VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

csabi87

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 8., csütörtök 11:51

Maicon befért,de Filipe Luiz meg nem az Atleticoból.
Hát én a nevek alapján nem tartom egyáltalán olyan bomba keretnek ezt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. május 8., csütörtök 7:55

Szerintem Scolarinál ez lesz az alap: Cesar - Alves T.Silva D.Luiz Marcello - Paulinho Ramires - Oscar - Hulk Fred Neymar. Az enyém ezzel a kerettel ilyen lenne: Cesar - Maicon T.Silva D.Luiz Marcello - Pauilnho Ramires - Oscar - Willian Hulk Neymar.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. május 8., csütörtök 7:51

madridronie írta:
ha nagy brazilimádó lennék, sírnék hogy két ekkora nímand a középcsatár mint fred és dzso
Gyerekként, 9 évesen az első nemzetközi futballal kapcsolatos élményem a 94-es vb. volt (jaj, azok a szép idők amikor a grundon még mindenki Romário vagy Baggio akart lenni :mrgreen: ), onnantól kezdve követem a focit jobban és hát így visszapörgetve az emlékeket; nos ez a mostani brazil válogatott tükrözi a legjobban, hogy honnan hová jutott ez a mai futball! Ha belegondolok abba, hogy az általam is nagyon kedvelt (az ultimate kedvenc R9-cel az élen) és baromi szimpatikus Seleção 1997 és 2006 között micsoda nevekből állt és hogy milyen garnitúrát vonultatott fel egy évtizeden át, hát a sírás kerülget most ezt a névsort látva! :'( A jelenlegi brazil foci szégyene, hogy abban a válogatottban, amelyben amióta csak az eszemet tudom nyüzsögtek a jobbnál jobb támadók, csatárok, most egy Frednél (vagy 4 évvel ezelőtt Luís Fabiano :lol:) többet nem tud felmutatni (brutál b@zd ki, mondjuk a másik nagy kedvenc Portugália ugyanez)! :ozil: Pedig voltak szép remények; pl. Pato, Robinho, Adriano, na most meglehet nézni, hogy hol vannak ezek az emberek (?) egytől-egyig szépen leépítette magát mind1-ik ... :( :( :(

Abban meg egyetértek a többekkel, hogy a Diego Alves, Filipe Luis, Marquinhos, Lucas Moura, Coutinho 5-ös - hozzáteszem én a 2 öreg /Ronaldinho, Kaká/ közül is la. az egyiket, ha másért nem mondjuk mutatóba, kabalának elvittem volna magammal, mint egykori hírmondók :mrgreen: - egész biztosan nem hátráltatta, húzta volna le ezt a nagyon veretes névsort! :-*
Ronaldinho... De szép is lenne, dehát szerencsétlen embert már 4 éve se vitték ki, pedig akkor nem semmi szezont futott. Én egyértelműen Hulkot játszatnám középen. Két szélre Neymar meg Lucas lett volna, de így jobbosra mehet Willian.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 21:01

Én is a Portugálokat mondom vagy kijön végre a német elvárás. Brazilokat, Hollandokat, Olaszokat, Franciákat nem érzem annyira kiemelkedőnek, Argentína csak elöl erős, Belga, Bosnyák, Uru meglepetés csapatok, a Spanyoloknál meg Vicentén múlik minden, hogy mer-e változtatni, ha mer, akkor megint nagyon esélyesek. Na szóval egyedül a Németek tűnnek ki, a többiek egy szinten és ezért gondolom, hogy a Ronaldo faktor dönt idén. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 20:56

madridronie írta:hozzáteszem én a 2 öreg /Ronaldinho, Kaká/ közül is la. az egyiket, ha másért nem mondjuk mutatóba, kabalának elvittem volna magammal, mint egykori hírmondók :mrgreen: - egész biztosan nem hátráltatta, húzta volna le ezt a nagyon veretes névsort! :-*
Én megmerem kockáztatni, hogy jobban meghaltak volna a mezért a pályán, mint a mostaniak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 20:53

ha nagy brazilimádó lennék, sírnék hogy két ekkora nímand a középcsatár mint fred és dzso
Gyerekként, 9 évesen az első nemzetközi futballal kapcsolatos élményem a 94-es vb. volt (jaj, azok a szép idők amikor a grundon még mindenki Romário vagy Baggio akart lenni :mrgreen: ), onnantól kezdve követem a focit jobban és hát így visszapörgetve az emlékeket; nos ez a mostani brazil válogatott tükrözi a legjobban, hogy honnan hová jutott ez a mai futball! Ha belegondolok abba, hogy az általam is nagyon kedvelt (az ultimate kedvenc R9-cel az élen) és baromi szimpatikus Seleção 1997 és 2006 között micsoda nevekből állt és hogy milyen garnitúrát vonultatott fel egy évtizeden át, hát a sírás kerülget most ezt a névsort látva! :'( A jelenlegi brazil foci szégyene, hogy abban a válogatottban, amelyben amióta csak az eszemet tudom nyüzsögtek a jobbnál jobb támadók, csatárok, most egy Frednél (vagy 4 évvel ezelőtt Luís Fabiano :lol:) többet nem tud felmutatni (brutál b@zd ki, mondjuk a másik nagy kedvenc Portugália ugyanez)! :ozil: Pedig voltak szép remények; pl. Pato, Robinho, Adriano, na most meglehet nézni, hogy hol vannak ezek az emberek (?) egytől-egyig szépen leépítette magát mind1-ik ... :( :( :(

Abban meg egyetértek a többekkel, hogy a Diego Alves, Filipe Luis, Marquinhos, Lucas Moura, Coutinho 5-ös - hozzáteszem én a 2 öreg /Ronaldinho, Kaká/ közül is la. az egyiket, ha másért nem mondjuk mutatóba, kabalának elvittem volna magammal, mint egykori hírmondók :mrgreen: - egész biztosan nem hátráltatta, húzta volna le ezt a nagyon veretes névsort! :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 7., szerda 20:51

Remy írta:
Ha az olaszok behúzzák, akkor nem nézek több VB-t :lol: a foci totális halála lenne egy olasz VB győzelem.
A foci totális halála az lesz, ha a spanyolok nyernek olyan semmi alibivel, mint 4 éve

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 7., szerda 20:40

Portugálok is odaérhetnek a 4be simán,ott meg már bármi lehet.
Ahol egy CR van, az a csapat bármire képes lehet. Elég ha meccsenként villan 1et, és meg is van. KP sem gyenge, védelem is biztos lábakon áll.
Argentínok is beérhet a 4be,Messi jó játéka kell hozzá,mint a Portugáloknál CR-é. Viszont a portugál válogatottat erősebbnek érzem, Messiék elől jók, hátul már gáz van,kp sem erős.

De ez egy VB, tényleg villanások dönthetnek,és ahol ilyen emberek játszanak,azok a válogatottak nagyon veszélyesek.

Nálam akik esélyesek spanyol,német,brazil mindenképp, utánuk francia,portugál,argentín vonulat. Remélem angolok,olaszok,hollandok leszerepelnek, unalmas,sótlan válogatottak a számomra.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 7., szerda 20:39

Galacticos írta:ha riberyvel történik valami és nem játszik, felőlem nyerhetnek is. :lol:
en igy vagyok a brazilokkal. ha Neymar nem menne a VB-re, akkor a portugalok utan nekik szurkolnek. :rock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. május 7., szerda 20:42-kor.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 7., szerda 20:36

Szerintem a bosnyákok lesznek a meglepetések. :mrgreen:

Belgiumot már tényleg annyian mondják, hogy nem lenne meglepetés, bosnyákok meg csoportból simán továbbmennek, aztán kiütnek két nagyot :D Nem rossz csapat az.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 7., szerda 20:34

Realista24 írta:Ket het zárka
:lol: :lol:
Realista24 írta:Negybe jutnak, ott meg bármi lehet mar.
ha riberyvel történik valami és nem játszik, felőlem nyerhetnek is. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 20:31

Galacticos írta:
Remy írta:Vagy Benzema
csípem benzemát, varanet meg aztán főleg. és a keret többi részével sincs bajom, de hogy én nem fogok egy olyan csapatért még csak szorítani sem ahol az a :cens: ribery játszik az hótziher.
úgyhogy remélem mihamarabb elvéreznek.
Ket het zárka :D
Negybe jutnak, ott meg bármi lehet mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. május 7., szerda 20:29

Portugália :roll:
Jegyezzétek én megmondtam.
:)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 7., szerda 20:22

én is odasorolom a digókat a top5be. igazi szuper mázlisták, képesek mindenre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 20:20

matador írta:
Akárhogy is gondolkodok, nem tudom megmondani, hogy ki a fő esélyese ennek a VB-nek.
Én meg akárhogy is gondolkodom, azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy az olaszok befussanak.
Két 0-0-val meg egy 1-1-gyel tovacsorognak a csoportból, ahogy szokták, aztán tizipárbajban megvan a nyolcaddöntő, megjön a mák mellé az önbizalom, meg Pirlo, és behúzzák.
Sokkal valószínűbbnek tartom ezt, minthogy a gyenge brazilok, ráadásul rutintalanul a nyomás alatt összeroppanva megcsinálják, vagy a mindenki által kiismert tiki-taka, vagy a lúzer németek győzedelmeskedjenek.
Ha az olaszok behúzzák, akkor nem nézek több VB-t :lol: a foci totális halála lenne egy olasz VB győzelem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 7., szerda 20:16

Akárhogy is gondolkodok, nem tudom megmondani, hogy ki a fő esélyese ennek a VB-nek.
Én meg akárhogy is gondolkodom, azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy az olaszok befussanak.
Két 0-0-val meg egy 1-1-gyel tovacsorognak a csoportból, ahogy szokták, aztán tizipárbajban megvan a nyolcaddöntő, megjön a mák mellé az önbizalom, meg Pirlo, és behúzzák.
Sokkal valószínűbbnek tartom ezt, minthogy a gyenge brazilok, ráadásul rutintalanul a nyomás alatt összeroppanva megcsinálják, vagy a mindenki által kiismert tiki-taka, vagy a lúzer németek győzedelmeskedjenek.
Sportfilozófia: Roger Federer

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 7., szerda 20:11

jó ez a chelsea középpálya.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 20:04

Galacticos írta: de amúgy ezen a vb- főleg ha kajakra megint tiki-taka lesz és xavi-xabi-busquets meg csatár nélküli játék fabregasszal feltolva akkor kurva ideges leszek ez az egyik a másik meg hogy most legalább annyira fogok szurkolni a portugáloknak mint a spanyoloknak.
Francia, spanyol, portugál hármasnak fogok szurkolni. Franciáknak alap, de ha a többi nyer, akkor is boldog leszek. Mondjuk a portugálok most kegyetlenül szimpatikusak, ráadásul nagyon akarom, hogy CR jusson valahová a válogatottal is, mégis csak a kedvenc játékosom.

Belgák szerintem kiejtenek valami nagyot, aztán kiesnek. De fognak meglepetést okozni.

Spanyol keret mikor lesz kihirdetve?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 7., szerda 19:59

ateeemadrid írta:
de hogy én nem fogok egy olyan csapatért még csak szorítani sem ahol az a :cens: ribery játszik az hótziher.
helyette szurkolsz a spanyoloknak, ahol busquetsek, albák meg pedrok szaladgálnak. :mrgreen:
jah. :D
de azok legalább nem követelnek maguknak aranylabdát, és arcoskodnak mögötte a teljesítmény meg az ablakba.
meg ez amit carvajallal csinált hogy megakarta félemlíteni meg még felpofozta hát ez mi már? és szánalmas hogy nem lett felkapva, ha minket vernek hülyére, aláznak szét a bernabeuba úgy ahogy mi tettük az allianzba a németekkel és feltörlik velünk a padlót és a legnagyobb sztárunk cr felpofozza mondjuk alabat az garantálom hogy mindenhol címlapon lett volna. és jönne a sok barom hogy nem tud veszíteni cr, csinálnák a mémeket stb.
így meg hogy az a :cens: csinálta így nincs semmi.

bár adom hogy eléggé fura úgy leülni hogy egy esetleges alba gólnál örülnöm kell, de hát ez van. valahogy a csapat játékfelfogását nehezebben emésztem meg mint magát a játékosokat. főleg hogy ha fiatalítana az öreg akkor még szimpatikus csapat is lehetne. :lol: busquets aki bár nagy színész a feladatát szépen ellátja előtte egy thiago-iniesta-isco hármas na az lenne az igazi. de majd helyette xabi és xavi fog jogázni brazíliában.

ja és én a helyedben diego costát hoztam volna fel példának. :mrgreen:
- Belgák érdekesek lehetnek. Nálam ők a meglepetéscsapat.
őket meg már annyira mondja mindenki hogy ez már minden lenne csak meglepetés nem. görögök na azok meglepőek voltak. :)
a portugál viszont nem csak cr az egy jól összerakott csapat, és kellően cr alá tudnak játszani, védekeznie nem kell és hátul is stabilak és moutinho indításaival alkalmasak arra hogy jól kontrázzanak, lásd a svédek elleni visszavágó. arra meg talán a csatáruk is képes hogy valahogy cr elé pöccintse, aztán ott van nani( :lol: ) meg varela de én quaresmát is vinném a portóban megint nagy király.

de amúgy ezen a vb- főleg ha kajakra megint tiki-taka lesz és xavi-xabi-busquets meg csatár nélküli játék fabregasszal feltolva akkor kurva ideges leszek ez az egyik a másik meg hogy most legalább annyira fogok szurkolni a portugáloknak mint a spanyoloknak.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 19:55

- A spanyolokat sem érzem most olyan nagyon erősnek, plusz lehetetlennek tartom, hogy ismét ők érjenek fel a csúcsra, egyszerűen nem.
- Brazilokat már mondtam...
- Németek... talán őket mondanám a legesélyesebbnek, de aztán ki tudja. Mindig ott vannak a végén, de valahogy a végső nagy lépés hiányzik tőlük.
- Francia, Portugál válogatottat meg csapatként érzem gyengébbnek. Franciáknál nincs csapat, a portugáloknál meg van egy CR és kb ennyi az egész támadósor. Erre még ő sem lehet képes, bármennyire is szurkolok neki.
- Olaszokat, és az angolokat hagyjuk...
- Belgák érdekesek lehetnek. Nálam ők a meglepetéscsapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: