Kicsit off lesz. Nagyon régen láttam szeretett médiasztárunk, most hétvégén volt hozzá szerencsém, hogy hónapok után újra megcsodálhassam.dzsi91 írta:Hegyi Ivan
Mit keres ez ott? Hogy nyomhatja évekig az antirealos teljesen elferdített, teljesen sztereotip, lenéző szövegeit? én nem értem.. Fizikai fájdalom volt nézni, hogy az ember ott szenved, nem mer a kamerában nézni, mert ő maga is tudja, hogy az arcáról sül le a bőr, ami okádék a száján kijön. Akkor még 1-0ra mentünk ugye, és azt hittem belehal a tudatba, annyira szinte már agonizált ott. Aztán nyomta a szövegeit, hogy szar csapat vagyunk, szart játszunk, meg sem érdemeljük, hogy az elitben legyünk, mert mi vagyunk maga az antikrisztus...
Lehet, hogy csak azért volt ilyen megrázó élmény, mert több mint fél éve nem néztem tv-ben meccset, de újra le kellett döbbennem, hogy hova jutott ez az egész..
Megnézném mit nyom le, ha egyik meccsén a Barca 1-0ra megy szünetben egy makk góllal, úgy hogy közük nincs a meccshez.
Szánalom.
Egyébként felesleges bármiről is vitázni. Atletico érdemli a bajnokságot, és ezen az sem változtatna, ha esetleg az elmúlt két meccset megnyertük volna. Mi a BL-t ez egyértelmű. A kupát is teljesen megérdemeltük. Ebben a két sorozatban olyat nyújtottunk, hogy le a kalappal. Bajnokság más kérdés, nem érdemelnénk meg, de nem is fogjuk megnyerni.
Barca meg nem érdemel semmit idén.