Mielőtt felkel a Nap
Erre is sor került végre. Sokan kultfilmnek tekintik az alkotást, részben igazuk van, mások tipikus bölcsészfilmnek állítják be, és a pokolba kívánják.
Jó film volt, pozitív löketet ad az embernek, a végén pedig úgy gondolja: jó élni
8
Mielőtt lemegy a Nap
Sejtettem, hogy nem egymás után kellene néznem őket, mert monotonná fog válni, sajnos így is lett
6
A zöld urai (=Epic)
Haverokkal néztük, teljesen ismeretlen volt számomra a film eddig, de szerencsére megnéztem. 3d-ben profi lehetne a film, a téma és a környezet adott lenne egy profi kivitelezésre. Az animációs filmek kliséit tartalmazza általában (ha vannak ilyenek
7
Verdák 2
Az első részét nagyon kedveltem annak idején, ez most kevésbé tetszett. Próbálják a rozsdás vontatóval megmenteni a filmet, de ez nagyon kevés volt, őszintén szólva többet vártam a filmtől, ezért is halogattam a nézését, nem akartam csalódni, sikerült
5
Jack Reacher
Ez a csalódás másik fele. Tom Cruise, na mondom nem fog tetszeni, megutáltatták velem a színészt, bár nem rossz egyáltalán. A film elég érdekes, jól felépített.
7
Aki még tud ehhez a vonalhoz hasonlót mondani mint pl: Law abbading citizen, The shooter, David Gale élete, akkor ne habozzon, és még adjon példát ilyenekre
Képszakadás
Ez is haverokkalnézős volt, aránylag jó film, átmenetet képez a Másnaposok-Project X között kb. Tetszett, ahogy folyamatosan derülnek ki a dolgok a szereplőkről, helyén van a buli stb, nem viszik túlzásba a fingós-böfögős poénokat sem (asszem nem is volt benne, mindenféleképpen).
6
Véres gyémánt
Hm... Érdekes is jó is, de hosszú és unalmas is. Nehéz állást foglalnom, kb. egy hét múlva pontosabb képet tudok alkotni a filmről. Egy végletekig kidolgozott film, ami sajnos az élmény kárára történik.
7