli meg a legjobban, de a Barca fogja megnyerni...
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Abidal, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Miért mondjátok azt, hogy nem érdemelnénk meg a bajnokságot? 38 fordulóból áll és az nyeri aki a legtöbb pontot szerzi, ez nem egy döntő ami egy meccsen dől el és lehet szerencséd is, hanem 38 forduló!! Itt ha valaki nem érdemelné meg akkor a 37-ik fordulóba már nem lenne esélye megnyerni. A bajnokság első felébe lévő játékunk miatt vagyunk most ott a tűz közelben. Tudtommal azt is bele kell számítani, nem csak azt mikor ti nyertek zsinórba meccseket és utána azt mondjátok hogy emiatt jobban megérdemlitek mint mi. És úgy ne akarjatok bajnokságot nyerni ha egymás elleni megszerezhető 12 pontból csak 1-et szereztek, mi közbe ebbe mi állunk a legjobban. Akkor hogy is van ez? Miért nem érdemlitek meg ti jobban, mi meg egyáltalán nem? Aláírom hogy az utóbbi meccseken hitehagyott volt a csapat, de behúzták így is. A szerencsének is köszönhetően, de ha szerencséről beszélünk akkor nektek is kijárt belőle Dortmundba. Ennek köszönhetően vagytok ott a döntőbe és mi is ennek köszönhetjük hogy versenybe vagyunk a bajnoki címért. Nektek kijárhat szerencse nekünk nem? Ha nyerni akarsz az is kell.
- delPotro
- Kedvenc játékosaid: Villa
- Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona
Pont az ehhez hasonló hozzászólásokra kívántam reagálni. Egy szóval sem mondtam hogy mi érdemelnénk a bajnokságot, mindössze annyit mondtam, hogy mi is annyira érdemeljünk mint ti, és akkor említést sem tettem az Atleticoról.dzsi91 írta:Nincs mirol beszelni, rogzitett szitubol szerzett gol nem er, csak ha Messi lovi. Nem vezettunk tamadast 5 meccse, AntiFociRuleZ!!![]()
Amikor azt hinne az ember ,hogy nem ennel lejjeb mar nincs mindig jon egy mini Hegyi Ivan.Tehat a Barca nem oltari makkal kapta meg az eselyt a bajnoki cimre, ok vegig kuzdottek erte, nem adtak fel mar vagy 10szer...
- madridronie
Nézd ez vitathatatlan, hogy akié a legtöbb pont az a bajnok (ergo megérdemli); nekem csak az nem tetszik, hogy arról valahol egyikőtök sem beszél, sőt mélyen hallgat és szépen elsiklik afelett, hogy ezek közül a "megérdemelt" pontok (és így jogos bajnokságból) közül végül is mennyi született volna igazából és jogosan bizonyos körülmények és nem kicsit kétes döntések nélkül (és ennek fényében, hol lennétek most (?), ja hogy sehol)?Én hülyeségnek tartom ezt a ki érdemli meg és ki nem vitát. Aki a legtöbb pontot gyűjti, az lesz a bajnok és az meg is érdemli.

RealMadrid
RealMadrid
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Szerintem is hülyeség. 38 meccs után mindenki megérdemli. Az más kérdés,hogy hogy nézett ki a tabella a végén,ki hányadik esélyt "kapja". Ha a barca most behúzza,akkor nem azt mondom,hogy nem érdemli meg,hanem azt,hogy ez a Real és az Atletico szégyene. Mert az Atleticonak nagy volt az előny és még most is van belőle,a Real pedig nem szórakozhatja így el.lesliejr írta:Én hülyeségnek tartom ezt a ki érdemli meg és ki nem vitát. Aki a legtöbb pontot gyűjti, az lesz a bajnok és az meg is érdemli. Más kérdés, hogy a Barca idén szétesett volt az előző évekhez képest, de ha megvan a két utolsó meccs, akkor a közvetlen riválisok ellen nem buktunk egy meccset se. Ezek után azt írni, hogy a Barca nem érdemel semmit se....
...amúgy könnyen elképzelhető, hogy már az Elche ellen bukunk és akkor sorfal lesz odahaza...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én hülyeségnek tartom ezt a ki érdemli meg és ki nem vitát. Aki a legtöbb pontot gyűjti, az lesz a bajnok és az meg is érdemli. Más kérdés, hogy a Barca idén szétesett volt az előző évekhez képest, de ha megvan a két utolsó meccs, akkor a közvetlen riválisok ellen nem buktunk egy meccset se. Ezek után azt írni, hogy a Barca nem érdemel semmit se....
...amúgy könnyen elképzelhető, hogy már az Elche ellen bukunk és akkor sorfal lesz odahaza...
- madridronie
Már az a 2 meccs is pont elég lett volna ahhoz, hogy most ne kelljen itt erőlködnötök, bizonygatnotok semmit az ég egy adta a világon, de hagyjuk is --> húzzátok csak be, rászolgáltatokEz 7 meccs, ebből kettő olyan, hogy azt lehet mondani nem tettünk meg érte semmit,és behúztuk

RealMadrid
RealMadrid
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
RealRaúl77 írta:Akkor úgy fogalmazok, hogy az Atletico jobban megérdemli. Ezt akartam én kifejezni.
Ezzel egyet értek, szerintem is ők érdemlik meg leginkább.
De az,hogy mi egyáltalán nem érdemeljük meg, vagy ha rátok mondják,hogy nem érdemelnétek meg, ezeket nem tartom igazságosnak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Akkor úgy fogalmazok, hogy az Atletico jobban megérdemli. Ezt akartam én kifejezni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4