Serie A
Re: Serie A
Azért az igazolásaikon nem az látszik, hogy nagy el lennének eresztve... Nem volt komoly erősítésük már tavaly és tavaly előtt sem. Pedig rájuk fért volna. Mondjuk Mourinho idején költöttek eleget és pl ilyen Quaresma meg Mancinik be is sültek rendesen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az évek óta....az kb 10 éve minimum....már mancininél is ők voltak akik bármit megtehettek......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Az Inter évek óta a leggazdagabb olasz klub.Kerlon írta:Én olyat is hallottam, hogy komoly befektetőket találtak az Internél, szóval lehet, hogy Mazzarrinak ígértek ezt azt... Esetleg tudja, hogy a Napoli nem tudja megtartani a legjobbjait és jobbnak látta váltani és új projektbe kezdeni.
Olyan háttere van, mint senkinek arrafelé.
Pont ezért szégyen az, hogy eddig süllyedtek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A pénz nem = siker.....ezt tudhatnátok......de ha van pénz,és van idő...és szakértelem...akkor lehet siker,de az idő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
A befektető duma nem kacsa, valóban lesz pénz az Internél. Jövőre már az Inter is beszáll a scudettoért :-)
Én olyat is hallottam, hogy komoly befektetőket találtak az Internél, szóval lehet, hogy Mazzarrinak ígértek ezt azt... Esetleg tudja, hogy a Napoli nem tudja megtartani a legjobbjait és jobbnak látta váltani és új projektbe kezdeni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
őszintén szólva nem értem, hogy miért megy el, és miért pont benítez jön.
a bl rutint elfogadom, de igazából nem értem a váltás okát.
a bl rutint elfogadom, de igazából nem értem a váltás okát.
Mazzari pedig jött az Interhez...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a napoli elnöke elmondta a sky sports-nak, hogy megegyeztek benítezzel, így ő váltja mazzarrit a padon.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Az olasz labdarúgásnak jobb, ha egy Milan verseng a bl-ért.francois írta:csak bemákolták... pedig szurkoltam a fionak, sokkal jobban megerdemeltek volna...
Semmit nem érnek vele, ha Moratti b*szik pénzt adni az igazolásokra.BBeno írta: azt mondta itt volt az ideje megújulni. elvileg az Interhez megy. én nagyon adnám mert végre egy jó olaszban befutott edző lehetne az internél.
az a nem mindegy: Mazzarri befejezi a Napolinál a trénerkedést.
pedig simán vitte őket a 2. helyre és mehetnek a BL-be egyenesen.
azt mondta itt volt az ideje megújulni. elvileg az Interhez megy. én nagyon adnám mert végre egy jó olaszban befutott edző lehetne az internél.
pedig simán vitte őket a 2. helyre és mehetnek a BL-be egyenesen.
azt mondta itt volt az ideje megújulni. elvileg az Interhez megy. én nagyon adnám mert végre egy jó olaszban befutott edző lehetne az internél.
mario még mindig nem tudott 11-est hibázni.

- mocsok
na, hát ezt gyorsan megfordították.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az egyetlen védő aki a pályán van a milánba és pont ő belövi őket

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
az egy dolog hogy elég harmatos volt az átig piacon a nyáron az Inter de ekkora sérülészuhatagot nem kapott egyik csapat sem európában az fix. minden ellenük játszott idén.
inter sikeresen megkoronázta idei teljesítményét.
aztamocskoskurvaéletbe, hova süllyedtek..
aztamocskoskurvaéletbe, hova süllyedtek..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egyre jobban ég a házfrancois írta:a milan roham léptekkel halad az EL felé.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”