A meccsről csak annyit, hogy mikor az első CR ziccer nem ment be mondtam a többieknek, hogy ezt nem nyerjük meg, nem volt akarás, vagy ha volt is, totálkáros állapotban voltunk fejben.
Inkább utóbbi; 32 kapura tartó lövés, próbálkozás esetén (az már egy más kérdés, hogy ezek milyenek voltak) nehéz azt mondani, hogy nem akartunk, a 2. félidő alapján meg pláne .

Szerintem 2 probléma volt; egyrészt ahogy Carlo is mondta az elmúlt 2 hét mentálisan és fizikálisan is sokat kivett a srácokból, másrészt a koncentrációvesztés miatt 2X-szer is nekünk kellett az eredmény után futni, ami aztán persze görcsös (egyénieskedő) (vég)játékba fulladt (-II- Sevilla elleni meccs)! Ehhez párosult 1-2 bohóc kritikán aluli formája, játéka és egy önbizalommal teli, felszabadult, igazi tét nélkül futballozó ügyes ellenfél a Valencia személyében. Én azt hiszem, hogy CR7 mérkőzés alatti gesztusai és a játékosaink többségének arca a meccs végén önmagáért beszélt. Az már megint egy más tészta és nem is vitatom, hogy van 1-2 fekete bárány a csapatban, akiknek a munkája, formája, hozzáállása továbbra is hagy maga után némi kívánni valót!
Mind1, az a meccs már elment... Ezek után nincs más hátra; hozni kell a meccseket és bízni hétvégén a Malagában!