Mért, utána eltűnik a lábad, vagy mi lesz?Ferencváros írta:és hát nem akarok egy Tisza, Lacoste cipőt venni erre a 3 hónapra

HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 7., szerda 21:41
Mért, utána eltűnik a lábad, vagy mi lesz?Ferencváros írta:és hát nem akarok egy Tisza, Lacoste cipőt venni erre a 3 hónapra
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 7., szerda 21:37
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 7., szerda 0:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 7., szerda 0:29
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 0:17
Barátnőmmel régebben sokat jártunk, főleg Hádába, ki is fogtam egy fasza Celtic-es mezt illetve egy a T90-es pólódhoz hasonló Nike tréngingpólót. A Nike asszem 990 volt.'shutterisland írta:szoktatok túrkálóban nézelődni ?
néha szoktam, de itt csabán nem sok jó hely van.
viszont most nyílt egy új olasz turi, hát hihetetlen, miket fogtam ki.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 6., kedd 20:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 5., hétfő 20:54
Uuh köszi, nagyon jó kis színek vannak itt is. Tényleg érdemes körülnézniZsombor írta:Sierra, ajánlom neked is, 574-es NB-k szállítással is olcsóbbak mint itthon.
illetve itt is találsz akciósat, 5 font a szállítás
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 5., hétfő 13:36
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 4., vasárnap 22:55
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme, barátnőmtől kaptam karácsonyra, brutál jó illatMarci77 írta:Ki milyen parfümöt használ? Gondolkodok,hogy milyet vegyek,jó lenne pár ötlet
(ezeket néztem neten: Armani Code (meg a Sport verzió), Paco Rabbane Black XS...)
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. május 4., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 4., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 4., vasárnap 12:00
Pár ezer forinttal tuti drágábbak és a leárazások is később jönnek. Én vettem inget meg nadrágot azokkal semmi gond nem volt. Viszont a nagyon leértékelt dolgokból nehéz találni.Galacticos írta: egy fura kérdés.
de a cuccok tényleg ilyen olcsók?
itt van például ez ez két rongy, na már most a new yorkerben a new yorker márkájú smog vagy mi annak a neve cuccok -amikkel nincs semmi bajom- azok kerülnek ennyibe.
a kérdés a következő mivel a honlapjuk van lefordítva. tényleg ilyen olcsók?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 4., vasárnap 11:48
Hát attól függ, ha reggel nyomsz magadra és azt szeretnéd, hogy egész nap érezni lehessen, akkor egy eau de parfumre megéri benevezni, ezek azért minőségibb és drágább termékek. Ha csak buli, vagy alkalmanként, akkor egy jobb illatú eau de toilette is megteszi. Én is csak toilettet használok (Bruno Banani Pure Man), de egyszer lesz rá elég pénzem, tuti veszek valami csábító parfümötMarci77 írta:Ki milyen parfümöt használ? Gondolkodok,hogy milyet vegyek,jó lenne pár ötlet
(ezeket néztem neten: Armani Code (meg a Sport verzió), Paco Rabbane Black XS...)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 3., szombat 15:40
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 3., szombat 15:35
Viszont nagyon jó az anyaga. Legalábbis azoknak miket én szoktam venni, még egyikkel sem volt problémám.ziro4vr írta:de nem is ugyanaz mint a márkaboltokban levő cuccokGalacticos írta: a kérdés a következő mivel a honlapjuk van lefordítva. tényleg ilyen olcsók?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 14:31
egyrészt benne van az outlet hatás, tehát kevesebb a méret szín meg egyéb variáció mint a márkaboltokban, másrészt meg ha nem is lengyelpiaci magasságú kínai, de nem is ugyanaz mint a márkaboltokban levő cuccokGalacticos írta: a kérdés a következő mivel a honlapjuk van lefordítva. tényleg ilyen olcsók?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 3., szombat 14:25
egy fura kérdés.ziro4vr írta:nem akkora, mint a holnapjukon, de amúgy igenGalacticos írta:ugye nemrég nyílt az arénában egy boltja a sportsdirectnek.
valaki volt már?
nagy a választék?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 3., szombat 14:19
nem akkora, mint a holnapjukon, de amúgy igenGalacticos írta:ugye nemrég nyílt az arénában egy boltja a sportsdirectnek.
valaki volt már?
nagy a választék?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 3., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 3., szombat 14:13
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem