Real Madrid vs. Barcelona
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
azért Suarezt kíváncsi vagyok mikor hoznák el 52 millióért
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet, hogy Luis nem lesz a Barca edzője, a hírek szerint Messi nem akarja

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A katalan sport osszeallitott egy laza 80 fos listat, amibol szerintuk igazolni kene 
Mi is szemezgethetunk belole

Mi is szemezgethetunk belole

+1hunmadridista írta:A mi botlásunk kellett az övékhezkimber írta:Legalább nem mondhatják majd a barcások, hogy az ő győzelmük kellett nekünk a bajnoki címhez...
Nem olvastam vissza miről ment eddig a diskurzus, de számomra kellett 2 óra társasági élet ( nyomtam a hülyeséget 4 lánynak, miközben rajzoltak

100%ban biztos vagyok, hogy ezt a Barca innen behúzza. Az Atleti botlása nem volt véletlen.... ahogy mi is, ők is fejben már a BL döntőben vannak. Ez tuti.
Legbosszantóbb az, hogy a Barca idei teljesítménye - és sorozatos mákjai, bénázásai - miatt tényleg a 3. hely lenne számukra méltó...... Erre behúzzák a bajnokságot. És itt jön, hogy a mák, az öngólok a számukra kedvező bíró tévedések egy szoros bajnokságban azért mennyit döntenek.... No mindegy, nem érdekel már. Viszont a BL-ben remélem 232532%on pörög mindenki majd.

Számomra 1 meccs van vissza a szezonból, Lisszabonban, amire 12 éve várok!
Hala Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudtommal a fellebbezés miatt eltolódtak a dolgok, ezért a ts és halilovic üzletet még biztos le tudjuk zárni akkor is, hogy ha tényleg megkapnánk a kizárást.Sierra írta:Most akkor mégis igazolhattok?'shutterisland írta:ter stegen az instagramján eloszlatta a kételyeket.
hát kíváncsian várom, fura lesz egy új fazon a kapuban.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A mi botlásunk kellett az övékhezkimber írta:Legalább nem mondhatják majd a barcások, hogy az ő győzelmük kellett nekünk a bajnoki címhez...

Most akkor mégis igazolhattok?'shutterisland írta:ter stegen az instagramján eloszlatta a kételyeket.

- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Legalább nem mondhatják majd a barcások, hogy az ő győzelmük kellett nekünk a bajnoki címhez...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ter stegen az instagramján eloszlatta a kételyeket.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szép esélyük lett rá, hogy bajnokok legyenekziro4vr írta:illik segíteni a gyengébbnekR.M.C.F írta:Mi ez az empátia a barcások felé? még a végén tegeződni fogunk vagy mi??

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
illik segíteni a gyengébbnekR.M.C.F írta:Mi ez az empátia a barcások felé? még a végén tegeződni fogunk vagy mi??

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mi ez az empátia a barcások felé? még a végén tegeződni fogunk vagy mi??
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyetértek én is, nálam szintén Vertonghen és Mangala a két fő jelölt, de Hummels érkezése esetén sem dőlnék a kardomba. Inigo Martínez még nem rossz opció, illetve ezt a Laporte gyereket láttam párszor az utóbbi hetekben, az ő játéka is tetszett, csak hát ugye ott van az a 36 milliós kivásárlási ár...ziro4vr írta:a belgát keveset láttam, de jókat hallok róla mindenhonnan, Mangala tanár lesz/már most is az, Hummels meg illene hozzátok, bár egy ideje már nincs a toppon, de pl az EB-n komoly volt nagyon. Ezek mind jobb opciók, mint Luiz, akin meglepődnék amúgy ha Mourinho elengedné hozzátok.
Közülük jöhetne bárki, a lényeg, hogy ne ilyen Schär-féle félmegoldásokkal operáljunk megint, és ne akarjuk elhozni Javi Martínezt középhátvédnek...

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Jaja, ugyanazt gondoljuk.ziro4vr írta:a belgát keveset láttam, de jókat hallok róla mindenhonnan, Mangala tanár lesz/már most is az, Hummels meg illene hozzátok, bár egy ideje már nincs a toppon, de pl az EB-n komoly volt nagyon. Ezek mind jobb opciók, mint Luiz, akin meglepődnék amúgy ha Mourinho elengedné hozzátok.
Ez a három opció nekem is jobban tetszene, mindhárom higgadt játékos, nyugodtabb lennék,ha Piqué mellé ebből a 3asból érkezne valaki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
a belgát keveset láttam, de jókat hallok róla mindenhonnan, Mangala tanár lesz/már most is az, Hummels meg illene hozzátok, bár egy ideje már nincs a toppon, de pl az EB-n komoly volt nagyon. Ezek mind jobb opciók, mint Luiz, akin meglepődnék amúgy ha Mourinho elengedné hozzátok.
Nem illik.
- csababarca
Hát igen, ez a bökkenője a dolognak.ziro4vr írta:Tud mind a kettő jól játszani, de ahhoz kell egy vezér melléjük (Terry, Puyol) akik seggberúgják őket 10 percenként, meg mutatják az irányt. Együtt robbanásveszélyesek lennének, amit én nem bánnék persze.csababarca írta: Luiz nem lenne rossz szerintem,inkább az a baj valóban,amit írsz,hogy Piquével nem életbiztosítás.
Bár ha rendbe van téve a csapatvédekezés,stb,akkor lehet beválhat.
Nehéz ügy ez, de felüdülés,ha végre érkezik valaki. (Mondjuk nekem személy szerint Verthongen az álom, utána Mangala,Inigo Martinez,Hummels...)
- ziro4vr
Tud mind a kettő jól játszani, de ahhoz kell egy vezér melléjük (Terry, Puyol) akik seggberúgják őket 10 percenként, meg mutatják az irányt. Együtt robbanásveszélyesek lennének, amit én nem bánnék persze.csababarca írta: Luiz nem lenne rossz szerintem,inkább az a baj valóban,amit írsz,hogy Piquével nem életbiztosítás.
Nem illik.
- csababarca
Gondolom úgy vannak vele,hogy futott egy jó szezont,mondhatni, pénzzé lehet tenni. De gondolom min 25M-ről van szó, alatta nem adnám el én se.ziro4vr írta:alexis eladását még mindig nem értem..messi mellé minek egy reus, be lesz csicskítva ő is, alexis meg ilyen szempontból kiváló. előbb adnám el pedrot, már úgyse a 11 katalán fusson ki a pályára trend van, már mehet ő is![]()
viszont a david luiz-os pletyik remélem igazak, GP-DL páros hátul az lenne csak az igazi
Várjuk ki a végét,hogy ki hogy lesz becsicskítva. Be volt itt szabályozva állítólag Villa is,mégis ha nem csal emlékezetem egész korrekt szezon lett a 2011es, és jól teljesített egyénileg is mindenki.
Lehet,hogy visszább lesz állítva a Messi-centrikusság egy fokkal,nem tudhatjuk. Reus-al inkább az a baj,hogy ő is a baloson érzi jól magát. Ha jönne, muszáj lesz Messit kirakni jobbszélre, Neymart meg középre tenni.
Legalábbis én ezt csinálnám, Reus-Neymar-Messi. Ez simán működhetne, mindenki poszton játszana, Neymar is szeret középen mozogni, Messinek sem idegen a jobbos. Most is bár középen van, mindig ki"mozog" jobbra, ha nem is a széléig,de azért onnan szokta befelé hozni még mindig.
Luiz nem lenne rossz szerintem,inkább az a baj valóban,amit írsz,hogy Piquével nem életbiztosítás.
- ziro4vr
alexis eladását még mindig nem értem..messi mellé minek egy reus, be lesz csicskítva ő is, alexis meg ilyen szempontból kiváló. előbb adnám el pedrot, már úgyse a 11 katalán fusson ki a pályára trend van, már mehet ő is
viszont a david luiz-os pletyik remélem igazak, GP-DL páros hátul az lenne csak az igazi

Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A La Gazetta dello Sport szerint Sánchez jó eséllyel Torinóba költözik, miután a Barca és a játékos is hajlandó a Juvéval üzletelni. De nagy harc várható a két klub között kolumbiai Cuadrado aláírásáért is, akit a katalánok D. Alves helyére néztek ki maguknak!La Gazzetta dice que Barcelona y Juventus están cerca de llegar a un acuerdo definitivo por el delantero chileno
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid