Ha mar gondolkodik, akkor lehet eselyunk.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 25., szombat 8:59
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 25., szombat 8:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 25., szombat 7:04
11 milliós fizetést kapna, de a reklámbevételeit meg kell osztania a klubbal.
nem vagyok marketingszakember, de szinte biztos vagyok benne, hogy annyira népszerű és erős marketingértékkel bíró arc lesz itt, hogy véleményem szerint a barca ajánlatával (hosszútávon mindenképpen) jobban járna.Ott 7 milliót kapna, de megtarthatná teljesen a reklám bevételeit.
HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. május 25., szombat 6:52
mohaola írta:A Santos elfogadta a Barcelona és a Real Madrid ajánlatát, hírek szerint a katalánok 28 millió eurót és 2 barátságos meccset ajánlottak, míg a mienkről nem esett szó de a brazil média szerint jóval nagyobb több a 28 millió euró,
ha létezik a Barcelona és Neymar között megállapodás amiről szó van lassan 1 éve akkor oda igazol, az lenne a meglepő ha minket választana.
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. május 25., szombat 6:40
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 25., szombat 5:08
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 25., szombat 3:40
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 25., szombat 2:11
hoppá hoppá na mi lesz ebből reggelre? :-)Drámai végkifejlet! A Santos percekkel ezelőtt világgá kürtölte, hogy két klub ajánlatát is elfogadta Neymarért! A maratoni tárgyalássorozat végén már csak a játékos döntésére várnak. Neymar éppen a klubszékházba tart a Santos Twitter-oldala szerint.
HozzászólásSzerző: volt » 2013. május 25., szombat 1:51
Itt csak annyit hozzátennék ,h Coentrao akkor még nem is volt a csapat tagja.sassdibandi írta: Amint kijöttek a mieink, azonnal ráálltak a " Pepe,Carvalho,Ronaldo,Coentrao,Mourinho portugál gecik, mennyetek haza a kurva portugál anyátokba" éneklésbe.
Suarez egy nagyon jó csatár, TOP3-as szerintem. De viselkedése miatt én sem hoznám. Én aguerot látnám itt legszívesebben.schranzer írta:Bárki jojjon, csak Suarez ne. Egy patkánynak tartja majdnem mindenki a PLben, nemcsak a harapas miatt, amugyis, szineszi tehetsegek adottak, rasszista megnyilvanulasok
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. május 25., szombat 1:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 1:04
Ezt fejts ki bővebben légyszives......szeretném.Azt a gyűlöletet, amit ott átéltem a fiammal, soha nem fogom elfelejteni. Ebben az egyik főszereplő Pep volt, a közönség és a bírók.
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. május 25., szombat 0:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 0:29
ezt hagyjuk....ha JM helyett lett volna edző,akkor a Bl is veszélyben lenne.....de komolyan.Akkor Pep Guardiola most gyenge kezdő, vagy tud valamit
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. május 25., szombat 0:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 0:24
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 25., szombat 0:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 0:17
ezek mik? Ne már hogy ezek helység nevek? Én még nem is hallottam ezekről.......Azzal a faluval(Gógánfa) jó kapcsolata van az én falumnak(Adásztevel)
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 25., szombat 0:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 25., szombat 0:12
Az erős, hogy szeretem, de mivel ő is magyar és én is, ezért érdekelt, hogy játszik és persze szurkoltam, hogy egy komoly csapatban van magyar játékos... És még ki is emelkedett akkoriban. Ráadásul nem volt rossz játékos, de mára eléggé megkopott. Huszti azért unszimpatikus lett mikor a pénzt választotta, de amúgy vele lehetne kapcsolatom... Azzal a faluval(Gógánfa) jó kapcsolata van az én falumnak(Adásztevel) és él itt egy komoly Fradi pártoló család, aki régen a tanárom volt, aztán rajtuk keresztül ilyen dolgok elérhetőek. Na ne offoljunk.R.M.C.F írta:Hajnalt szereted? Nekem meg egy nagy haverom legjobb barátja huszti(Párszor beszéltem is vele telefonon).......most nősült egy éve,és elvitte 3 haverját franciaorszába mulatni.....(engem nem vittek)......3 millióért bérelt yachtot 4 napra......a csapatból (4en voltak) 2-ő haverom és ismerem az italos szokásaikat......állítólag monacoban mindenki ezeket nézte ahogy egy sok milliós yachtról valagba húzott gatyában vonultak,csuma részegen, iszonyat mit tolnak egy buliba..fehér makkos cipő......csokornyakkendő...had ne soroljam........![]()
![]()
![]()
![]()
ha kell szerzek fotót.....
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 25., szombat 0:12
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem