Real Madrid vs. Barcelona
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Real botlott egybol meg kell nyerni a bajnoksagot-:)) osszefogas vacsora talan meg verszerzodes is volt-:))) nem kell veletlenul sem leadni a meccset az uccso forduloban-:))megkimelt ettol titekek kedves Katalanok a Real madrid!!-:)) es ezek a hulla xarok nyerik a ligat!! Nemzetkozi szinten mar sehol nincsenek ..bukdacsoltak a ligaban es csak osszejon nekik wazzeg-:)) mar legalabb 2szer elbucsuztak a ligatol..leadtak elmondasuk szerint-:)) es meg mi vagyunk makos csapat-:)) igen volt nekunk is makunk az elche ellen a 94 percben kaptunk egy buntetot..de olyat mint a Villareal meccsen lemuveltek-:))) 2 ongol az egyik nagyon szep volt..csatar sem csinalta volna jobban..ha azt nem direkt csinaltak megeszem a klaviaturat-:)))bajnoksagban kell tartani a barcat mert ha nem igy lenne mar nem lenne mirol beszelni-:)) es bajokok lesznek az nagyon valoszinu-:)) csak eredmenyre vezetet a sok mak meg a biro sportarsak korrekt biraskodasa-:)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát fogadkozzanak is,ha már ekkora ajándékokat kaptak.madridronie írta: Nincs vele baj, csak picit mókás; ha bő (amikor már durván akadozott a gép, csak így vagy úgy pici segítséggel mégis jöttek azok a 3 pontok) egy hónapja történik egy szót nem szóltam volna ...
Ami pedig a tegnapi bulit illeti, ha jól tudom az Tata gesztusa volt a keret felé, mint egy quasi búcsú buli; ez a ma esti meg vélhetően nem a könnyes búcsúnak szólt, hanem vélhetően a fogadkozások és az "elhatározások" pillanata volt.
Szerintem ennek most van itt az ideje, mert most hétvégén eldőlhet sok minden, kell egy utolsó "megbeszélés", ahol talán magába száll mindenki, és értünk,szurkolókért megpróbálnak mindent megtenni a pályán, ha már a tavasz nagy részében magasról tojtak ránk,meg mindenre.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nincs vele baj, csak picit mókás; ha bő (amikor már durván akadozott a gép, csak így vagy úgy pici segítséggel mégis jöttek azok a 3 pontok) egy hónapja történik egy szót nem szóltam volna ...Ezzel mi a baj? Már ezt sem lehet? Tegnap meg grilleztek,délután,amikor még nem tudták,hogy botlani fogtok.
Mindenben a rosszat.
Ami pedig a tegnapi bulit illeti, ha jól tudom az Tata gesztusa volt a keret felé, mint egy quasi búcsú buli; ez a ma esti meg vélhetően nem a könnyes búcsúnak szólt, hanem vélhetően a fogadkozások és az "elhatározások" pillanata volt.
S. Ramos szokta kezdeményezni, szóval vélhetően és szerintem most is lesz ilyen.Nalunk is csinalhatnanak valami hasonlot. Igy a BL-re keszulve

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- h3x0r
Nalunk is csinalhatnanak valami hasonlot. Igy a BL-re keszulvemadridronie írta:Na a Barcánál már nyomatják, tolják is a csapatépítő vacsit!La plantilla del Barça se va de cena para conjurarse por la Liga![]()
![]()

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
madridronie írta:Na a Barcánál már nyomatják, tolják is a csapatépítő vacsit!La plantilla del Barça se va de cena para conjurarse por la Liga![]()
![]()
Ezzel mi a baj? Már ezt sem lehet? Tegnap meg grilleztek,délután,amikor még nem tudták,hogy botlani fogtok.
Mindenben a rosszat.
Ő mindig beszél, két éve kút,de nem áll be a szája.madridronie írta: Kedves Dani, eddig hol voltál, voltatok???![]()
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Dani Alves: "Garantálom, hogy nem fogunk bukni!"Alves: "Garantizo que no fallaremos"

Nekem csak egy kérdésem lenne:
Kedves Dani, eddig hol voltál, voltatok???

RealMadrid
RealMadrid
- madridronie
Na a Barcánál már nyomatják, tolják is a csapatépítő vacsit!La plantilla del Barça se va de cena para conjurarse por la Liga

RealMadrid
RealMadrid
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, valóban a transfermarkt volt a forrás az áraknál, efelett elsiklottam, elnézést.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Magyarán a 2x-es szorzót mellé lehetne tenni'shutterisland írta:nem az van odaírva, hogy mennyiért lehet megszerezni őket, hanem csak a piaci áruk van feltüntetve, amit gondolom a transfermarkt alapján írtak oda.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem az van odaírva, hogy mennyiért lehet megszerezni őket, hanem csak a piaci áruk van feltüntetve, amit gondolom a transfermarkt alapján írtak oda.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát igen, elég irreális árak vannak néhány játékos neve mellett, Vertonghent például lehetetlen lenne elhozni 22-ért, Laportét is 10-ért, Mangalát 23-ért stb. És Pogba ára is bőven 45 millió felett lenne szerintem, bár nem hiszem, hogy komolyan gondolkodnánk az ő szerződtetésén.Úszómester írta:azért Suarezt kíváncsi vagyok mikor hoznák el 52 millióért
(Plusz itt van ez a William Carvalho gyerek a Sportingból, akinek a neve mellett az áll, hogy 8 millió euró... Nem ő volt az, akivel kapcsolatban pár héttel ezelőtt 30 meg 35 milliós összegekről volt szó?

Amúgy vannak itt érdekes nevek, néhányról még nem is hallottam, de biztos beválnának.

- h3x0r
ez ilyen "Neymar fele 52 millio"Úszómester írta:azért Suarezt kíváncsi vagyok mikor hoznák el 52 millióért
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
azért Suarezt kíváncsi vagyok mikor hoznák el 52 millióért
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet, hogy Luis nem lesz a Barca edzője, a hírek szerint Messi nem akarja

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A katalan sport osszeallitott egy laza 80 fos listat, amibol szerintuk igazolni kene 
Mi is szemezgethetunk belole

Mi is szemezgethetunk belole

+1hunmadridista írta:A mi botlásunk kellett az övékhezkimber írta:Legalább nem mondhatják majd a barcások, hogy az ő győzelmük kellett nekünk a bajnoki címhez...
Nem olvastam vissza miről ment eddig a diskurzus, de számomra kellett 2 óra társasági élet ( nyomtam a hülyeséget 4 lánynak, miközben rajzoltak

100%ban biztos vagyok, hogy ezt a Barca innen behúzza. Az Atleti botlása nem volt véletlen.... ahogy mi is, ők is fejben már a BL döntőben vannak. Ez tuti.
Legbosszantóbb az, hogy a Barca idei teljesítménye - és sorozatos mákjai, bénázásai - miatt tényleg a 3. hely lenne számukra méltó...... Erre behúzzák a bajnokságot. És itt jön, hogy a mák, az öngólok a számukra kedvező bíró tévedések egy szoros bajnokságban azért mennyit döntenek.... No mindegy, nem érdekel már. Viszont a BL-ben remélem 232532%on pörög mindenki majd.

Számomra 1 meccs van vissza a szezonból, Lisszabonban, amire 12 éve várok!
Hala Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudtommal a fellebbezés miatt eltolódtak a dolgok, ezért a ts és halilovic üzletet még biztos le tudjuk zárni akkor is, hogy ha tényleg megkapnánk a kizárást.Sierra írta:Most akkor mégis igazolhattok?'shutterisland írta:ter stegen az instagramján eloszlatta a kételyeket.
hát kíváncsian várom, fura lesz egy új fazon a kapuban.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A mi botlásunk kellett az övékhezkimber írta:Legalább nem mondhatják majd a barcások, hogy az ő győzelmük kellett nekünk a bajnoki címhez...

Most akkor mégis igazolhattok?'shutterisland írta:ter stegen az instagramján eloszlatta a kételyeket.
hát kíváncsian várom, fura lesz egy új fazon a kapuban.

- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Legalább nem mondhatják majd a barcások, hogy az ő győzelmük kellett nekünk a bajnoki címhez...