Ez is benn van a pakliban.

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2014. május 8., csütörtök 17:51
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 8., csütörtök 13:39
Varane-IscoTádám írta:Elég nagy szarban leszünk, ha beigazolódnak a legrosszabb hirek...
Pepe megsérült, elvileg BL döntőre lehet jó, DM megsérült, lehet hogy komoly... CR-rel is mindig van valami, Bale sem 100as, és ugye Xabi sem játszik...![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 13:34
és ténylegferni írta: 20:00
Celta Vigo - Real Madrid 2. félideje Élőben![]()
Szóval tessék megkeresni a Minimaxot és majd az Én kicsi pónim, meg a Transformers Mentő Botok után lehet, majd ott nézni a 2. félidőnket élőbenSport 1-en a reklámba mondták, onnan a forrás
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 8., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 8., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 13:17
Ma is feljovok, elso hir hogy CR serulese nem komoly. Mar kezdek orulni, azonban latom hogy Pepe akar a dontot is kihagyhatja. Kovetkezo hir: DM-nek agyekserulese van. Szuper.Géci írta: Az, hogy lassan ép ember nincs a keretben meg egyre aggasztóbb így a BL döntő előtt. Ahogy telik az idő, úgy fosok ettől a BL döntőtől. Minden reggel szinte azzal kezdődik, hogy ki sérül meg, vagy kinek vannak izomfájdalmai. Ahogy olvasom Illarra meg parádés lesz a döntőre.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. május 8., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 7., szerda 21:34
Ha esetleg alkudni akarnának,akkor 40-ért talán még elengedném,de egy ilyen csillagot semmiképp sem szabad potom pénzért odaadni a kéknek,hogy aztán nyerje nekik a trófeákat.madridronie írta:Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ...El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira) szerint José Mourinho és a Chelsea 43 millát sem sajnálna Sami Khedira játékjogáért cserében!
:Đ
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 21:26
Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ...El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 18:47
Nem jártam utána, trollfootballon volt. Nagy kaka a twitter, szóval töröltem magam elég hamar.Marci77 írta:Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 18:09
Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 17:36
eléggé leadtad az igényeket azért azt látni kellhehe írta:sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
de hogy ne vádoljatok elfogultsággal, ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 7., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 17:04
ha hihetünk a híreknek céronaldo térdével kapcsolatban, akkor lehet inkább őt kéne kiforgatniCS0ki írta:Ha BL-t nyerünk, lehet érdemes lenne Benzemát eladni...Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy érdemes forgatni a csapatot, simán kinézem, hogy pár ember elkényelmesedik egy BL győzelmet követően. Mondjuk Benzema olyan típus, akinek tökmindegy minden, se jó se rossz hatással nem lenne rá a BL-győzelem. De adott esetben ő az, akit a körülmények ismeretében be lehetne áldozni a támadósorból, ha fel akarjuk frissíteni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 7., szerda 16:52
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 7., szerda 15:32
Hát pedig ezt a kacsát már régen levadászták, nem fog ő már soha az elit ligák valamelyikében focizni, egyedül a Fifa-ban ér valamit a srác.hehe írta: ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 15:25
Meglátjuk mi lesz, egyelőre ugye mindez csupán spekuláció a sajtóban!sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.
de hogy ne vádoljatok elfogultsággal, ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
Ez is egy eshetőség, de erre látom a legkisebb sanszot (viszonylag egy jó szezont futott a francia és Perez nagy kedvence, Carlo is elégedett vele).Vagy a másik verzió, hogy ő jön, Karim meg elmegy. Kérdés, hogy a CLBhogy működne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 15:19
Vagy a másik verzió, hogy ő jön, Karim meg elmegy. Kérdés, hogy a CLBhehe írta:sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem