Nem hittem, hogy valaha ilyet mondok, de én is ezen az állásponton vagyok. Ezt a srácot is le kell zavarni a Castillába vagy el egy másik csapathoz, mert itt rossz nézni ezt a szenvedést, amit produkál...Zidane írta:Hát nem hittem volna, h így fogok vélekedni, de inkább Khedirát tartsuk meg...![]()
Asier Illarramendi - 24
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Asier Illarramendi - 24
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hat igen... ez se..ferni írta:bejön, pár percen belül arcon rúgja az ellent és a gólnál is pont róla pattant be...![]()
ez se az ő meccse volt, jó kérdés mi lesz majd a döntőben...
Ancelottinak 2 hete van arra hogy fejben felkeszitse a BL dontore. nem lesz egyszeru.
bejön, pár percen belül arcon rúgja az ellent és a gólnál is pont róla pattant be...
ez se az ő meccse volt, jó kérdés mi lesz majd a döntőben...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hatalmasat buktunk ezen a gyereken, nem gondoltam volna, hogy ennyire nem szint...legalábbis nálunk...túl nagy falat neki ez a csapat eddig...BBeno írta:mehetsz amerre akarsz . nagy vétel volt. tudnám kinek a fejéből pattant ki.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Hát nem hittem volna, h így fogok vélekedni, de inkább Khedirát tartsuk meg...
Még h Xabi pótlására hoztuk, ő fogja majd helyettesíteni..persze..
még Khedirát se tudná..
Még h Xabi pótlására hoztuk, ő fogja majd helyettesíteni..persze..
Tényleg nem szint, ha a posztján van, ha nem. De én is kíváncsi lennék ki sürgette a leigazolását pláne ennyiért...
mehetsz amerre akarsz . nagy vétel volt. tudnám kinek a fejéből pattant ki.
- hunmadridista
Sírva könyörgöm...ne ő kezdjen a BL döntőben...mert emberelőnyt jelent az ellenfélnek a gyerek. Hatalmas alibi játékos...
Az már nem lényeg neki...
Ott volt Isco is aki olyan fos volt megint például őt mégsem szapulják...
Úgylátom hogy Khedira után megvan az ügyeletes akit lehet basztatni állandóan a fórumon.
Ott volt Isco is aki olyan fos volt megint például őt mégsem szapulják...
Úgylátom hogy Khedira után megvan az ügyeletes akit lehet basztatni állandóan a fórumon.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- h3x0r
Jo, te hogy alltal volna ki a Valencia ellen?Anis írta:Carlot sem értem hogy mi a fenéért tette be mind a kettőjüket. Eddig is volt már rá példa, meg is bukott a mutatvány, átrohantak a középpályán. főleg hogy jön a Xabi-mentes BL döntő, ahol helyettes kell. Itt lett volna az esélye, hogy Xabi pad és Illarra meg a védelem előtt, a HELYÉN játszva megpróbáljon beépülni - már amennyire ezt lehet.
(Isco-Modric-DM trió meg kevés sztem védekezésben, bár lehet Casemironál és Illarránál még mindig jobb, a brazilt semmiképp nem kezdetném, Khedira meg fél év OFF után kizárt, vagy illarra marad, vagy a korábban említett hármas.)
Illarra Xabi helyen, ez megvan. Ki a masik 2 ember? Xabit mondtad hogy pad, Casemirot meg semmikepp sem kezdetned.
Isco - Illarra - DM ?
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
felteszel egy kérdést. amit nem értesz. majd meg is válaszolod.
a saját kommentedben ott a válasz is.
illara azért játszott mert:
modric nem volt.
bl döntőben lehet neki kell.
a saját kommentedben ott a válasz is.
illara azért játszott mert:
modric nem volt.
bl döntőben lehet neki kell.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Carlot sem értem hogy mi a fenéért tette be mind a kettőjüket. Eddig is volt már rá példa, meg is bukott a mutatvány, átrohantak a középpályán. főleg hogy jön a Xabi-mentes BL döntő, ahol helyettes kell. Itt lett volna az esélye, hogy Xabi pad és Illarra meg a védelem előtt, a HELYÉN játszva megpróbáljon beépülni - már amennyire ezt lehet.
(Isco-Modric-DM trió meg kevés sztem védekezésben, bár lehet Casemironál és Illarránál még mindig jobb, a brazilt semmiképp nem kezdetném, Khedira meg fél év OFF után kizárt, vagy illarra marad, vagy a korábban említett hármas.)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hunmadridista
Nagyon remélem nem kezd majd a BL döntőben, mert emberhátrány a gyerek...akár a posztján játszik, akár nem...a döntőben levő nyomás összeroppantaná ezt a gyereket...nagyon kár azért a Xabi sárga lapért...
Nem értem mit láttak benne, pláne nem 33 millióért.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sima ügy. Xabit megborotváljuk, aztán hamis igazolást be kell játszani, mint mennyei megyeháromban.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Finoman szólva se a kedvencem, de ennél azért többet tud, ha Xabi helyén játszik és nem mellette, ez a kettős atyám (ezt Ancelotti nagyon elbaszta).
De még a posztján se Real kezdő szint, és már 24 éves...nem hittem volna h ezt megélem, de a BL döntő kapcsán várom vissza Khedirát...
De még a posztján se Real kezdő szint, és már 24 éves...nem hittem volna h ezt megélem, de a BL döntő kapcsán várom vissza Khedirát...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Teljesen mindegy,milyen poszton játszik valaki,attól még át kell tudni venni egy labdát,be kell vállalni egy két csines labdát,indítani kell,pontosan ívelni,lefordulni. Ezeket ő nem tette meg,tiszta alibi az egész,semmivel nem vagyunk előrébb vele,védekezésben nem hatékony,támadásban megint nem hatékony,semmire nem jó a tag.én azért még megvárom azt a meccset, ahol Xabi helyén kezd, hasonló szerepkörben és nem lesz a kezdőben Alonso.
Inkább nyomassuk Isco-t,támadjunk,mert ilyen esélyünk a BL-re nem tudom mikor lesz legközelebb...
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
ÁmenCsabi írta:megint szar volt, megint nem a posztján játszott. same story. bl döntőn motm lesz.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ennyi!!!Csabi írta:megint szar volt, megint nem a posztján játszott. same story. bl döntőn motm lesz.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megint szar volt, megint nem a posztján játszott. same story. bl döntőn motm lesz.