Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Élete harmadik bl döntője!!!kemény... Már dzsi-nek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ali75 2014. május 7., szerda 23:55-kor.
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Megértelek, én is borzasztóan csalódott vagyok, már-már elhittem realistának, hogy meglehet a triplázás.pavel írta:Jól van dzsi, Te meg örülj annak, hogy elbuktuk a bajnokságot. Csak akkor minek nézed? Légy kocadrukker, nézd a bl-t! Szememben a liga ugyanakkora mint a BL, ezért vagyok oda, mert HAGYTUK elúszni!

Nekem is fontos a bajnokság, de jelen helyzetben fontosabbnak érzem a BL trófeát, és igazat adok dzsinek, hogy lehet, enélkül semmi esélyünk nem lett volna a tizedikre, de most pihenhetnek két hétig a fontosabb játékosaink. Aztán nézhetjük majd, hogy a két rossz közül ki nyeri a bajnokságot, hát akkor már inkább az AtMa, akik többet tettek érte, mint a Barcelona.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nem csak fizikálisan, de létszámban is!teljesen elfogyott fizikálisan a csapat.
Majd jövőre.Nem tudom mit lehet mondani ilyenkor.

Hagyjuk már!Nincs kérdés: a hibás ANCELOTTI. Nem tudta a játékosokat felpörgetni az utolsó két meccsen. Nem tudtuk kihasználni a felkínált lehetőséget. S egy gólnál Benzema le, Marcelo be?

Már épp írni akartam!Akarás ma is csillagos ötös gondolom

Ami a ma történteket illeti már más tészta és ami eddig állt, illetve amit a srácok szeptembertől egészen idáig felépítettek ebben a kiírásban nos egycsapásra semmivé lett; így világos, hogy a szezonzáró értékelésben sem fognak (és most sem kaphatnak) kiváló osztályzatot kapni a bajnokságban nyújtott teljesítményért!

Ezt viszont maximálisan osztom!Eleve ott kezdődött a gond, hogy Cé pályára léphetett szar lábbal. Csere a nyolcadikban, nem erre készült a csapat (bár ezeknek ma este kb mindegy volt minden).
Ehhez hozzájöttek a szánalmas teljesítmények és meg is van az eredménye.
Lenyomják a sablont, aztán haza. Mondjuk egyedül Ramos aludhatna nyugodtan, de állítom őt zavarja a legjobban az egész.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Jól van dzsi, Te meg örülj annak, hogy elbuktuk a bajnokságot. Csak akkor minek nézed? Légy kocadrukker, nézd a bl-t! Szememben a liga ugyanakkora mint a BL, ezért vagyok oda, mert HAGYTUK elúszni!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Birka.ali75 írta:Köszi "Pavel"! Ez a nagy Áncselotti az a helyzet ennyit tudott! Innen szerintem nem tud több tüzet a játékosokban verni,szerintem soha nem is tudott!Soha nem tartottam nagy edzőnek! Már most lehet innentől többet érnénk el Zidane irányításával!!!
(Angoll Billentyuzet,bocsi az ekezetek miatt)
Nemertem ezt a rinyalast mar megint, ennel jobb dolog a bl dontore nezve nem is tortenhetett volna velunk, mindenki megvan halva a szerda-vasarnap ritmustol...Az Atletinek most jon 2 elet-halal meccs, nekunk meg van 2 es fel hetunk felkeszulni 1 meccsre...Persze szep lett volna triplazni de nem volt ra tul sok esely eddig se...
Meg kell nyerni a dontot es mennybe megyunk, senkit nem fog erdekelni a bajnoksag, 90 vagz 120 perc van a szezonbol, kipihenten megyunk Lissabonba, en megmondom oszinten kicsit szurkoltam ellenunk, mert ereztem a csapaton ,hogy kurva faradt, es ha az utolso forduloig nyomtuk volna kizsigerelve erkeztunk volna egy meccsre amit okosan es fitten tudunk csak meg nyerni, az Atleti meg csak erobol tudna nyerni(ami varhatoan kevesebb lesz nekik a +2 meccsuk miatt), jo lesz ez igy szerintem. Ha nyerunk mennybemenetel,ha veszitunk szomorkodas...bizom az igazsagossagban , ha van ilyen akkor az Atletico viszi a Liga-t mi pedig a BL-t.
Szoval sirjatok csak en neki ugrok eletem harmadik BL dontojenek.30-a ota csak ez erdekel semmi mas, ma sem valtozott, fel se huztam magam, ezzel a bukassal bar elkurtunk egz trofeat de kozelebb kerultunk egz masikhoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pavel
De emberek!! Ki a csuda beszélt itt sérülésekről meg helyzet kihasználásról?? Itt a pályán mutatott teljesítményről, akarásról, küzdelemről, lelkesedésről van szó!! Ja, meg a taktikáról!! Nem tudom eljutott néhány ember agyáig amit ali75 írt??? Hahó, kieső jelöltről beszélünk!! Nálunk meg állítólag k. nagy sztárok voltak a pályán!! Ja, a végén már nem volt csatárunk? Hát erről biztos nem Ancelotti tehet, hisz ő nem rúghat gólt...áááá hagyjuk is. Nem küldenék el én senkit! De azért olvassátok vissza a fogadkozó nyilatkozatokat, majd nézzétek meg a meccset újra, s rájöttök valami nem gut!
Lehet itt örömködni a béelnek, csak azt meg is kell nyerni...
Lehet itt örömködni a béelnek, csak azt meg is kell nyerni...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Reméljük nem túl komoly, úőgyis pihentetni kell a kulcsembereinket a BL döntőre. Lehet, hogy a bajnokság feladása árán lesz meg a végén a BL trófea, mert ha végig az alap játékosokkal megyünk a bajnokságban a triplázásért, akkor pont a döntőre fáradt volna el, sérült volna le mindenki. Még az is lehet, hogy a mai áldozat hozza el a tizediket, fogjuk fel így.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Csak a legnagyobb baj, hogy most 2 barátságos meccs jön, így viszont ki is eshetünk a ritmusból, nem is beszélve arról, hogy valószínűleg mentálisan is a padlón vagyunk + a fél csapat lesérült...szerintem egyáltalán nem nekünk kedveznek az előjelek eddig...nagyon-nagyon necces lesz az a döntő így szerintem...ferni írta: Rossz olvasni, amiket írnak páran... Elhiszem ,hogy szar elbukni a bajnokságot, főleg, úgy, hogy a Barca kezében van ez az egész... de ez a csapat BL döntős... és képesek megnyerni azt és most ez a legfontosabb bárki bármit is mond...
van még két és fél hetünk és összefogják kapni magukat, bízni és támogatni kell őket, ha elcseszték az utóbbi 2 meccset, ha nem...
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
nyilván a megkérdezése nélkül.zalkrisz írta:Nyilván szerencsétlen Carlo tehet róla, hogy nincs egy normális csatára.. Vagy hogy ilyen Illara félét igazolt a vezetőség a megkérdezése nélkül 33 millióért. Arról is ő tehet, hogy Bale és Ronaldo sérült.![]()
![]()
BL döntő meg nem az ő érdeme. Még Mourinhoé biztos.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát akkor elég nagy árat fizettünk ezért az 1 pontért.Csabi írta:cé mellett dimaria és pepe is sérülést szedett össze. hogy milyet még nem tudni. szevasz béell.
- ateeemadrid
1. év, BL döntő, egy nagyon kiélezett bajnokságban végig megvolt az esélyünk a győzelemre, + 1 kupagyőzelem a katalánok ellen. emellett jónéhány meccsen szép játék, sok rúgott gól, a bayern ellen és a barca ellen pedig okos játék, taktikailag tökéletesen összerakott csapat.pavel írta:Hát Boky, tetszik, nem tetszik, tök igaza van!
borzasztóan hangzik, kötsög Carlo! pff...
egyébként meg, akármilyen hülye volt ma ezzel a visszaállással, kb. minden edző ezt csinálta volna hasonló helyzetben.
nyugodjatok már le páran, tudom csalódottak vagytok, most 2 szar bajnoki meccs, de ott a BL döntő. az a lényeg. ott kell nyerni.
a kurva életbe.cé mellett dimaria és pepe is sérülést szedett össze. hogy milyet még nem tudni. szevasz béell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. május 7., szerda 23:40-kor.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
cé mellett dimaria és pepe is sérülést szedett össze. hogy milyet még nem tudni. szevasz béell.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nyilván szerencsétlen Carlo tehet róla, hogy nincs egy normális csatára.. Vagy hogy ilyen Illara félét igazolt a vezetőség a megkérdezése nélkül 33 millióért. Arról is ő tehet, hogy Bale és Ronaldo sérült.

Na, elhiszem, hogy most minden szar és küldjünk el mindenkit, de...
szépen be kell húzni a BL-t és kész, a többi nagy ívben le van tojva.
Én 2002ben láttam először a Real Madridot a BL döntőben... vagyis hát az a legkorábbi emlékem ... és azóta oda vagyok a Realért és évről évre erősödik ez bennem... és most annyi év után megint ott vagyunk... fel se merem fogni, hogy megint átélhetem, majd azt, amiért madridista lettem... ez a csapat 12 év után megint elérte ezt... elképesztő... és képesek lesznek rá és befogják húzni és amikor ez meg lesz az ég világon senkit nem fog érdekelni a bajnokság...
persze lenne bennem egy rohadt nagy tüske, ha a Barca behúzná a bajnokságot, de egy BL-lel a zsebben ez csak egy kis apróság lenne...
Rossz olvasni, amiket írnak páran... Elhiszem ,hogy szar elbukni a bajnokságot, főleg, úgy, hogy a Barca kezében van ez az egész... de ez a csapat BL döntős... és képesek megnyerni azt és most ez a legfontosabb bárki bármit is mond...
van még két és fél hetünk és összefogják kapni magukat, bízni és támogatni kell őket, ha elcseszték az utóbbi 2 meccset, ha nem...
szépen be kell húzni a BL-t és kész, a többi nagy ívben le van tojva.
Én 2002ben láttam először a Real Madridot a BL döntőben... vagyis hát az a legkorábbi emlékem ... és azóta oda vagyok a Realért és évről évre erősödik ez bennem... és most annyi év után megint ott vagyunk... fel se merem fogni, hogy megint átélhetem, majd azt, amiért madridista lettem... ez a csapat 12 év után megint elérte ezt... elképesztő... és képesek lesznek rá és befogják húzni és amikor ez meg lesz az ég világon senkit nem fog érdekelni a bajnokság...
persze lenne bennem egy rohadt nagy tüske, ha a Barca behúzná a bajnokságot, de egy BL-lel a zsebben ez csak egy kis apróság lenne...
Rossz olvasni, amiket írnak páran... Elhiszem ,hogy szar elbukni a bajnokságot, főleg, úgy, hogy a Barca kezében van ez az egész... de ez a csapat BL döntős... és képesek megnyerni azt és most ez a legfontosabb bárki bármit is mond...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én nem vagyok ancelotti párti, megvannak a hülyeségei, de azért ne fuerázzunk, amikor a galaktikus korszak meg szpesöl vánok után 1. évében bl döntőbe vezette a csapatot.pavel írta:Hát Boky, tetszik, nem tetszik, tök igaza van!
majd ha elbuktunk az atleticoval szemben, akkor majd lehet fáklyával az utcán végigvonulni.
a bajnokságot úgyis jobban megérdemlik. a barcának meg kb annyi esélye van megnyerni, mint nekünk.
-
Köszi "Pavel"! Ez a nagy Áncselotti az a helyzet ennyit tudott! Innen szerintem nem tud több tüzet a játékosokban verni,szerintem soha nem is tudott!Soha nem tartottam nagy edzőnek! Már most lehet innentől többet érnénk el Zidane irányításával!!!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én most még nem értékelek.. Majd a BL-döntő után! Remélem a mag egészséges lesz..
Hala Madrid!
Hala Madrid!
- pavel
Hát Boky, tetszik, nem tetszik, tök igaza van!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
megjöttek az észkombájnokali75 írta:Na remélem a nagy Carlo bátor papa takarodik május 25- én !!! Ez nem edző,ez egy nagy nulla!!!Ilyen csapat ellen egy REAL MADRID beáll védekezni nulla támadó játékossal??? Hát ki ez te???????????

-
Na remélem a nagy Carlo bátor papa takarodik május 25- én !!! Ez nem edző,ez egy nagy nulla!!!Ilyen csapat ellen egy REAL MADRID beáll védekezni nulla támadó játékossal??? Hát ki ez te???????????