Realista24 írta:Most tisztában vannak igen, ezért is megy a matekozás a jogokon. De amikor a szerződésébe belefoglalták, még nem lehetettek.Ezzel én is tisztában vagyok. De gondolom fent is tisztában vannak ezzel,és így kalkulálnak. Meglepne,ha nem ismernék a jogszabályokat az adózásra vonatkozóan. (bár jobban belegondolva,mégsem lepne meg már semmi ettől a vezetőségtől)
![]()
Azt meg Messi is nagyon jól tudta az elmúlt években, hogy mindent meg fog kapni, amit csak akar. Érdekes, hogy most nem arról van szó, hogy bement, aláírt, kijött, hanem alkudozás van.
Bocs,most félresiklottam.
Mit foglaltak a szerződésébe? Az évenkénti újratárgyalást? Azt igen,de a kötelező emelést nem,vagyis én úgy emlékszem,hogy újratárgyalás van benne.
Én arra értettem,hogy az új fizetését, teszem azt 20 millió euró (istenem), tudják,hogy 40et fog jelenteni. De ezt nem belefoglalják,hanem adózási jogszabály mondja ki.
Messi meg jól csinálja,most nem azért,de ha nem szabnak neki gátat, akkor persze,hogy megteszi,hülye lenne ha nem
tenné meg.
Már régebben is írtam talán itt is,hogy erre a fizetésemelősdire egy megoldás lenne,ha a klub azt mondaná,hogy lehet távozni. Na akkor vagy tényleg távozik,vagy felméri a helyzetét,és rájön,hogy baromi jó sora van itt,és így is rommá keresi magát és marad. Persze,mivel ebbe benne van a távozás kockázata,ezt nem merik meglépni.