teljesen elfogyott fizikálisan a csapat.
Nem csak fizikálisan, de létszámban is!
Nem tudom mit lehet mondani ilyenkor.
Majd jövőre.
Nincs kérdés: a hibás ANCELOTTI. Nem tudta a játékosokat felpörgetni az utolsó két meccsen. Nem tudtuk kihasználni a felkínált lehetőséget. S egy gólnál Benzema le, Marcelo be?
Hagyjuk már!

Hova és kit kellett volna felpörgetnie, amikor a kulcs embereink fogytak el teljesen, vagy épp sérültek le ebben az 1 hétben; miközben a helyükre belépő töltelék tökéletesen bizonyította azt, hogy miért csak szükség törvényt bont alapon (vagy még akkor se) nyúl hozzájuk a mester.
Akarás ma is csillagos ötös gondolom

Már épp írni akartam!

Egyébként gúnyolódhatsz, aszalhatsz rajtam, ha jól esik;
a Valencia elleni meccsig egy rossz szavunk nem lehetett a társaság
nagy részére, már ami a csapat
TARTÁSÁT illeti (
ebben semmivel nem voltunk rosszabbak az egész szezont figyelembe véve, mint a matracosok, így ha nekik 5* adtam akkor egyértelmű, hogy magunknak is
, más kérdés, hogy koncentráció terén viszont sehol nem voltunk a szomszédokhoz képest és ezt jeleztem is abban a szempontrendszerben, innentől kezdve nem tudom mi a problémád), főleg a szezont végigövező körülményeket figyelembe véve! A Valencia ellen én továbbra sem az akaratbeli (32 kapura lövéssel, de biztos nem akartak) dolgokra, mintsem első sorban a koncentráció hiányára (+ az ebből fakadó 2 óvódás gól + futás az eredmény után, görcsös, önző játékkal párosulva) és a fizikális, mentális fáradtságra és egy jó ellenfélre vezetem vissza a pontvesztést (hozzáteszem nem csak egyedül

) --> arról már nem is beszélve, hogy ilyen alapon valószínűleg az AtMa sem akart a hétvégén és direkt hozták vissza a Barcát is a versenybe!
Ami a ma történteket illeti már más tészta és ami eddig állt, illetve amit a srácok szeptembertől egészen idáig felépítettek ebben a kiírásban nos egycsapásra semmivé lett; így világos, hogy a szezonzáró értékelésben sem fognak (és most sem kaphatnak) kiváló osztályzatot kapni a bajnokságban nyújtott teljesítményért!
Eleve ott kezdődött a gond, hogy Cé pályára léphetett szar lábbal. Csere a nyolcadikban, nem erre készült a csapat (bár ezeknek ma este kb mindegy volt minden).
Ehhez hozzájöttek a szánalmas teljesítmények és meg is van az eredménye.
Lenyomják a sablont, aztán haza. Mondjuk egyedül Ramos aludhatna nyugodtan, de állítom őt zavarja a legjobban az egész.
Ezt viszont maximálisan osztom!