De nem értem, hogy most minket hol érint a Barca, elbasztuk a ligát Ennyi, édes mind1 ,hogy a két rossz közül melyik lesz a bajnok, a lényeg hogy az utolsó fordulóban kínozzák meg egymást, fáradjon csak az Atleti.
Ha nyerjük a Bl-t senkit nem fog érdekelni a Barca összekukázott bajnoki címe...Monjduk nem értem,honnan gondolják sokan ,hogy ez a Barca majd megveri az Atletico-t de Tegyük fel igen, akkor bizony elég párás lesz a Bl döntő is a matracosoknak, mert csúnya lenne trófea nélkül befejezni egy ilyen szezont...
Gyűlölöm a Barcát, de most csak a mi szempontjaink érdekelnek és lehet ,hogy jól járnánk azzal ha a Barca megfosztaná az Atletico-t a bajnoki címtől... De az is lehet h nem, nemtudom sokat agyalok ezeken a dolgokon, mindig más eredményre lyukadok ki.
De a tény az ,hogy a Bl döntő megnyerésével Mindenkit lesöpörnénk legyen az Barca Atleti Bayern Paks steua ...
Tök semlegesként nézhetünk egy bajnoki döntőt, ha az Atleti nyer a katalánok megint pofára esnek saját stadionjukban ünnepelnek majd a madridiak.Ha a Barca nyer a döntős ellenfelünket lökik fel nekünk meg csak annyi lenne a dolgunk,hogy amíg fekszenek addig rúgjuk őket amíg mozognak.
Nagyon rég volt már ilyen izgi szezon

nekem tetszik, az más kérdés ,hogy felakasztom magam 24ikén ha nem lesz meg a 10ik
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams