én olyan 45-55%-ra mondom azt, hogy hozzánk jön.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 25., szombat 11:14
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 25., szombat 11:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 25., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. május 25., szombat 11:12
mi évi 11 millát és a jogdíjak stb. 50 % ajánlottuk.Dupla D írta:Állítólag mi ajánlunk magasabb fizetést. Kezd melegedni a pite.
Amilyen pénzéhes a család....
BBeno írta:hala_madrid írta:
Ha én lennék Neymar már csak ezért is Realba mennék mert Messi mellett nem lehet aranylabdás, ha viszont a Real a Barca fölé nő akkor már esélyesebb az a bogyó.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 25., szombat 11:06
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 11:05
Ezzel a kívánsággal nem vagy egyedül!de jó lenne ha pofára esnének, néznének egy nagyot.
a 11-es nálunk is szabad lesz
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 25., szombat 11:05
mondjuk nem véletelen.Amúgy a katalán lapok nagyon magabiztosak abban,hogy Neymar oda megy, sőt egyes lapok már a mezszámát is megírták ami 11es lenne,
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 25., szombat 11:04
a 11-es nálunk is szabad leszmohaola írta:Amúgy a katalán lapok nagyon magabiztosak abban,hogy Neymar oda megy, sőt egyes lapok már a mezszámát is megírták ami 11es lenne,
de jó lenne ha pofára esnének, néznének egy nagyot.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 25., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 25., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 25., szombat 10:58
Így már más a helyzet, de ettől függetlenül se vagyok derűlátóbb.madridronie írta:Egy oldallal korábban írtam, hogy a Santos és Barca már mindenben megegyezett, amikor aztán Perez és a Real Madrid bejelentkezett és megtette a maga ajánlatát!Szerintem ha mi többet fizettünk volna, mint a katalánok, akkor a Santosnak nem kellett volna elfogadni Messiék ajánlatát. De mivel elfogadták, ebből arra következtetek, hogy Neymar megmondhatta nekik, hogy márpedig ő csak és kizárólag a Barcába hajlandó menni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 10:55
Egy oldallal korábban írtam, hogy a Santos és Barca már mindenben megegyezett, amikor aztán Perez és a Real Madrid bejelentkezett és megtette a maga ajánlatát (ergo az utolsó utáni percig kivárt a madridi alakulat)!Szerintem ha mi többet fizettünk volna, mint a katalánok, akkor a Santosnak nem kellett volna elfogadni Messiék ajánlatát. De mivel elfogadták, ebből arra következtetek, hogy Neymar megmondhatta nekik, hogy márpedig ő csak és kizárólag a Barcába hajlandó menni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 25., szombat 10:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 25., szombat 10:48
amúgy ezt adom. neymar ha egy jó barcába kerül sosem lesz aranylabdás mert akkor biztos hogy messi kapja. ha a barcának megy az messi miatt lesz és nem neymar miatt tehát aranylaszti --> messi.hala_madrid írta:Ha én lennék Neymar már csak ezért is Realba mennék mert Messi mellett nem lehet aranylabdás, ha viszont a Real a Barca fölé nő akkor már esélyesebb az a bogyó. :-)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 10:46
Nagyon sanszos!Ha nem ide jön a brazil extarajos, akkor szerintem már a döntés utáni napon bejelentkezünk a walesi kölyökért, ez fix. Főleg hogy Zidane oda van érte, meg vissza.
Ezzel is teljes mértékben egyetértek, ez volt a helyzet a Galaktikusok idején és "kicsiben" 2009-ben is! :ĐÚgy gondolom, hogy egy nagy/nagyobb (Neymar vagy Bale) név leigazolása (vagy akár az új edző neve is) akár más nagy játékosok döntésében is szerepet játszhat (még ha minimálisan is, de ki tudja lehet pont az a kicsi kell) hogy a kedvenc, szeretet klubbunkat választja.
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. május 25., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 25., szombat 10:39
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. május 25., szombat 10:35
Ezt aláírom, ez így lesz. Szánalmas.Anthony írta:A lényeg, hogy megint a nem túl magas fiú lőtte a legtöbb gólt idén összesítve, és nyertek egy bajnokságot, jöhet az aranylabda.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 25., szombat 10:28
Elég sok értelme kellene legyen...a Barcáé az évtized égése a BL-ben, az egy másik dolog, hogy a sajtó elbagatellizálta az ügyet, és 2 nap múlva már nem is volt téma seholsem.hala_madrid írta: Ha valami értelme van annak amit írtál az az, hogy ez a Barca már nem az a Barca ami agyon nyerte magát.
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. május 25., szombat 10:24
Ha valami értelme van annak amit írtál az az, hogy ez a Barca már nem az a Barca ami agyon nyerte magát.Anthony írta:Hát remélem Neymar nem felejtette el azt, amit úgy látszik mostanában majd mindenki. Jelenleg a Barcelona az a csapat, akik szégyenteljes 0-7-el estek ki a BL-ből. Ezt azért nem sok csapat mondhatja el magáról.
Erre komoly esély van. Ha nem sikerül a Neymar sztori akkor én nem leszek csalódott, a vezetőség mindent megtett a játékosé a döntés.sentry írta:Ha nem ide jön a brazil extarajos, akkor szerintem már a döntés utáni napon bejelentkezünk a walesi kölyökért, ez fix. Főleg hogy Zidane oda van érte, meg vissza.
Remélem a Vidal, Pogba, Gündogan, Verratti négyesből jön kettő plusz még mellé egy fiatal fekete mondjuk Fofana.sentry írta:Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy középpályára kit tudunk megszerezni?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem