Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 9., péntek 1:48

'shutterisland írta:
már 2. éve 0 teljesítménnyel is bajnok lehet a csapatom
mintha annyiból állna a világ, hogy van a real madrid, aztán ha nincs kedvük, vagy elrontják, esetleg elajándékozzák, akkor esetleg létezik más csapat is.

Fú ez azért egy Barcástól durva volt, ennél a mondatnál nem is lehetne jobban összefoglalni szurkolói társadalmatokat.

A másik meg ,hogy bárki lesz a bajnok Megérdemelten lesz az és pont.Még ha a Barca is lesz, nagyon nehéz volt a bíróknak végig meccsben tartani őket ezt el kell ismerni :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 1:47

Egyszerűbb lenne az élet barcáéknak, ha Messi-t kineveznék játékos Managernek mint Giggs a Mu-nál,:D
A cikk szerint a szerződéshosszabbításnak és az aláírásának 2 feltétele volt; 1) ő legyen a legjobban fizetett játékos, hisz ha máshol nem papíron elvileg ő az fociban is, 2) minden átigazolási buliról tudni szeretne és nem árt, ha egyeztetnek vele, mert bizony van pár tuti név és ötlet a tarsolyában. :mrgreen: B-)

-->
PIDE EL FICHAJE DE AGÜERO POR TERCERA VEZ
Messi pasa a cobrar 20 millones netos y decide el futuro de la plantilla del Barça
Ezen a címszövegen besírtam! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 9., péntek 1:47

dzsi91 írta:Egyszerűbb lenne az élet barcáéknak, ha Messi-t kineveznék játékos Managernek mint Giggs a Mu-nál,:D
Aztan majd ha Tello nem passzol neki, szepen lecsereli :D

A bajnoksagra visszaterve meg mi basztuk el, a ket nagy rivalis ellen 1 pont ciki. Barhonnan is nezzuk.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 9., péntek 1:40

már 2. éve 0 teljesítménnyel is bajnok lehet a csapatom
tavaly 100 ponttal, 115 rúgott góllal lettünk bajnokok, nehogy kitaláld már, hogy ezt is csak annak köszönhetjük, hogy ti odaajándékoztátok.

egyébként néha nem kicsit sugároznak felsőbbrendűség érzetet a kommentjeid, mintha annyiból állna a világ, hogy van a real madrid, aztán ha nincs kedvük, vagy elrontják, esetleg elajándékozzák, akkor esetleg létezik más csapat is.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 9., péntek 1:34

Egyszerűbb lenne az élet barcáéknak, ha Messi-t kineveznék játékos Managernek mint Giggs a Mu-nál,:D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 1:25

madridronie, komolyan mondom, lassan eléred ezekkel a hsz-ekkel, hogy ha netán megnyerjük a bajnokságot, akkor még én fogom kellemetlenül érezni magam. :lol:
Kellemetlenül nem kell érezni (mert valószínűleg fordított esetben engem is feldobna az a tudat, hogy már 2. éve 0 teljesítménnyel is bajnok lehet a csapatom, mind2X-szer pusztán a katalánok híresen jó szezonkezdésének és ennek az őszi 3 hónapnak, valamint az imázsnak köszönhetően, mivel a riválisok megteszik azt a szívességet, hogy ehhez még bőven asszisztálnak is), de olyan nagyon büszkélkedni sem kellene majd, mert mindannyian tudjuk, hogy egy normális világban, nektek kb. már egy hónapja semmi keresnivalótok nem lenne a bajnokaspiránsok között.
De nem értem, hogy most minket hol érint a Barca, elbasztuk a ligát Ennyi, édes mind1 ,hogy a két rossz közül melyik lesz a bajnok,
Engem speciel frusztrál (valószínűleg a rivális drukkereink legnagyobb örömére), hogy zsinórban 2. éve tálcán kínáljuk fel a bajnoki serleget egy olyan csapatnak, amely már jó ideje nem érdemelne semmit az égvilágon! Mi meg a riválisok erejét elnézve tavaly után idén is elbalf@szoskodunk egy az elmúlt (5) évekhez képest viszonylag könnyebben nyerhető bajnokságot már megint (és ez a tény szerintem elégé bosszantó)!

6 év alatt 1 bajnoki cím az ország legeredményesebb csapatától; ez minden csak nem szép és jó, sőt mondjuk ki --> inkább baromi ciki!
El Kun Agüero tiene un precio estratosférico para Real Madrid y Barcelona
Messi kívánsága meg elég költséges lehet a Barca számára, a mankós amigo ára ugyanis alsó hangon 70 milla az érdeklődők és a City ajtaján kopogtatók számára. Mondjuk most olvastam, hogy ez Leot nem érdekli, tőle bárkit pénzé tehetnek, ha a cimbi jön, még Neymart is. :lol:

RealMadrid

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 9., péntek 0:42

De nem értem, hogy most minket hol érint a Barca, elbasztuk a ligát Ennyi, édes mind1 ,hogy a két rossz közül melyik lesz a bajnok, a lényeg hogy az utolsó fordulóban kínozzák meg egymást, fáradjon csak az Atleti.

Ha nyerjük a Bl-t senkit nem fog érdekelni a Barca összekukázott bajnoki címe...Monjduk nem értem,honnan gondolják sokan ,hogy ez a Barca majd megveri az Atletico-t de Tegyük fel igen, akkor bizony elég párás lesz a Bl döntő is a matracosoknak, mert csúnya lenne trófea nélkül befejezni egy ilyen szezont...

Gyűlölöm a Barcát, de most csak a mi szempontjaink érdekelnek és lehet ,hogy jól járnánk azzal ha a Barca megfosztaná az Atletico-t a bajnoki címtől... De az is lehet h nem, nemtudom sokat agyalok ezeken a dolgokon, mindig más eredményre lyukadok ki.

De a tény az ,hogy a Bl döntő megnyerésével Mindenkit lesöpörnénk legyen az Barca Atleti Bayern Paks steua ...

Tök semlegesként nézhetünk egy bajnoki döntőt, ha az Atleti nyer a katalánok megint pofára esnek saját stadionjukban ünnepelnek majd a madridiak.Ha a Barca nyer a döntős ellenfelünket lökik fel nekünk meg csak annyi lenne a dolgunk,hogy amíg fekszenek addig rúgjuk őket amíg mozognak. :D

Nagyon rég volt már ilyen izgi szezon :D nekem tetszik, az más kérdés ,hogy felakasztom magam 24ikén ha nem lesz meg a 10ik :D

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 9., péntek 0:41

madridronie, komolyan mondom, lassan eléred ezekkel a hsz-ekkel, hogy ha netán megnyerjük a bajnokságot, akkor még én fogom kellemetlenül érezni magam. :lol:

ez ilyen, ez a bajnokság végig ilyen volt, a 3 nagy között komoly csata volt és van a végén is.
mind a 3 csapatnak többször is ott volt a sorsa a saját kezében, és mind a 3 csapat többször ki is engedte ezt.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 9., péntek 0:17

Real botlott egybol meg kell nyerni a bajnoksagot-:)) osszefogas vacsora talan meg verszerzodes is volt-:))) nem kell veletlenul sem leadni a meccset az uccso forduloban-:))megkimelt ettol titekek kedves Katalanok a Real madrid!!-:)) es ezek a hulla xarok nyerik a ligat!! Nemzetkozi szinten mar sehol nincsenek ..bukdacsoltak a ligaban es csak osszejon nekik wazzeg-:)) mar legalabb 2szer elbucsuztak a ligatol..leadtak elmondasuk szerint-:)) es meg mi vagyunk makos csapat-:)) igen volt nekunk is makunk az elche ellen a 94 percben kaptunk egy buntetot..de olyat mint a Villareal meccsen lemuveltek-:))) 2 ongol az egyik nagyon szep volt..csatar sem csinalta volna jobban..ha azt nem direkt csinaltak megeszem a klaviaturat-:)))bajnoksagban kell tartani a barcat mert ha nem igy lenne mar nem lenne mirol beszelni-:)) es bajokok lesznek az nagyon valoszinu-:)) csak eredmenyre vezetet a sok mak meg a biro sportarsak korrekt biraskodasa-:)

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 8., csütörtök 23:34

madridronie írta: Nincs vele baj, csak picit mókás; ha bő (amikor már durván akadozott a gép, csak így vagy úgy pici segítséggel mégis jöttek azok a 3 pontok) egy hónapja történik egy szót nem szóltam volna ...
Ami pedig a tegnapi bulit illeti, ha jól tudom az Tata gesztusa volt a keret felé, mint egy quasi búcsú buli; ez a ma esti meg vélhetően nem a könnyes búcsúnak szólt, hanem vélhetően a fogadkozások és az "elhatározások" pillanata volt.
Hát fogadkozzanak is,ha már ekkora ajándékokat kaptak.
Szerintem ennek most van itt az ideje, mert most hétvégén eldőlhet sok minden, kell egy utolsó "megbeszélés", ahol talán magába száll mindenki, és értünk,szurkolókért megpróbálnak mindent megtenni a pályán, ha már a tavasz nagy részében magasról tojtak ránk,meg mindenre.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 23:28

Ezzel mi a baj? Már ezt sem lehet? Tegnap meg grilleztek,délután,amikor még nem tudták,hogy botlani fogtok.
Mindenben a rosszat.
Nincs vele baj, csak picit mókás; ha bő (amikor már durván akadozott a gép, csak így vagy úgy pici segítséggel mégis jöttek azok a 3 pontok) egy hónapja történik egy szót nem szóltam volna ...
Ami pedig a tegnapi bulit illeti, ha jól tudom az Tata gesztusa volt a keret felé, mint egy quasi búcsú buli; ez a ma esti meg vélhetően nem a könnyes búcsúnak szólt, hanem vélhetően a fogadkozások és az "elhatározások" pillanata volt.
Nalunk is csinalhatnanak valami hasonlot. Igy a BL-re keszulve :D
S. Ramos szokta kezdeményezni, szóval vélhetően és szerintem most is lesz ilyen. :D

RealMadrid

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 23:23

madridronie írta:
La plantilla del Barça se va de cena para conjurarse por la Liga
Na a Barcánál már nyomatják, tolják is a csapatépítő vacsit! :lol: :lol: :lol:
Nalunk is csinalhatnanak valami hasonlot. Igy a BL-re keszulve :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 8., csütörtök 23:19

madridronie írta:

Ezzel mi a baj? Már ezt sem lehet? Tegnap meg grilleztek,délután,amikor még nem tudták,hogy botlani fogtok.
Mindenben a rosszat.
madridronie írta: Kedves Dani, eddig hol voltál, voltatok??? :coffee: :ike:
Ő mindig beszél, két éve kút,de nem áll be a szája.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 23:11

Alves: "Garantizo que no fallaremos"
Dani Alves: "Garantálom, hogy nem fogunk bukni!" :-* Miért van az, hogy a legnagyobb nulláknak (teljesítmény), van a legnagyobb pofájuk? :hmmm:

Nekem csak egy kérdésem lenne:
Kedves Dani, eddig hol voltál, voltatok??? :coffee: :ike:

RealMadrid

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 22:46

RealMadrid

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 8., csütörtök 19:42

Igen, valóban a transfermarkt volt a forrás az áraknál, efelett elsiklottam, elnézést.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 8., csütörtök 19:08

'shutterisland írta:nem az van odaírva, hogy mennyiért lehet megszerezni őket, hanem csak a piaci áruk van feltüntetve, amit gondolom a transfermarkt alapján írtak oda.
Magyarán a 2x-es szorzót mellé lehetne tenni :lol:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 8., csütörtök 19:06

nem az van odaírva, hogy mennyiért lehet megszerezni őket, hanem csak a piaci áruk van feltüntetve, amit gondolom a transfermarkt alapján írtak oda.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 8., csütörtök 19:00

Úszómester írta:azért Suarezt kíváncsi vagyok mikor hoznák el 52 millióért
Hát igen, elég irreális árak vannak néhány játékos neve mellett, Vertonghent például lehetetlen lenne elhozni 22-ért, Laportét is 10-ért, Mangalát 23-ért stb. És Pogba ára is bőven 45 millió felett lenne szerintem, bár nem hiszem, hogy komolyan gondolkodnánk az ő szerződtetésén.
(Plusz itt van ez a William Carvalho gyerek a Sportingból, akinek a neve mellett az áll, hogy 8 millió euró... Nem ő volt az, akivel kapcsolatban pár héttel ezelőtt 30 meg 35 milliós összegekről volt szó? :hmmm: )

Amúgy vannak itt érdekes nevek, néhányról még nem is hallottam, de biztos beválnának. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 18:30

Úszómester írta:azért Suarezt kíváncsi vagyok mikor hoznák el 52 millióért
ez ilyen "Neymar fele 52 millio"

Vissza: