VB - 2014
Re: VB - 2014
Maicon befért,de Filipe Luiz meg nem az Atleticoból.
Hát én a nevek alapján nem tartom egyáltalán olyan bomba keretnek ezt.
Hát én a nevek alapján nem tartom egyáltalán olyan bomba keretnek ezt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem Scolarinál ez lesz az alap: Cesar - Alves T.Silva D.Luiz Marcello - Paulinho Ramires - Oscar - Hulk Fred Neymar. Az enyém ezzel a kerettel ilyen lenne: Cesar - Maicon T.Silva D.Luiz Marcello - Pauilnho Ramires - Oscar - Willian Hulk Neymar.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ronaldinho... De szép is lenne, dehát szerencsétlen embert már 4 éve se vitték ki, pedig akkor nem semmi szezont futott. Én egyértelműen Hulkot játszatnám középen. Két szélre Neymar meg Lucas lett volna, de így jobbosra mehet Willian.madridronie írta:Gyerekként, 9 évesen az első nemzetközi futballal kapcsolatos élményem a 94-es vb. volt (jaj, azok a szép idők amikor a grundon még mindenki Romário vagy Baggio akart lenniha nagy brazilimádó lennék, sírnék hogy két ekkora nímand a középcsatár mint fred és dzso), onnantól kezdve követem a focit jobban és hát így visszapörgetve az emlékeket; nos ez a mostani brazil válogatott tükrözi a legjobban, hogy honnan hová jutott ez a mai futball! Ha belegondolok abba, hogy az általam is nagyon kedvelt (az ultimate kedvenc R9-cel az élen) és baromi szimpatikus Seleção 1997 és 2006 között micsoda nevekből állt és hogy milyen garnitúrát vonultatott fel egy évtizeden át, hát a sírás kerülget most ezt a névsort látva!
A jelenlegi brazil foci szégyene, hogy abban a válogatottban, amelyben amióta csak az eszemet tudom nyüzsögtek a jobbnál jobb támadók, csatárok, most egy Frednél (vagy 4 évvel ezelőtt Luís Fabiano
) többet nem tud felmutatni (brutál b@zd ki, mondjuk a másik nagy kedvenc Portugália ugyanez)!
Pedig voltak szép remények; pl. Pato, Robinho, Adriano, na most meglehet nézni, hogy hol vannak ezek az emberek (?) egytől-egyig szépen leépítette magát mind1-ik ...
![]()
![]()
![]()
Abban meg egyetértek a többekkel, hogy a Diego Alves, Filipe Luis, Marquinhos, Lucas Moura, Coutinho 5-ös - hozzáteszem én a 2 öreg /Ronaldinho, Kaká/ közül is la. az egyiket, ha másért nem mondjuk mutatóba, kabalának elvittem volna magammal, mint egykori hírmondók- egész biztosan nem hátráltatta, húzta volna le ezt a nagyon veretes névsort!
Én is a Portugálokat mondom vagy kijön végre a német elvárás. Brazilokat, Hollandokat, Olaszokat, Franciákat nem érzem annyira kiemelkedőnek, Argentína csak elöl erős, Belga, Bosnyák, Uru meglepetés csapatok, a Spanyoloknál meg Vicentén múlik minden, hogy mer-e változtatni, ha mer, akkor megint nagyon esélyesek. Na szóval egyedül a Németek tűnnek ki, a többiek egy szinten és ezért gondolom, hogy a Ronaldo faktor dönt idén.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én megmerem kockáztatni, hogy jobban meghaltak volna a mezért a pályán, mint a mostaniak.madridronie írta:hozzáteszem én a 2 öreg /Ronaldinho, Kaká/ közül is la. az egyiket, ha másért nem mondjuk mutatóba, kabalának elvittem volna magammal, mint egykori hírmondók- egész biztosan nem hátráltatta, húzta volna le ezt a nagyon veretes névsort!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Gyerekként, 9 évesen az első nemzetközi futballal kapcsolatos élményem a 94-es vb. volt (jaj, azok a szép idők amikor a grundon még mindenki Romário vagy Baggio akart lenniha nagy brazilimádó lennék, sírnék hogy két ekkora nímand a középcsatár mint fred és dzso

Abban meg egyetértek a többekkel, hogy a Diego Alves, Filipe Luis, Marquinhos, Lucas Moura, Coutinho 5-ös - hozzáteszem én a 2 öreg /Ronaldinho, Kaká/ közül is la. az egyiket, ha másért nem mondjuk mutatóba, kabalának elvittem volna magammal, mint egykori hírmondók

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
A foci totális halála az lesz, ha a spanyolok nyernek olyan semmi alibivel, mint 4 éveRemy írta:
Ha az olaszok behúzzák, akkor nem nézek több VB-ta foci totális halála lenne egy olasz VB győzelem.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Portugálok is odaérhetnek a 4be simán,ott meg már bármi lehet.
Ahol egy CR van, az a csapat bármire képes lehet. Elég ha meccsenként villan 1et, és meg is van. KP sem gyenge, védelem is biztos lábakon áll.
Argentínok is beérhet a 4be,Messi jó játéka kell hozzá,mint a Portugáloknál CR-é. Viszont a portugál válogatottat erősebbnek érzem, Messiék elől jók, hátul már gáz van,kp sem erős.
De ez egy VB, tényleg villanások dönthetnek,és ahol ilyen emberek játszanak,azok a válogatottak nagyon veszélyesek.
Nálam akik esélyesek spanyol,német,brazil mindenképp, utánuk francia,portugál,argentín vonulat. Remélem angolok,olaszok,hollandok leszerepelnek, unalmas,sótlan válogatottak a számomra.
Ahol egy CR van, az a csapat bármire képes lehet. Elég ha meccsenként villan 1et, és meg is van. KP sem gyenge, védelem is biztos lábakon áll.
Argentínok is beérhet a 4be,Messi jó játéka kell hozzá,mint a Portugáloknál CR-é. Viszont a portugál válogatottat erősebbnek érzem, Messiék elől jók, hátul már gáz van,kp sem erős.
De ez egy VB, tényleg villanások dönthetnek,és ahol ilyen emberek játszanak,azok a válogatottak nagyon veszélyesek.
Nálam akik esélyesek spanyol,német,brazil mindenképp, utánuk francia,portugál,argentín vonulat. Remélem angolok,olaszok,hollandok leszerepelnek, unalmas,sótlan válogatottak a számomra.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
en igy vagyok a brazilokkal. ha Neymar nem menne a VB-re, akkor a portugalok utan nekik szurkolnek.Galacticos írta:ha riberyvel történik valami és nem játszik, felőlem nyerhetnek is.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. május 7., szerda 20:42-kor.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Szerintem a bosnyákok lesznek a meglepetések.
Belgiumot már tényleg annyian mondják, hogy nem lenne meglepetés, bosnyákok meg csoportból simán továbbmennek, aztán kiütnek két nagyot
Nem rossz csapat az.

Belgiumot már tényleg annyian mondják, hogy nem lenne meglepetés, bosnyákok meg csoportból simán továbbmennek, aztán kiütnek két nagyot

- Galacticos
Realista24 írta:Ket het zárka

ha riberyvel történik valami és nem játszik, felőlem nyerhetnek is.Realista24 írta:Negybe jutnak, ott meg bármi lehet mar.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ket het zárkaGalacticos írta:csípem benzemát, varanet meg aztán főleg. és a keret többi részével sincs bajom, de hogy én nem fogok egy olyan csapatért még csak szorítani sem ahol az aRemy írta:Vagy Benzemaribery játszik az hótziher.
úgyhogy remélem mihamarabb elvéreznek.

Negybe jutnak, ott meg bármi lehet mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Portugália
Jegyezzétek én megmondtam.

Jegyezzétek én megmondtam.

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
én is odasorolom a digókat a top5be. igazi szuper mázlisták, képesek mindenre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha az olaszok behúzzák, akkor nem nézek több VB-tmatador írta:Én meg akárhogy is gondolkodom, azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy az olaszok befussanak.Akárhogy is gondolkodok, nem tudom megmondani, hogy ki a fő esélyese ennek a VB-nek.
Két 0-0-val meg egy 1-1-gyel tovacsorognak a csoportból, ahogy szokták, aztán tizipárbajban megvan a nyolcaddöntő, megjön a mák mellé az önbizalom, meg Pirlo, és behúzzák.
Sokkal valószínűbbnek tartom ezt, minthogy a gyenge brazilok, ráadásul rutintalanul a nyomás alatt összeroppanva megcsinálják, vagy a mindenki által kiismert tiki-taka, vagy a lúzer németek győzedelmeskedjenek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Én meg akárhogy is gondolkodom, azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy az olaszok befussanak.Akárhogy is gondolkodok, nem tudom megmondani, hogy ki a fő esélyese ennek a VB-nek.
Két 0-0-val meg egy 1-1-gyel tovacsorognak a csoportból, ahogy szokták, aztán tizipárbajban megvan a nyolcaddöntő, megjön a mák mellé az önbizalom, meg Pirlo, és behúzzák.
Sokkal valószínűbbnek tartom ezt, minthogy a gyenge brazilok, ráadásul rutintalanul a nyomás alatt összeroppanva megcsinálják, vagy a mindenki által kiismert tiki-taka, vagy a lúzer németek győzedelmeskedjenek.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
jó ez a chelsea középpálya.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kapcsolat:
Francia, spanyol, portugál hármasnak fogok szurkolni. Franciáknak alap, de ha a többi nyer, akkor is boldog leszek. Mondjuk a portugálok most kegyetlenül szimpatikusak, ráadásul nagyon akarom, hogy CR jusson valahová a válogatottal is, mégis csak a kedvenc játékosom.Galacticos írta: de amúgy ezen a vb- főleg ha kajakra megint tiki-taka lesz és xavi-xabi-busquets meg csatár nélküli játék fabregasszal feltolva akkor kurva ideges leszek ez az egyik a másik meg hogy most legalább annyira fogok szurkolni a portugáloknak mint a spanyoloknak.
Belgák szerintem kiejtenek valami nagyot, aztán kiesnek. De fognak meglepetést okozni.
Spanyol keret mikor lesz kihirdetve?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
jah.ateeemadrid írta:helyette szurkolsz a spanyoloknak, ahol busquetsek, albák meg pedrok szaladgálnak.de hogy én nem fogok egy olyan csapatért még csak szorítani sem ahol az aribery játszik az hótziher.

de azok legalább nem követelnek maguknak aranylabdát, és arcoskodnak mögötte a teljesítmény meg az ablakba.
meg ez amit carvajallal csinált hogy megakarta félemlíteni meg még felpofozta hát ez mi már? és szánalmas hogy nem lett felkapva, ha minket vernek hülyére, aláznak szét a bernabeuba úgy ahogy mi tettük az allianzba a németekkel és feltörlik velünk a padlót és a legnagyobb sztárunk cr felpofozza mondjuk alabat az garantálom hogy mindenhol címlapon lett volna. és jönne a sok barom hogy nem tud veszíteni cr, csinálnák a mémeket stb.
így meg hogy az a

bár adom hogy eléggé fura úgy leülni hogy egy esetleges alba gólnál örülnöm kell, de hát ez van. valahogy a csapat játékfelfogását nehezebben emésztem meg mint magát a játékosokat. főleg hogy ha fiatalítana az öreg akkor még szimpatikus csapat is lehetne.

ja és én a helyedben diego costát hoztam volna fel példának.

őket meg már annyira mondja mindenki hogy ez már minden lenne csak meglepetés nem. görögök na azok meglepőek voltak.- Belgák érdekesek lehetnek. Nálam ők a meglepetéscsapat.

a portugál viszont nem csak cr az egy jól összerakott csapat, és kellően cr alá tudnak játszani, védekeznie nem kell és hátul is stabilak és moutinho indításaival alkalmasak arra hogy jól kontrázzanak, lásd a svédek elleni visszavágó. arra meg talán a csatáruk is képes hogy valahogy cr elé pöccintse, aztán ott van nani(

de amúgy ezen a vb- főleg ha kajakra megint tiki-taka lesz és xavi-xabi-busquets meg csatár nélküli játék fabregasszal feltolva akkor kurva ideges leszek ez az egyik a másik meg hogy most legalább annyira fogok szurkolni a portugáloknak mint a spanyoloknak.
- Remy
- Kapcsolat:
Akárhogy is gondolkodok, nem tudom megmondani, hogy ki a fő esélyese ennek a VB-nek.
- A spanyolokat sem érzem most olyan nagyon erősnek, plusz lehetetlennek tartom, hogy ismét ők érjenek fel a csúcsra, egyszerűen nem.
- Brazilokat már mondtam...
- Németek... talán őket mondanám a legesélyesebbnek, de aztán ki tudja. Mindig ott vannak a végén, de valahogy a végső nagy lépés hiányzik tőlük.
- Francia, Portugál válogatottat meg csapatként érzem gyengébbnek. Franciáknál nincs csapat, a portugáloknál meg van egy CR és kb ennyi az egész támadósor. Erre még ő sem lehet képes, bármennyire is szurkolok neki.
- Olaszokat, és az angolokat hagyjuk...
- Belgák érdekesek lehetnek. Nálam ők a meglepetéscsapat.
- A spanyolokat sem érzem most olyan nagyon erősnek, plusz lehetetlennek tartom, hogy ismét ők érjenek fel a csúcsra, egyszerűen nem.
- Brazilokat már mondtam...
- Németek... talán őket mondanám a legesélyesebbnek, de aztán ki tudja. Mindig ott vannak a végén, de valahogy a végső nagy lépés hiányzik tőlük.
- Francia, Portugál válogatottat meg csapatként érzem gyengébbnek. Franciáknál nincs csapat, a portugáloknál meg van egy CR és kb ennyi az egész támadósor. Erre még ő sem lehet képes, bármennyire is szurkolok neki.
- Olaszokat, és az angolokat hagyjuk...
- Belgák érdekesek lehetnek. Nálam ők a meglepetéscsapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots