HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. május 7., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: AmonRe » 2014. május 7., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 7., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 7., szerda 22:38
Hát azért nem teljesen... Így még ha 1 góllal vezetünk is elhihetik, hogy meglehet, mert simán kaphatunk 1 gólt.. Viszont ha nyertünk volna, és az utolsó fordulóban vezetnénk, akkor már reménytelen lenne a helyzetük, főleg, hogy az x is elég lett volna... akkor simán odaadhatták volna az Atmanak a meccset.CS0ki írta:Ha nyerünk, akkor is pont így lett volna...Akkor csak én érzem úgy, hogya a lehető legjobb eredmény született, feltetelezve, hogy a Barcelona képes megverni az Atmat? Ha nyertünk volna, akkor egy esteleges vezetésnél a Barcanak már mindegy lenne, így viszont menniük kell, győzelemre játszani, mert barmikor egyenlithetnek ellenunk és akkor mar sajat kezukben a sorsuk.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. május 7., szerda 14:34
Adom, fejben fel kell frissülni, mert továbbra is tartom, hogy még egy bukás nem fér bele, és nem a liga miatt elsősorban, hanem a bl döntő miatt. Nagy nehezen kijöttünk a mentális gödörből, most nem szabad vissza/visszájára esni. Egyébként egy hivatalos szurkolói klub alkalmán néztem a meccset. Bocs az offért, de szomorú, hogy a "törzs kőkemény szurkolóink" nem emlékeznek Ramos még ellenünk rúgott sevillai szabigóljára, és ha az ember mondjuk megjegyzi, hogy CR ne lövöldözzön rá mindent, tehát látja a saját kedvenc/ek hibáit is, mint egy normális ember, akkor már egyből te vagy a rossz. És ezen emberek egyike ír elemzést, amit sok-sok ezren olvasnak. Liszabon után pedig hozzánk fognak csapódni a matrózblúzos szelfizők, kétség ne legyen. Off vége.Szerintem 2 probléma volt; egyrészt ahogy Carlo is mondta az elmúlt 2 hét mentálisan és fizikálisan is sokat kivett a srácokból, másrészt a koncentrációvesztés miatt 2X-szer is nekünk kellett az eredmény után futni, ami aztán persze görcsös (egyénieskedő) (vég)játékba fulladt (-II- Sevilla elleni meccs)!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 13:25
Inkább utóbbi; 32 kapura tartó lövés, próbálkozás esetén (az már egy más kérdés, hogy ezek milyenek voltak) nehéz azt mondani, hogy nem akartunk, a 2. félidő alapján meg pláne .A meccsről csak annyit, hogy mikor az első CR ziccer nem ment be mondtam a többieknek, hogy ezt nem nyerjük meg, nem volt akarás, vagy ha volt is, totálkáros állapotban voltunk fejben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 7., szerda 11:52
Ezek voltak az eredmenyek:ateeemadrid írta:Megértem, hogy páran optimisták, de miért gondolja akárki is, hogy a Barca meg tudja verni az Atleticot? Eddig 1x nem voltak eddig képesek erre a szezonban, ráadásul valószínűleg még motiváltabb lesz az atleti a siker kapujában.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. május 7., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 11:36
csak akkor legyen egyenlő a mérce. mert nem mindenkinek volt és van ez elnézve.hehe írta:az szó szerint még meg sem születettCsabi írta:jó, majd ha mutattok a foci történelmében játékost, aki nem rontott ziccert, akkor jöhettek savazni. úgyhogy akármennyire is felbasz embereket vagy nem hogy képes ziccert kihagyni, mindenki szokott.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 7., szerda 11:31
Ha nyerünk, akkor is pont így lett volna...Akkor csak én érzem úgy, hogya a lehető legjobb eredmény született, feltetelezve, hogy a Barcelona képes megverni az Atmat? Ha nyertünk volna, akkor egy esteleges vezetésnél a Barcanak már mindegy lenne, így viszont menniük kell, győzelemre játszani, mert barmikor egyenlithetnek ellenunk és akkor mar sajat kezukben a sorsuk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 11:26
Nem voltak képesek, és? Azért mégis csak egy barcáról beszélünk, akik ráadásul hazai pályán lesznek, és a bajnoki címért küzdhetnek (ha minden így marad). Nincs megírva, hogy az Atleticonak idén nyernie kell. Lesz, ami lesz... nyerjük meg a maradék 3 meccsünket, aztán meglátjuk. Más úgyse tudunk tenni.ateeemadrid írta:Megértem, hogy páran optimisták, de miért gondolja akárki is, hogy a Barca meg tudja verni az Atleticot? Eddig 1x nem voltak eddig képesek erre a szezonban, ráadásul valószínűleg még motiváltabb lesz az atleti a siker kapujában.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 7., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 11:21
Akkor nincs is nagyon miről beszélni, mert az már tényleg nem fér bele nekünk; de egyelőre legyünk túl a main és várjuk ki a hétvégi fordulót is, mert én pl. még erőteljesen reménykedem a Malaga, Elche kettősben is! :ĐÉn egyáltalán nem veszem biztosra, hogy az uccsó meccseinket mind megnyerjük...én a Celta vagy ma a Valladolid ellen nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pontot veszítünk...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 7., szerda 11:14
Én egyáltalán nem veszem biztosra, hogy az uccsó meccseinket mind megnyerjük...én a Celta vagy ma a Valladolid ellen nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pontot veszítünk...más kérdés, hogy az utolsó fordulóban a Barca már csak becsületből is meg fogja verni az Atletico Madridot...El Unico írta:Sokat agyaltam a helyzetunkon es arra jottem ra hogy nem is olyan veszes a helyzetunk,abban az esetben,ha minden meccsunket megnyerjuk...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 7., szerda 11:02
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 7., szerda 8:21
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 16:56
Akkor nem csak szerintem; az már egy más kérdés, hogy gyakorlatilag megismételtük a Sevilla elleni meccset majdnem minden szempontból --> fásult játék, amatőr gólok, lyukas védelem, elbaltázott ziccerek, önző, kreativitást nélkülöző támadójáték, 1-2 bicskanyitogató módon leült játékossal, akik egy normális beadásra, passzra sem képesek!Ez a meccs olyan lett amilyen...mindegy. nem lehet minden meccset megnyerni...ez van.
Mérges voltam tegnap este, de igazából a srácok hajtottak,
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 5., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 5., hétfő 15:13
Adom.Ha Lopez kijön arra a szögletre,ha a védelem akkor összhangban van,ha...de túl sok a ha...ez most így alakult.Ilyen a foci,ahogy Mate is mondja...nmate írta:Nem rajta ment el tegnap, sok tényező volt itt. Varane, Illarra, Marcelo forma pocsék volt, játékvezetés röhejes, a Valencia meg a kapufa után elhitte. Addig labdába sem értek. Ilyen a foci.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem