Csabi írta:Nekem nincs bajom a Poolal, tőlem nyerhettek volna is, de azért ez aranyos, hogy az elmúlt 4 évben nem hogy kupa közelében, de BL helyezés közelében nem voltak, aztán most összekapták magukat (aminek több összetevője van), és hirtelen megint azt hiszik, hogy versenghetnek a Real Madriddal, Barcelonával, Juventusszal, Bayern Münchennel és társaival. Jövőre megint a 4. hely alját fogják kopogtatni. A City megint ott lesz, a Chelsea is előttük lesz. Az egyetlen kérdés, hogy a MU-val mi lesz, ha jönnek ők is, akkor a 4. helyért megy a csata majd az Arsenallal.
Hatalmas +1!!!
Én amit idén hallottam Arsenal és Poolos ismerősöktől..... már agyfaszt kapok, de sorolom:
- Arsenal nyeri a PL-t, mert rég volt ennyire esélyes
- végre a Pool nyeri a PL-t
- idén a Pool nyeri a Pl,t jövőre meg a BL-t (ez az egyik legnagyobb

)
- ha Remsy,Walcott,Wilsher nem dől ki az Arsenale valószínűleg megnyerte volna a PL
- Özil nem baj ha eltűnik meccsekre, ő a keypassok miatt van fent, abban a legjobb a világon
- Modric középszintű játékos, se a Poolba se az Arsenalban nem lenne kezdő, van jobb nekik
- jövőre Arsenal a PL egyik esélyese, max 1 játékost kell csak igazolni
- az Arsenal és a Pool is sikeresebb és jobb csapat a BLben mint mi az elmúlt 10 évben
és még sok elvetemülve faszságot írhatnék. Azért én nem értem, hogy 20+ feletti emberek, hogy a 'szomba lehetnek ennyire elvetemültek. Persze a szemükben meg én vagyok az, meg a pöcs is egyben, mert megpróbálom őket a tévhitükből kirángatni.
Nem támadásból írtam, nem reprezentatív felmérés, nem általánosítás, csak megerősítettem csabi írását és véleményét. Mind a két csapat nagyon sokat kell, hogy fejlődjön, hogy BL esélyes legyen, de még egy BL final fourhoz is!