Birka.ali75 írta:Köszi "Pavel"! Ez a nagy Áncselotti az a helyzet ennyit tudott! Innen szerintem nem tud több tüzet a játékosokban verni,szerintem soha nem is tudott!Soha nem tartottam nagy edzőnek! Már most lehet innentől többet érnénk el Zidane irányításával!!!
(Angoll Billentyuzet,bocsi az ekezetek miatt)
Nemertem ezt a rinyalast mar megint, ennel jobb dolog a bl dontore nezve nem is tortenhetett volna velunk, mindenki megvan halva a szerda-vasarnap ritmustol...Az Atletinek most jon 2 elet-halal meccs, nekunk meg van 2 es fel hetunk felkeszulni 1 meccsre...Persze szep lett volna triplazni de nem volt ra tul sok esely eddig se...
Meg kell nyerni a dontot es mennybe megyunk, senkit nem fog erdekelni a bajnoksag, 90 vagz 120 perc van a szezonbol, kipihenten megyunk Lissabonba, en megmondom oszinten kicsit szurkoltam ellenunk, mert ereztem a csapaton ,hogy kurva faradt, es ha az utolso forduloig nyomtuk volna kizsigerelve erkeztunk volna egy meccsre amit okosan es fitten tudunk csak meg nyerni, az Atleti meg csak erobol tudna nyerni(ami varhatoan kevesebb lesz nekik a +2 meccsuk miatt), jo lesz ez igy szerintem. Ha nyerunk mennybemenetel,ha veszitunk szomorkodas...bizom az igazsagossagban , ha van ilyen akkor az Atletico viszi a Liga-t mi pedig a BL-t.
Szoval sirjatok csak en neki ugrok eletem harmadik BL dontojenek.30-a ota csak ez erdekel semmi mas, ma sem valtozott, fel se huztam magam, ezzel a bukassal bar elkurtunk egz trofeat de kozelebb kerultunk egz masikhoz.