nem lett volna jó, mert higuban még volt annyi, hogy egy kicsit kisebb csapatban gólfelelős legyen, és ezzel ő is tisztában voltHigu pont jó lett volna/volt erre
túl jó volt ő a padra magyarul
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 8., csütörtök 18:16
nem lett volna jó, mert higuban még volt annyi, hogy egy kicsit kisebb csapatban gólfelelős legyen, és ezzel ő is tisztában voltHigu pont jó lett volna/volt erre
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 8., csütörtök 17:58
Ad1: Jesé sérülését senki nem tervezte be.PEEtör írta:Csak sokan írták, hogyha lett volna tehermentesítve, akkor ez meg ez, Higu pont jó lett volna/volt erre, pedig anno a legnagyobb Benzema fanok voltak azok, akik savazták.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 8., csütörtök 17:55
Ez az amivel nem lehet vitatkozni, bármennyire nem bírom is a tagot, csak az a baj, hogy nagyon ritkán klappol nála minden. És szerintem nem sokan szidnák őt, ha tényleg csak most szezon végére pukkant volna ki, fáradt volna el, de nála az egész szezonban 4-5 jó meccs után állandóan jön a minimum ugyanennyi kritikán aluli teljesítmény és ez ezen a szinten nem megengedhető.___Samy___ írta:de ha minden klappol akkor igenis ő illik a legjobban a támadó harmadba a két robot mellé
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 8., csütörtök 17:52
Akinek nem ingeNekem speciel pont lenne akkor jogom, de nem is vagyok igazán felháborodva a bajnokság miatt, annyira nem hozott lázba, csak ha már meg lehetett volna...de ettől függetlenül kritizálom a franciát, a meccsek miatt, nem a cím miatt.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 8., csütörtök 17:49
Ilyen alapon elég sok mindennek nincs értelme.nmate írta:Sosem értettem, mi értelme ezeknek a "mi lett volna, ha..." kommenteknek. Lehet nem lennénk most kupagyőztesek. Bumm.
Nekem speciel pont lenne akkor jogom, de nem is vagyok igazán felháborodva a bajnokság miatt, annyira nem hozott lázba, csak ha már meg lehetett volna...de ettől függetlenül kritizálom a franciát, a meccsek miatt, nem a cím miatt.Ahhoz képest amúgy, hogy mindenki telibeszarja a bajnokságot (állítólag) elég komolyan veszitek az elmúlt meccseket. Itt kis túlzással annak van joga felháborodni, vagy akármelyik másik játékos topicjában, aki nem írt olyanokat, hogy leszarom a bajnokságot, csak a bl legyen meg és társai.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 8., csütörtök 17:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 8., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 8., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 8., csütörtök 16:53
az a baj, hogy ez a duó már csak suarezre nézve sem lenne logikus lépésKetten egy csapatban, hol itt a probléma?Viccet félretéve, lehet itt spekulálni, elmélkedni a végső döntést úgyis a vezetés hozza majd, amiből könnyen lehet "arany középút" gyanánt egy Karim-Suárez duó is, lehűtve picit a kedélyeket mind2 oldalon.
de ezt is ki mondta? kurvára nem tökéletes amit hoz, mert nagyon ingatag a formája, és jelen esetben is szarul játszikÉn csak annyit kérdeznék, hogy akik itt Karim védőügyvédjeit játsszák reggel óta, azok megvannak elégedve a teljesítményével, szerintetek ez tökéletes amit ő hoz. Ha ő szar, akkor a csapat is szar, meg nincsenek társak, meg nincs konkurencia, meg sok gólt lő, van egy-két jó passza meg minden????![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 8., csütörtök 16:31
Alapvető gondok vannak itt ugy latom, es nem csak Karimmalh3x0r írta:En csak annyit mondok hogy ha valoban elolvastad a meccs utani osszes hsz-t ebben a topikban, akkor ezekre a kerdesekre meglenne a valaszod. Csak kivancsisagbol, masold mar be azon emberek hsz-eit akik nem irtak le vele kapcsolatban hogy szar volt.Tádám írta:Én csak annyit kérdeznék, hogy akik itt Karim védőügyvédjeit játsszák reggel óta, azok megvannak elégedve a teljesítményével, szerintetek ez tökéletes amit ő hoz. Ha ő szar, akkor a csapat is szar, meg nincsenek társak, meg nincs konkurencia, meg sok gólt lő, van egy-két jó passza meg minden????![]()
![]()
Ne vicceljünk már. Mindenkinek látnia kell, hogy amit az elmúlt hetekben nyújt, az kritikán aluli.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 16:24
Szerintem senki sem hiszi azt, már csak azért sem mert itt ő is csak egy lenne a sok közül; viszont mást hozhatna a csapatnak (mint a jelenlegi csatáraink) és tökéletesen kiegészíthetné Karimot, már ha ugye a csapat és nem kizárólag a francia érdekeit tartjuk szem előtt!kiváncsi vagyok, hogy hányan hiszitek azt, hogy ha hozzuk suarezt, akkor ő ugyanazt és ugyanúgy fogja nyomni, mint tavaly meg idén a poolban
Abban tehát mindenki egyetért, hogy kell mellé valaki, a vita jelenleg azon megy, hogy milyen kategória.én továbbra sem elé, de még csak nem is mellé igazolnék, szimplán hozni kell 1 olyan embert, akivel nem leszünk szarban, ha hiányzik a bbc-ból 1 ember. ezért is kár jesé sérüléséért.
Ketten egy csapatban, hol itt a probléma?Suarez - habár a legjobb csatár perpill - szintén tud ám flop lenni. Utóbbi időben sem játszott valami fényesen.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 16:19
En csak annyit mondok hogy ha valoban elolvastad a meccs utani osszes hsz-t ebben a topikban, akkor ezekre a kerdesekre meglenne a valaszod. Csak kivancsisagbol, masold mar be azon emberek hsz-eit akik nem irtak le vele kapcsolatban hogy szar volt.Tádám írta:Én csak annyit kérdeznék, hogy akik itt Karim védőügyvédjeit játsszák reggel óta, azok megvannak elégedve a teljesítményével, szerintetek ez tökéletes amit ő hoz. Ha ő szar, akkor a csapat is szar, meg nincsenek társak, meg nincs konkurencia, meg sok gólt lő, van egy-két jó passza meg minden????![]()
![]()
Ne vicceljünk már. Mindenkinek látnia kell, hogy amit az elmúlt hetekben nyújt, az kritikán aluli.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 8., csütörtök 16:17
az biztos, h nem annyira harapós, mint az uru.és olyan váratlan megoldásai vannak, ami sajnos Benzemától régóta hiányzik.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 8., csütörtök 16:16
Jól van akkor, sajnálom ha ezek utána nem érted mire gondoltam. De azért az érdekes, hogy a másik kérdésemre nem válaszoltál.madridronie írta:10 évig versenyszerűen úsztam és mellette helyi szinten (városi serdülő, ifi, majd az egyetemi nagypályás csapatban fociztam nyilvánvalóan nem a legmagasabb szinten)!
Áruld már el nekem kérlek, hogy az egyetlen nekem címzett hozzászólásodon kívül mikor reagáltam valamilyen észrevételedre is? Elárulom:még soha, mert rettentő irritáló a stílusod, ha tehetem kerülöm az írásaid. Biztos bőven akadnak olyanok akikkel jól kijössz, de akikkel én rendszeres kapcsolatban vagyok azok sem éppen tartanak a fórum legkedveltebb személyének téged. Az meg, hogy mennyit voltál a magánzárkában nem éppen egy mérvadó dolog ebből a szempontból.madridronie írta:Igazán megtisztelő (de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki számára)!Egyébként ha nem tetszik, nagyon egyszerű nem kell olvasni, reagálni a hsz.eimre és nem kell mindenkivel itt jóban lenni; arról már nem is beszélve, hogy azért szerintem bőven akadnak itt olyanok is, akikkel abszolút megtalálom a közös hangot és emellett az elmúlt évek tapasztalatai alapján a szamárpadot is igen ritkán koptatom; szem előtt tartva azt, hogy bizony itt is (mint az élet minden területén) vannak az egyenlők között is egyenlőbb egyének (1-2); de nem érdekel, mert szeretem ezt a honlapot, a közösséget és a Real Madridot; a többi meg le van sz@rva.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 8., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. május 8., csütörtök 16:06
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 8., csütörtök 16:06
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 8., csütörtök 16:05
Néhányukról már akartam egy párszor írni, de befogtam a számat, nem akartam minden meccs után savazni ezeket a játékosokat, de most betelt a pohár. Sajnálom, ha szúrja a szemed, de remélem nem baj, hogy véleményt nyilvánítottamGéci írta:Feljöttél fórumra kb 30 perce és azóta mást se csinálsz csak mész játékosról játékosra és leírod, hogy milyen szarok. Hát gratula!peti_madrid írta:Olvasom itt, hogy mennyire imádjátok néhányan Benzemát... Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merült fel bennem: mégis miért? Mert jó képeket lő a facebookra meg fasza a két csík a hajában? Csak mert az, amit a pályán művel mióta itt van, az kritikán aluli.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 16:02
Igazán megtisztelő (de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki számára)!És az egyetlen ember a fórumon, aki idegesítőbb, mint Anis, kioktat, zseniális. Bár a történet szempontjából mindegy, 20 éves vagyok, csekkolj vissza 2 nap múlva.
Most akkor kik is igazán az idegesítő emberek?Vitafórum? Szerinted az vita, hogy beírják minden gyengébb meccse után, hogy "ez már megint hihetetlen. egy szar. hozzuk el suárezt, aztán itt is elpakolja a liverpooli gólmennyiségét"? Az szerinted vita, hogy faken adatokkal dobálóznak a whoscoredról, aztán ha ugyanarról az oldalról van jó adat Karimról az már nem számít?
Lehet itt ilyen hangzatos szavakkal dobálózni, hogy "sajtószabadság", meg "vitafórum", de amíg ezen az oldalon olyan dolgok kiderülnek, hogy valaki trailer alapján értékel egy filmet, és ehhez hasonlók, akkor hadd ne olvassam már ezt felületet vérkomolyan, mert aki tényleg ért is a focihoz itt, az nagyon kevés (RMCF,Toky stb), tehát ettől eltekintve csak szubjektív véleménycsere folyik.
Valahogy így, meg nem ártana néha abba se belegondolni, hogy honnan mivel kezdődnek ezek a csörték.Hihi, beindult az élet. Lehetne itt mindenki mellett érvelni, hogy ki lekezelő meg nagyképű, csak jár a bünti.![]()
10 évig versenyszerűen úsztam és mellette helyi szinten (városi serdülő, ifi, majd az egyetemi nagypályás csapatban fociztam nyilvánvalóan nem a legmagasabb szinten)!Ja és még valami: te aztán interneten keresztül kibaszottul tudod, hogy nekem a 20 évemmel mennyi élettapasztalatom van, de hadd kérdezzek én is egyet: te sportoltál versenyszerűen? Tudod mire utaltam az "ominózus" hozzászólásomban?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 8., csütörtök 16:01
Feljöttél fórumra kb 30 perce és azóta mást se csinálsz csak mész játékosról játékosra és leírod, hogy milyen szarok. Hát gratula!peti_madrid írta:Olvasom itt, hogy mennyire imádjátok néhányan Benzemát... Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merült fel bennem: mégis miért? Mert jó képeket lő a facebookra meg fasza a két csík a hajában? Csak mert az, amit a pályán művel mióta itt van, az kritikán aluli.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem