Tegyük fel lesz egy Suarez a nyáron. Azt hisztitek, hogy ő sosem lesz flop? Elég sok Pool szurkolótól hallom, hogy Suarez jó meg minden, de például a nagyobb meccseken nem nagyon lehet látni.
Szerintem ezt senki nem hiszi, nincs olyan futballista a világon, akinek ne lennének rossz napjai, hullámvölgyei a karrierjében és egy szezon belül is.
Tény, hogy jelenleg a legjobb csatár, de csak addig lesz aranyozott a neve, amíg ide nem kerül. Őt is ugyanúgy elő fogják venni itt néhányan.
Ez biztos, hisz itt még a legjobbak is szó nélkül megkapják a magukét, ha rászolgálnak, ha nem, de a foci drukker már csak ilyen népség, legfőképp a saját csapatával szemben kritikus.
Természetesen örülnék neki, de akkor viszont Benzemának mennie kéne. Ketten túl sokan lennének előre, legalábbis minőségben.
Én meg azt mondom, hogy a jelenlegi helyzet is hűen tükrözi, hogy minőségből soha nem lehet elég egyrészt, másrészt ez a számunkra esetlegesen kellemes probléma miatt fájjon csak a 2 csatár és Carlo feje, ne pedig a mienk! Számomra továbbra is egy a lényeg, hogy Pogba legyen kipipálva, aztán hogy onnan kezdve még kit és hova tervez igazolni a vezetés engem már nem zavar. Ugyanakkor én úgy vélem, hogy a Real Madrid, amely mindig is a világklasszis csatárairól és jobbnál jobb támadóiról volt híres nyugodtan megengedhet magának akár egy Suárez-Karim csatár kettőst is, ha a klub érdekei ezt követelik meg, a lehetőségei pedig mondjuk úgy adottak hozzá; aztán hogy ez miként érinti a játékosok lelkivilágát az már legyen az ő bajok --> teljesíteni kell és akkor nincs kérdőjel, probléma egyik játékos esetében sem!