illik segíteni a gyengébbnekR.M.C.F írta:Mi ez az empátia a barcások felé? még a végén tegeződni fogunk vagy mi??

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 18:11
illik segíteni a gyengébbnekR.M.C.F írta:Mi ez az empátia a barcások felé? még a végén tegeződni fogunk vagy mi??
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 7., szerda 18:08
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 7., szerda 18:04
Egyetértek én is, nálam szintén Vertonghen és Mangala a két fő jelölt, de Hummels érkezése esetén sem dőlnék a kardomba. Inigo Martínez még nem rossz opció, illetve ezt a Laporte gyereket láttam párszor az utóbbi hetekben, az ő játéka is tetszett, csak hát ugye ott van az a 36 milliós kivásárlási ár...ziro4vr írta:a belgát keveset láttam, de jókat hallok róla mindenhonnan, Mangala tanár lesz/már most is az, Hummels meg illene hozzátok, bár egy ideje már nincs a toppon, de pl az EB-n komoly volt nagyon. Ezek mind jobb opciók, mint Luiz, akin meglepődnék amúgy ha Mourinho elengedné hozzátok.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 7., szerda 17:59
Jaja, ugyanazt gondoljuk.ziro4vr írta:a belgát keveset láttam, de jókat hallok róla mindenhonnan, Mangala tanár lesz/már most is az, Hummels meg illene hozzátok, bár egy ideje már nincs a toppon, de pl az EB-n komoly volt nagyon. Ezek mind jobb opciók, mint Luiz, akin meglepődnék amúgy ha Mourinho elengedné hozzátok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 17:57
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 7., szerda 17:53
Hát igen, ez a bökkenője a dolognak.ziro4vr írta:Tud mind a kettő jól játszani, de ahhoz kell egy vezér melléjük (Terry, Puyol) akik seggberúgják őket 10 percenként, meg mutatják az irányt. Együtt robbanásveszélyesek lennének, amit én nem bánnék persze.csababarca írta: Luiz nem lenne rossz szerintem,inkább az a baj valóban,amit írsz,hogy Piquével nem életbiztosítás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 17:50
Tud mind a kettő jól játszani, de ahhoz kell egy vezér melléjük (Terry, Puyol) akik seggberúgják őket 10 percenként, meg mutatják az irányt. Együtt robbanásveszélyesek lennének, amit én nem bánnék persze.csababarca írta: Luiz nem lenne rossz szerintem,inkább az a baj valóban,amit írsz,hogy Piquével nem életbiztosítás.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 7., szerda 17:45
Gondolom úgy vannak vele,hogy futott egy jó szezont,mondhatni, pénzzé lehet tenni. De gondolom min 25M-ről van szó, alatta nem adnám el én se.ziro4vr írta:alexis eladását még mindig nem értem..messi mellé minek egy reus, be lesz csicskítva ő is, alexis meg ilyen szempontból kiváló. előbb adnám el pedrot, már úgyse a 11 katalán fusson ki a pályára trend van, már mehet ő is![]()
viszont a david luiz-os pletyik remélem igazak, GP-DL páros hátul az lenne csak az igazi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 16:46
A La Gazetta dello Sport szerint Sánchez jó eséllyel Torinóba költözik, miután a Barca és a játékos is hajlandó a Juvéval üzletelni. De nagy harc várható a két klub között kolumbiai Cuadrado aláírásáért is, akit a katalánok D. Alves helyére néztek ki maguknak!La Gazzetta dice que Barcelona y Juventus están cerca de llegar a un acuerdo definitivo por el delantero chileno
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 7., szerda 15:10
Pogbát én is olvastam, eddig Vidal volt a sláger, most a francia, a végén lehet, hogy párban hozzuk el őket, és még Varane-t is leigazoljuk, hogy Pogba ne legyen magányos.madridronie írta:Más, katalánéknál is durván beindult a kacsaszezon; lassan nem lesz olyan játékos, aki nem kerülne velük szóba --> ma a Sportban Agüero mellett David Luiz (meg a háttérben Agger) a sláger, míg a szomszéd lapnál Pogba-Kompany az álom kategória és a lista legújabb nevei. Míg más hírek szerint szinte biztos, hogy Luis Enrique viszi vissza magával Rafinhat, Fontást és Deulofeut is, illetve offenzívát indítanak a német Reus aláírásáért is miközben titkon Courtois tökös lépésére várnak már régen! :Đ
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 7., szerda 8:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 7., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. május 7., szerda 1:22
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 1:14
Mondjuk ezt speciel minden egyes szerződésmódosítás, illetve új szerződés alkalmával megtehetették volna már (csak farok, tök nincs hozzá, hisz akkor vélhetően Leo távozna és máshol örülne magának); vicc, egyben öngyilkos és már-már amatőr jogi lépés egyáltalán ilyen feltételt/záradékot engedni, hagyni szerződésbe foglalni/foglaltatni --> komoly szakmai háttér lehet katalánéknál a jogi osztályon is (igaz erről idén már többször tanúbizonyságot tettekHát védjék ki valahogy, vegyék ki a szerződéséből,vagy valami,mert eleve vicc,hogy ez belekerült.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 6., kedd 23:21
vagyis legálisan annyinak kéne maradniaRealista24 írta:Bruttó fizu 45 millió, ennek a 46%-a marad Messinél.(mondjuk én hülye vagyok matekból,de kifizetnek Messinek 20at nettóba, az az 54%os adóval is olyan 31 millió,nem 45. Vagy 20 nettó,31 a bruttó az 54%al, és ezt még megadóztatják 54%al? Mert így kijön a 45M,bár nem hiszem,hogy ilyen dupla adóztatás van)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 6., kedd 23:21
Realista24 írta: Bruttó fizu 45 millió, ennek a 46%-a marad Messinél.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 6., kedd 23:20
hozzá van kontrollere az argentínnak. az utolsó akihez nem volt, az Ibra..meg akié még hibás volt az a CsigrinszkijjGéci írta:Maritimo (ahogy egy barcás gyerek mondja errefelé) meg megy is világgá a nyáron mert mi az, hogy azt csináljuk amit az edző mond!!?? Enriqe amùgy Messi apjának haverja? Vagy mi az ok, hogy ő a kiválasztott?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 6., kedd 23:19
Bruttó fizu 45 millió, ennek a 46%-a marad Messinél.(mondjuk én hülye vagyok matekból,de kifizetnek Messinek 20at nettóba, az az 54%os adóval is olyan 31 millió,nem 45. Vagy 20 nettó,31 a bruttó az 54%al, és ezt még megadóztatják 54%al? Mert így kijön a 45M,bár nem hiszem,hogy ilyen dupla adóztatás van)
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem