Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 11:31

Pogba: “Szerződésem van a Juventusszal és nincs miről tovább beszélni. Arról álmodok, hogy megnyerjem a Scudettót.
Jelenleg :mrgreen: ; az ügynöke szerint ugye majd a vb. után értékelik az ajánlatokat.
Soha nem mondtam, hogy a Real Madridban akarok játszani, csak annyit, hogy egy nagy csapatban, mint a Juve vagy a Manchester United.”
Ilyet nem is állított senki soha; és abszolút igaza van, mondani és gondolni az két különböző dolog! :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 11:00

François Gallardo: "Luis Suárez acabará en el Real Madrid"
Pici Gallardo :mrgreen: : "Luis Suárez minden kétséget kizáróan a Real Madrid játékosa lesz a nyáron." Nagyon határozott a pali, konstans 3 hete csak és kizárólag őt nyomatja az emberünk, pedig előtte minden héten volt egy új név a tarsolyában. :smile: Véleménye szerint nem lehet problémás a transzfer, hisz az uru év közben aláírt új szerződése értelmében, ha a Real Madrid jelentkezik be érte, úgy az angolok kénytelenek elengedni egy bizonyos összegért (a sokat emlegetett 70-80 milla), ugyanakkor vitán felül ő a világ jelenlegi legjobb 9-ese, aki további pluszt adhat ennek a Real Madridnak (így vannak ezzel a vezetők is). Mert ugye a legjobbaknak az ilyen Valladolidhoz hasonló meccseken kellene ténylegesen bizonyítaniuk azt, hogy igazi bajnokok, ehhez képest vannak a keretben olyan játékosok, akiknek a fehér mez csak nyűg és súlyos teher, míg mások örömmel izzadnák teli, illetve csuromvizessé azt! :roll:

RealMadrid

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 9., péntek 10:11

szurkolo írta:A hírek alapján az azért elég gáz lesz, ha a Barca lesz a bajnok, az AM a BL győztes, nekünk meg marad a kupagyőzelem.

Ez is benn van a pakliban. :vivo:

Ettől fosok egy jó ideje én is.
Nem tetszik a csapat hozzáállása a bayern elleni párharc után , meg a sérülések is bombáznak, csak valahogy húzzuk be azt a BL-t...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 9., péntek 9:55

Elképzeltem egy Yaya - Modric - Vidal középpályát...és most visszafekszek aludni. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 9:43

http://kompany.blog.nepsport.hu/archive ... aya_Toure/

Annyival egészíteném ki, hogy vidal szerintem több gólt lőtt mint tevez :lol: :lol: :lol: de a cikk remek,mintha én írtam volna :lol:
na,viccet félretéve, én is a kora legnagyobb csillagának vélem, lehet ez a kompany olvassa a madridistát? Mert jelenleg a legjobb játékos touré.....mindenkinél jobb.Mindenkinél.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

szurkolo
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2014. május 8., csütörtök 17:51

A hírek alapján az azért elég gáz lesz, ha a Barca lesz a bajnok, az AM a BL győztes, nekünk meg marad a kupagyőzelem.

Ez is benn van a pakliban. :vivo:
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 8., csütörtök 13:39

Tádám írta:Elég nagy szarban leszünk, ha beigazolódnak a legrosszabb hirek...
Pepe megsérült, elvileg BL döntőre lehet jó, DM megsérült, lehet hogy komoly... CR-rel is mindig van valami, Bale sem 100as, és ugye Xabi sem játszik... :D :D
Varane-Isco
Bár Pepe sérülése nem lehet annyira nagy, mert végig játszotta a meccsett is.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 13:34

ferni írta: 20:00
Celta Vigo - Real Madrid 2. félideje Élőben :lol: :lol:

Szóval tessék megkeresni a Minimaxot és majd az Én kicsi pónim, meg a Transformers Mentő Botok után lehet, majd ott nézni a 2. félidőnket élőben :lol: Sport 1-en a reklámba mondták, onnan a forrás :D
és tényleg :lol: :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 8., csütörtök 13:25

18:50
Billy és Buddy: Kutya szépségverseny
(2004) (I. évad 17. rész)

19:00
Korhatár: 6
Én kicsi pónim: Bízzátok Fluttershy-ra!
(2013) (III. évad 11. rész)
Equestria varázslatos földjén a királyságot kizárólag színes pónik lakják...

19:30
Korhatár: 6
Transformers Mentő Botok: Légrák-parádé

20:00
Celta Vigo - Real Madrid 2. félideje Élőben :lol: :lol:

Szóval tessék megkeresni a Minimaxot és majd az Én kicsi pónim, meg a Transformers Mentő Botok után lehet, majd ott nézni a 2. félidőnket élőben :lol: Sport 1-en a reklámba mondták, onnan a forrás :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 8., csütörtök 13:18

Nézhetjük a minimaxon a hétvégi meccsünk 2. félidejét..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
legalább a 2. félidőt nem kell Streamen nézni :p :lol: :lol:

a Minimax ugye 20-ig van, utána van ez a C8 nevű csatorna vagy mi és ott lehet majd nézni a 2. félidőnket, majd.... :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 13:17

Téma: Edző és vezetőség
Géci írta: Az, hogy lassan ép ember nincs a keretben meg egyre aggasztóbb így a BL döntő előtt. Ahogy telik az idő, úgy fosok ettől a BL döntőtől. Minden reggel szinte azzal kezdődik, hogy ki sérül meg, vagy kinek vannak izomfájdalmai. Ahogy olvasom Illarra meg parádés lesz a döntőre. :(
Ma is feljovok, elso hir hogy CR serulese nem komoly. Mar kezdek orulni, azonban latom hogy Pepe akar a dontot is kihagyhatja. Kovetkezo hir: DM-nek agyekserulese van. Szuper.
Jo lenne pihentetni a dontore, de elotte ossze kene szedni 11 jatekost a hetvegi meccsre..

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. május 8., csütörtök 9:35

Elég nagy szarban leszünk, ha beigazolódnak a legrosszabb hirek...
Pepe megsérült, elvileg BL döntőre lehet jó, DM megsérült, lehet hogy komoly... CR-rel is mindig van valami, Bale sem 100as, és ugye Xabi sem játszik... :D :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 7., szerda 21:34

madridronie írta:
El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira
Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ... :mrgreen: ) szerint José Mourinho és a Chelsea 43 millát sem sajnálna Sami Khedira játékjogáért cserében! :shifty:
Ha esetleg alkudni akarnának,akkor 40-ért talán még elengedném,de egy ilyen csillagot semmiképp sem szabad potom pénzért odaadni a kéknek,hogy aztán nyerje nekik a trófeákat. :mrgreen:
Viccet félretéve ha 25-ért el tudnánk adni én már elégedett lennék. Bár igazából nekem mindegy csak vigye el valaki,mert amíg keretben van mindig rettegnem kell,hogy nehogy kezdő legyen. Nincs vele bajom amúgy,csak nagyon nem Real szintű játékos.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 21:26

El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira
Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ... :mrgreen: ) szerint José Mourinho és a Chelsea 43 millát sem sajnálna Sami Khedira játékjogáért cserében! :shifty:

RealMadrid

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 18:47

Marci77 írta:
Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren. :shifty:
Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.
Nem jártam utána, trollfootballon volt. Nagy kaka a twitter, szóval töröltem magam elég hamar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 18:09

Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren. :shifty:
Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 17:36

hehe írta:
Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.
de hogy ne vádoljatok elfogultsággal, ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
eléggé leadtad az igényeket azért azt látni kell :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 17:08

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren. :shifty:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 7., szerda 17:07

kolo mesélget az összetartásokon ebouénak ilyen insider infókat ??? :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 17:04

CS0ki írta:Ha BL-t nyerünk, lehet érdemes lenne Benzemát eladni...Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy érdemes forgatni a csapatot, simán kinézem, hogy pár ember elkényelmesedik egy BL győzelmet követően. Mondjuk Benzema olyan típus, akinek tökmindegy minden, se jó se rossz hatással nem lenne rá a BL-győzelem. De adott esetben ő az, akit a körülmények ismeretében be lehetne áldozni a támadósorból, ha fel akarjuk frissíteni.
ha hihetünk a híreknek céronaldo térdével kapcsolatban, akkor lehet inkább őt kéne kiforgatni :mrgreen:

de ez ugyanaz a kategória, mint hogy messit nem fogja eladni a barca, pedig mindenkinek jó lenne esetükben.
Kép
Kép
Kép

Vissza: