Mint ahogy még jó páran nem azok a listán.Jöjjön Griezmann (bár ő nem is csatár)
Suárez mellett én is őt támogatnám, de valamiért esélytelennek érzem.vagy Mandzukic.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 12:15
Mint ahogy még jó páran nem azok a listán.Jöjjön Griezmann (bár ő nem is csatár)
Suárez mellett én is őt támogatnám, de valamiért esélytelennek érzem.vagy Mandzukic.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 12:13
Suarez nem kell, túl drága. Jöjjön Griezmann (bár ő nem is csatár) vagy Mandzukic. Csatárposzton utóbbinak örülnék a legjobban. Azért egy Karim - Mandzukic kettőssel bármit el lehet érni. CR és Bale a szélen... tökéletes.madridronie írta:Egyes spanyol vélemények szerint a 2 forgatókönyv a csatárposztra:
A) Luis Suárez (Liverpool), mint sztárigazolás és Perez papa favoritja![]()
B) Paco Alcacer (Valencia), Rodrigo (Benfica), Griezmann (Real Sociedad), Bacca (Sevilla) Mandzukic (Bayern), Dezko (City), Destro (Róma), Iturbe (Verona), Icardi (Inter), Insigne (Napoli), mint kiegészítő emberek
Dani Parejo...A múltam miatt örömmel tennék egy szívességet a Barcának azzal, hogy nyerünk - Jeffren
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 7., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 6., kedd 23:32
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 6., kedd 23:11
Atigazolas topikban akar a teljes jovo evi keretet is leirhatnad.attareal írta:Kösz RMCF.
Ha lehet egy kérdés, te hoznád, vagy nem, és, ha hoznád milyen lenne kp-énk?
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 6., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 6., kedd 21:16
Nagyon bögyödben van a srác. Megértem, hogy nem idevaló. De pl Khedira 10x világtalanabb és messze lenne a helye a Bernabéutól, ha a tudását nézzük. (Ezért rühellem Mou-t, mert a sleppjeit alig lehet kiírtani...) Ráadásul nem is illik bele a rendszerbe. Én elégedett leszek, ha Ő végre elköltözik innen.[/quote]jelen állás szerint pont egy Khedira stílusú ember kellene a KEZDŐBE, ez lenne Vidal, mert Khedira túl gyenge ehhez a csapathoz, de a rendszerbe beleillene.sentry írta:
Úgy tűnik a jó Morata kapós lesz a nyáron!Olasz pletykák szerint 4 komoly érdeklődője van az Inter, az Arsenal, a Dortmund és a Wolfsburg személyében. Mind1, hogy ki csak vigyék és lehetőleg minél többé!
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 6., kedd 20:51
Nagyon bögyödben van a srác. Megértem, hogy nem idevaló. De pl Khedira 10x világtalanabb és messze lenne a helye a Bernabéutól, ha a tudását nézzük. (Ezért rühellem Mou-t, mert a sleppjeit alig lehet kiírtani...) Ráadásul nem is illik bele a rendszerbe. Én elégedett leszek, ha Ő végre elköltözik innen.madridronie írta:Úgy tűnik a jó Morata kapós lesz a nyáron!Media Europa se pegará este verano por MorataOlasz pletykák szerint 4 komoly érdeklődője van az Inter, az Arsenal, a Dortmund és a Wolfsburg személyében. Mind1, hogy ki csak vigyék és lehetőleg minél többé!
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 6., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 20:40
Úgy tűnik a jó Morata kapós lesz a nyáron!Media Europa se pegará este verano por Morata
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 6., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. május 6., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 6., kedd 19:37
Jó, csak aztán nehogy arra jussunk, hogy el akar menni, mint Götze, mert nem jétszik sokat.matador írta:Xabi apó játszott három nagy meccset két olyan csapat ellen, ami pont az ő ízlésének van. Ne feledjük, hogy alapvetően mit hozott a szezonban.
Modric-Pogba és Isco/DM attól függően, hogy mennyire állnak be ellenünk, Pep apostol csapatai ellen meg jöhet a Baszk.
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 6., kedd 19:25
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 19:16
Röviden tömören; KELL, már tavaly nyáron kellett volna!Kell egyáltalán középpályás? Szerintem az utóbbi időben most van a legjobbunk.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 6., kedd 18:58
Az jó, hogy Kreativ, de sokan mások is, persze, ha 20-ért(?)jönne limuzninnal vinném madridba.tubatibi írta:Viszont Pogba egy kva kreativ arc, ugyesen cselez, sokkal gyorsabb, mint Xabi...Igazabol Xabi a Barca es Bayern ellen kulcsfontossagu, egyebkent nemannyira.
Kisebb csapatok ellen meg mehet a modric-dm-pogba harmas, harom kreativ arc...ott sokkal nagyobb hasznat vennenk a francianak, mint Xabi aponak. Az esetek 90%-ban....es egy friss Xabi nagyon nagy hasznunkra lesz meg 1-2 evig...
Remelem, hogy jon a francia, en bizom benne es meg nagyon fiatal, Kroos meg jovore jojjon ingyen, Modric sem lesz fiatalabb.![]()
Suarez-t meg nem leszek ideges, ha jon Pogba utan, de nem kulcsfontossagu.![]()
En azt mondom:
Pogba y Drogba![]()
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 6., kedd 18:56
Xabi helyére MÁR idén kell vki, még, ha Xabi maradna is, és jobb meccseken ő játszana.szilamer írta:Kell egyáltalán középpályás? Szerintem az utóbbi időben most van a legjobbunk. Xabi ugye alap, meg olyan játékos nincs mint ő. Modric Isten, Di Mariat nem szabad eladni. És itt van még egy Isco, meg egy Khedira, meg egy Illarra és Casemiró is. A kezdő megvan, oda nem kell játékost venni. Esetleg Casemiro, Khedira kombó helyére egy jó csere embert.
De én is úgy látom a legjobbnak, ha Xabi megy (lassan már öreg leszz) és akkor középpályást.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem