A bajnoki Clásico előtt volt egy hasonló meccsünk a Málaga ellen, 1-0 lett végül, de simán, bármikor így alakulhatott volna, csak akkor legalább volt kidolgozott helyzetünk a második félidőben (Isco 1v1-ben felé lőtt, vagy emelt). Ma katasztrófa volt sajnos a játék, főleg ami a második félidőt illeti. Morata...egy rossz szót nem írtam rá a Megy a meccs topikban, sokan megtették helyettem is, legalább ne botladozott volna a labdában. Benzema, mint egy ősszel vergődő DM, az a teljesítmény akkor 0 volt. Mentünk a kontrával, Isco megküzdött 60 méteren keresztül, szinte már minden klappolt, amikor nem is tudom megfogalmazni most hirtelen, hogyan is baltázta el a kulcspassznál... Illarramendi - a Sociedad ellen emlékezetesen tolta, azóta semmi, a fejrúgása ezt megkoronázta, pár perc, és egyből sárga + a gólban is benne volt. Voltak tehát komoly problémák. Ramos, és védőtársai egy rossz szót nem érdemelnek, szerintem + Modric.

A bekapott gól után mi volt az a hajtás, az ellenfélre gyakorolt nyomás?! Korábban is kijöhetett volna, 0-2, és akkor jöhetett volna nyugodtan a Herceg, és Marcelo is támadónak, mint ahogyan 0-1-kor is betette Carlo.
Memóriatörlés mehet.

Most már nem töröm magamat a következő két fordulón, legyen meg a 10., és azért nehogy a bronzérem maradjon már nekünk.