Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ...El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 21:26
Angol pletykák (fenntartással kezelni, mert Daily Star, de ...El Chelsea ofrece 43 'kilos' por Sami Khedira
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 18:47
Nem jártam utána, trollfootballon volt. Nagy kaka a twitter, szóval töröltem magam elég hamar.Marci77 írta:Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 18:09
Ez az igazi? Nem hiszem. Mert ott lenne a neve mellett az a kis kék valami hogy jelezze. Meg is néztem,kamu.Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0462_n.jpgKözben Eboué trollkodik twitteren.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 7., szerda 17:36
eléggé leadtad az igényeket azért azt látni kellhehe írta:sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
de hogy ne vádoljatok elfogultsággal, ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 7., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 7., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 17:04
ha hihetünk a híreknek céronaldo térdével kapcsolatban, akkor lehet inkább őt kéne kiforgatniCS0ki írta:Ha BL-t nyerünk, lehet érdemes lenne Benzemát eladni...Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy érdemes forgatni a csapatot, simán kinézem, hogy pár ember elkényelmesedik egy BL győzelmet követően. Mondjuk Benzema olyan típus, akinek tökmindegy minden, se jó se rossz hatással nem lenne rá a BL-győzelem. De adott esetben ő az, akit a körülmények ismeretében be lehetne áldozni a támadósorból, ha fel akarjuk frissíteni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 7., szerda 16:52
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 7., szerda 15:32
Hát pedig ezt a kacsát már régen levadászták, nem fog ő már soha az elit ligák valamelyikében focizni, egyedül a Fifa-ban ér valamit a srác.hehe írta: ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 15:25
Meglátjuk mi lesz, egyelőre ugye mindez csupán spekuláció a sajtóban!sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.
de hogy ne vádoljatok elfogultsággal, ha pato jönne, akkor is ugyanezt mondanám, pedig ronaldo óta és után messze a legtehetségesebb és legnagyobb kedvencről beszélek.
Ez is egy eshetőség, de erre látom a legkisebb sanszot (viszonylag egy jó szezont futott a francia és Perez nagy kedvence, Carlo is elégedett vele).Vagy a másik verzió, hogy ő jön, Karim meg elmegy. Kérdés, hogy a CLBhogy működne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 15:19
Vagy a másik verzió, hogy ő jön, Karim meg elmegy. Kérdés, hogy a CLBhehe írta:sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 15:16
sztem hatalmas baromság lenne. 11 játékos játszhat egyszerre, rosszat tenne a csapategységnek sztem.Egy biztos, ha Pogba mellett esetleg Suárez is érkezik a kardomba biztosan nem dőlök majd.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 15:08
Nem engem kell meggyőzni. :Đ Nekem egyedül Pogba érkezése fontos; aztán, hogy Morata helyére kit igazol majd a vezetés nekem tök 8 (de ismerve Perezt és a Real Madrid múltját, illetve az előzményeket --> télen még utolsó pillanatban is bejelentkezünk Lewandowskiért stb., nos ezek baromira nem abba az irányba mutatnak, hogy noname kutyaütő fog érkeznia formáció tökmindegy, ha van stílusa és felfogása a csapatnak.
régen rossz, ha csak és kizárólag pozícióra és adott formációra igazolunk játékost.
sok lesz már a kezdőszintű támadó, ha benzema mellé/elé akarunk vkit, felesleges, mert a padon ülve formahanyatlás lesz mindenkinél, az meg hosszútávon megint szar a csapatnak, hiába van tele nagy nevekkel.
mint mondtam az idei keret tökéletes, kedira helyére jöhet pogba és kész is vagyunk.
morata helyett a castillából vki. nem tehetünk arról, hogy jesé súlyosan megsérült, pláne neki ártana egy suarez vagy kezdőcsatár hozatala.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 7., szerda 14:47
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 7., szerda 14:31
Varane OUT (Diego Llorente vette át a helyét a keretben), megint az a térd....Llorente travels with the first team to Valladolid,
Llorente has replaced Varane in the team's squad, who has a niggle in his left knee.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 14:30
a formáció tökmindegy, ha van stílusa és felfogása a csapatnak.mindenféle formációra alkalmas, abszolút univerzális lenne a keret) a repertoárt formáció, taktika szempontból is (akár a nem rég előkapott 4-4-2, vagy a korábbi 4-2-3-1) és ehhez keres olyan embert, aki remekül kiegészíti Benzemát, valamint az ő játékát, stílusát
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 13:58
A 4-3-3-ban talán a lehető legjobb megoldás Karim és a hírek szerint elvileg továbbra sem elé, hanem első sorban mellé terveznek igazolni (amennyiben ez bukik, úgy tisztán mögé) Carloék! Véleményem szerint a mester jövőre bővítené, tökéletesítené (Pogba szerződtetése is efelé mutatna --> mindenféle formációra alkalmas, abszolút univerzális lenne a keret) a repertoárt formáció, taktika szempontból is (akár a nem rég előkapott 4-4-2, vagy a korábbi 4-2-3-1) és ehhez keres olyan embert, aki remekül kiegészíti Benzemát, valamint az ő játékát, stílusát; ergo egy teljesen más típusú támadóban gondolkodik a vezetés. A peltykák szerint egyébként sokáig Mandzukic volt a befutó Ancelottinál, de aztán Perez (nála meg Kun, de idén ismét porcelán a pali) papa unszolására és az uruguayi utóbbi években mutatott több, mint meggyőző teljesítményének hatására Carlo is abszolút üdvözölné Suárez érkezését.Engem ebben a szezonban Karim meggyozott annyira, hogy jovore is megszavaznam neki a bizalmat a kezdocsapatban. Nagyon jol alajatszik Ronaldonak es Balenek, es igazan korrekt minoseget hoz a szezonban. Raadasul ebben a szerkezetben nem tudom ki jelentene elorelepest, lehet meg Suerez sem.
Lehet azért vagyok vele kritikusabb, mert baromira kedvelem és én személy szerint többet várnék tőle (a képességei, tehetsége alapján), de ez a fenti állítás szerintem csak részben állja meg a helyét --> az utóbbi bő 1 hónapban /Bayern gól ide-oda/ ugyanis megint erősen akadozik a gépezet és a játéka hagy maga után némi kívánni valót /hullámzott egész évben/; a mezőnyben ugyan jó ideje hoz ez egy viszonylag jó, elfogadható szintet, de nekem továbbra is hiányzik belőle az átütőerő, effektivitás és szerintem még mindig a 2012-es szezonja volt itt messze a legjobb (vetélytárs ide-oda)!es igazan korrekt minoseget hoz a szezonban.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 7., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 7., szerda 13:18
Érdekes lista bár van egy két név,akiket nem értek. Például,ha jól tudom Griezmann inkább szélső és sok köze nincs a csatárposzthoz,persze oké,hogy sok gólt lőtt idén,meg jó az összjátékban,de nem hiszem,hogy feküdne neki,ha középen a darálóban kéne megtartani és továbbjátszani a labdát,mint ahogy azt most Benzema csinálja.madridronie írta:Egyes spanyol vélemények szerint a 2 forgatókönyv a csatárposztra:
A) Luis Suárez (Liverpool), mint sztárigazolás és Perez papa favoritja![]()
B) Paco Alcacer (Valencia), Rodrigo (Benfica), Griezmann (Real Sociedad), Bacca (Sevilla) Mandzukic (Bayern), Dezko (City), Destro (Róma), Iturbe (Verona), Icardi (Inter), Insigne (Napoli), mint kiegészítő emberek
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem