madridronie, komolyan mondom, lassan eléred ezekkel a hsz-ekkel, hogy ha netán megnyerjük a bajnokságot, akkor még én fogom kellemetlenül érezni magam.

Kellemetlenül nem kell érezni (mert valószínűleg fordított esetben engem is feldobna az a tudat, hogy már 2. éve 0 teljesítménnyel is bajnok lehet a csapatom, mind2X-szer pusztán a katalánok híresen jó szezonkezdésének és ennek az őszi 3 hónapnak, valamint az imázsnak köszönhetően, mivel a riválisok megteszik azt a szívességet, hogy ehhez még bőven asszisztálnak is), de olyan nagyon büszkélkedni sem kellene majd, mert mindannyian tudjuk, hogy egy normális világban, nektek kb. már egy hónapja semmi keresnivalótok nem lenne a bajnokaspiránsok között.
De nem értem, hogy most minket hol érint a Barca, elbasztuk a ligát Ennyi, édes mind1 ,hogy a két rossz közül melyik lesz a bajnok,
Engem speciel frusztrál (valószínűleg a rivális drukkereink legnagyobb örömére), hogy zsinórban 2. éve tálcán kínáljuk fel a bajnoki serleget egy olyan csapatnak, amely már jó ideje nem érdemelne semmit az égvilágon! Mi meg a riválisok erejét elnézve
tavaly után idén is elbalf@szoskodunk egy az elmúlt (5) évekhez képest viszonylag könnyebben nyerhető bajnokságot már megint (és ez a tény szerintem elégé bosszantó)!
6 év alatt 1 bajnoki cím az ország legeredményesebb csapatától; ez minden csak nem szép és jó, sőt mondjuk ki --> inkább baromi ciki!
El Kun Agüero tiene un precio estratosférico para Real Madrid y Barcelona
Messi kívánsága meg elég költséges lehet a Barca számára, a mankós amigo ára ugyanis alsó hangon 70 milla az érdeklődők és a City ajtaján kopogtatók számára. Mondjuk most olvastam, hogy ez Leot nem érdekli, tőle bárkit pénzé tehetnek, ha a cimbi jön, még Neymart is.