Igen igen,írtam is,hogy erről van szó.h3x0r írta:
Amikor megkotottek vele az elso szerzodest, amiben az szerepelt hogy evente megujitjak azt, akkor meg a kulfoldi jatekosoknak csak 25%-ot kellett adozniuk. Azota viszont ezt a szamot felemeltek 54%-ra es pont ezert megy a nagy matekozas a fizetesevel es a media jogokkal, mert ahhoz hogy az argentin 20-at kapjon, az mar 45-be kerul a klubbnak. A teljes koltsegvetes majd 10 szazaleka, ami azert nem elhanyagolhato foleg ugy hogy stadiont epitenek, tobb jatekost is le akarnak igazolni, Neymar papanak is kuldik rendszeresen a penzt, stb.
Hát védjék ki valahogy, vegyék ki a szerződéséből,vagy valami,mert eleve vicc,hogy ez belekerült.
Egyébként az 54%os adó a klubra vonatkozik, hogy ennyit kell adóznia a fizetése után pluszba,nem?
(mondjuk én hülye vagyok matekból,de kifizetnek Messinek 20at nettóba, az az 54%os adóval is olyan 31 millió,nem 45. Vagy 20 nettó,31 a bruttó az 54%al, és ezt még megadóztatják 54%al? Mert így kijön a 45M,bár nem hiszem,hogy ilyen dupla adóztatás van)
Jah,egyébként a fizetés még hagyján,de hogy megmondja,hogy kiknek örülne,az már a téboly kategória,ez már nekem is sok. Még ha örülnék Kun-nak,akkor is. Mondjuk erről megint csak akkor érdemes beszélni,ha a szerződés megkötése után érkezik Kun. Addig csak egy kívánság,ami süket fülekre talált.