Nekem csak egy kérdésem lenne, az AtMa hozta a legkiegyensúlyozottabb szezont egész évben (szerintem ez vitán felül áll), mi egy teljesen új koncepcióban mínusz 5-6-ról csinálunk + 4-et (közel 31 meccses veretlenségi szériával), aztán jött az a bizonyos Clásico (ami ......, de inkább ne menjünk bele), amit így vagy úgy, de behúztatok, viszont - meg egy jó ideje már előtte is - onnantól kezdve is csak lézengtek a játékosaitok a pályán és inkább volt az embernek az érzése látva a pofikat, hogy "csak lenne már vége ennek a sz@rnak", mintsem, hogy valóban bajnokságot akarnának nyerni (tizi, öngól kombók meg még sorolhatnánk), az AtMa elleni BL bukta után meg no comment, szóval kérdezem én, hogy Ti igazából mit is kapartatok ki magatoknak igazán???
De mint az az előbb már említettem és céloztam, mi azokat is egytől egyig magunk köszönhetjük, megdolgoztak a fiúk értük, Alvesék (szigorúan 1-2 játékost leszámítva) miért dolgoztak, tettek úgy igazán az elmúlt bő másfél hónapban (de kis túlzással visszamehetnék egészen a Clásico utáni helyzetig)???a Real az utóbbi 5 meccsen többnyire rögzített szituációkból volt eredményes. Képtelenek voltak egy normálisan felépített támadást góllal zárni.