Premier League

Foci a Real Madridon túl...
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 17:24

sucre írta:Még ha akarnátok is, mi okból menne el Suarez? Már bőven nem lenne akkora szintlépés neki a real, mint pl tavaly. Annyira meg csaknem buta, hogy nagyjából ugyanannyi fizetésért kockáztassa egyáltalán azt, hogy kezdjen hétről-hétre, továbbá tudja őis, hogy ennyire soha, sehol a büdöséletbe nemfogják isteníteni, mint a poolnál.
Ja, meg ugye a klub se akarja eladni, max ha a világ legdrágább igazolása lesz (100+ millió).
szóval no offense, de saját magatokat ringatjátok álomba, én legalábbis 99%ra gondolom ezt, de aztán lehet valami csoda folytán lép. písz :D

Sucre, inkább Te ringatod magad abba szerintem hogy egy realba nem szintlépés jönni egy poolból, ne értsd félre nem akarom leszólni a briteket, 20-30 éve nagyon nagy csapata volt,nagyon jók is voltak,de jelenleg más a helyzet.
A madrid mindenkinek az egyik legmagasabb lépcső,és hidd el,azon a szinten,sokaknak fontos hogy ott is bizonyitsanak,ahol a legtöbbnek nem ment,mert kevés volt hozzá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 6., kedd 17:23

sucre írta:Még ha akarnátok is, mi okból menne el Suarez? Már bőven nem lenne akkora szintlépés neki a real, mint pl tavaly. Annyira meg csaknem buta, hogy nagyjából ugyanannyi fizetésért kockáztassa egyáltalán azt, hogy kezdjen hétről-hétre, továbbá tudja őis, hogy ennyire soha, sehol a büdöséletbe nemfogják isteníteni, mint a poolnál.
Ja, meg ugye a klub se akarja eladni, max ha a világ legdrágább igazolása lesz (100+ millió).
szóval no offense, de saját magatokat ringatjátok álomba, én legalábbis 99%ra gondolom ezt, de aztán lehet valami csoda folytán lép. písz :D
Egy Real Madrid mindig szintlépés,akárkinek,akárhonnan,akármikor jön. Ez tény.
Persze szerintem is jobban tenné,ha maradna a helyén, nem nézne ki jól,ahogy gyötörné a védelmünket szeptembertől :mrgreen: plusz az egyik személyes kedvencem,még az Ajaxos korszakából.
De ha a real hívja,és lerakja a pénzt érte, akkor dobbantani fog.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. május 6., kedd 17:19

Még ha akarnátok is, mi okból menne el Suarez? Már bőven nem lenne akkora szintlépés neki a real, mint pl tavaly. Annyira meg csaknem buta, hogy nagyjából ugyanannyi fizetésért kockáztassa egyáltalán azt, hogy kezdjen hétről-hétre, továbbá tudja őis, hogy ennyire soha, sehol a büdöséletbe nemfogják isteníteni, mint a poolnál.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 13:46

támadót, csatárt nem igazolnék, a castillából hoznék fel vkit a padra, cserecsatárnak
Morataból szerintem egy is bőven elég volt már! :roll:
suarezt minek akarjátok?
lehet, hogy jobb, mint benzema - közben meg egyáltalán nem biztos -, de minek fizessünk 5% javulásért ennyi pénzt,

A pletykák döntő többségéből kiindulva elsősorban a vezetés, Carloval egyetemben akar Karim mellé még egy nagyobb csatárt! Az hogy még az utolsó pillanatban is bepróbálkoztunk Lewandowskinál, illetve hogy a mai napig téma Mandzukic (egyébként állítólag Suárez mellett a második számú opció), Suárez és egészen mostanáig Agüero is (akinél a pletykák szerint még januárban is erőteljesen puhatolóztunk, hisz az öreg Perez papa álma a Karim-Agüero kettős volt) engem arra enged következtetni, hogy nem a másodvonallal akarunk erősíteni! :roll:
Suarez:
1. Rohadtul nem ér 80 meg 100 milliókat.
A Punto Pelota szerint :mrgreen: :lol: az év közben kötött kontraktusának záradéka szerint a Real Madridba 50 milla ellenében távozhat --> természetesen csak pletyka erős fenntartással kezelendő, de a fenti árak ilyen megközelítésből könnyen a fizetésével kalkulált kiadást jelentheti!
2. Nem szimpatikus, színész, durva, harapdál... nem kell ő ide
Neked nem, másnak igen; ugyanaz a történet mint Bale-nél!
arról már nem is beszélve, hogy mennyibe kerülne az uru.

Én meg úgy vagyok vele, ha a szerződtetése nem veszélyezteti a Pogba transzfert, akkor ez a tényező engem pont nem érdekel
:) --> nem hülyék ülnek a vezetői székben, tudják nagyon jól, hogy mikor, mennyit és hogy költhet a klub, úgyhogy e tekintetben én nem aggódnék! Nem véletlen, hogy a névhasználati jog eladását (Coca-Cola, Microsoft) is addig húzza Perez papa, amíg csak lehet --> egy esetleges 10. BL győzelem + a többi és a világ legnagyobb sztárjai újabb euró 10 milliókat hozhat a konyhára ebben a szektorban is!
de elsírnám magam örömömben, ha itt kötne ki az uru.
Kb.; bánatunkban azért nehogy sírva fakadjunk már, ha esetleg a világ egyik legjobbja csatlakozna a Real Madridhoz! :smile: :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 6., kedd 12:23

Suarez:
1. Rohadtul nem ér 80 meg 100 milliókat.
2. Nem szimpatikus, színész, durva, harapdál... nem kell ő ide
3. Benzema összekapta magát és nagyon hasznosan játszik. Mögé hoznék egy jó játékost, aki azért komolyabb erőt képvisel, mint Morata(Lukaku, Benteke stb.. csak kérdés, hogy ők eljönnének-e padozni)
Nem örülnék az érkezésének, ha rajtam múlna szóba sem kerülne.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 6., kedd 12:12

Nagyon sajnálom a Poolt, mert 24 év nem kis idő, de aki 3-0-ről így elcsesz egy meccset az meg is érdemli a sorsát... Legalább a BL-ben ott lesznek jövőre. :)
Suarezt nem hoznám. Drága, és mert van egy Benzemánk aki tökéletes ebbe a gépezetbe. Moratát opcióval el kell adni és hozni kell valami rutinos csókát Benya mögé. Nem igazán görcsölnék rá erre a csatárkérdésre az az igazság...

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. május 6., kedd 10:57

GT37 írta:
sentry írta: :lol: :lol: Az komoly ha a Juve Nanival erősít. :mrgreen:
Mondjuk szerintem azért annyira még nem rossz ez a Juventus, hogy egy Nani is erősítést jelentsen. :lol: :mrgreen:

Visszatérve a tegnapi meccsünkhöz és az egész szezonunkhoz, sokatmondó és baromira elkeserítő tény az, hogy ez a színtelen-szagtalan-semmilyen West Ham HÁROMSZOR vert meg minket ebben az idényben (a bajnokságban kétszer, a ligakupában egyszer)... Oké, hogy tegnap a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszottunk, de ez akkor is hatalmas szégyen.

És igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy future looks bright... Kezdjük azzal, hogy Lloris, aki a kevés olyan Spurs-játékos egyike idén, aki vállalható teljesítményt nyújt, valószínűleg távozik a nyáron. Nagyon sajnálom, de meg is értem a döntését, egyszerűen ő túl jó ebbe a csapatba, a többiek pár kivétellel meg túl kevesek hozzá. És ő olyan kapus, aki abszolút megérdemli, hogy a BL-ben védje egy igazi nagycsapat kapuját. Ha tényleg elmegy, iszonyúan hiányozni fog, sosem fogjuk elfelejteni azt a töméntelen mennyiségű bravúrt, amivel segítette a Spurs-t tavaly és idén is, nélküle minden bizonnyal közelében sem lettünk volna a BL-indulást érő helyeknek se a 2012-2013-as, se a mostani idényben.

Ha pedig Lloris megy, akkor a védőknek nem ártana összeszedniük magukat, mert katasztrófa, amit produkálnak idén. Walkerre nem lehet panasz, csak sokat sérült, Vertonghen dettó, Rose és Naughton viszont borzalmas, szívesen megnéznék egy olyan statisztikát, hogy hány gólt kaptunk idén egyikük helyezkedési hibája/felesleges cselezése/amatőr hibája/hülyesége miatt. Nevetséges. Legszívesebben mindkettejüket száműzném a hetedosztályba, és tárt karokkal várnám vissza Assou-Ekottót. Chiriches nagyon jól kezdett, aztán visszaesett, megsérült, megint megsérült, és már nem volt képes a szezon eleji formáját hozni. De vele összességében nincs bajom, talán jövőre több szerencséje lesz a sérülésekkel. Kaboul no comment, nem szeretném többet Spurs-mezben látni tétmeccsen. Dawson... So-so. Ő is sokat hibázott, de rajta legalább az akarást lehet mindig látni, a többiek nagy részével ellentétben.
Szóval ide kell majd erősítés. Elvileg Caulkert visszavásárolnánk, mert idén kifejezetten jól teljesít Cardiffban. Neki örülnék is, de ennyi nem hiszem, hogy elég lesz, legfeljebb akkor, ha elkezdjük beépíteni Veljkovicot is, illetve Fortuna is mellénk áll, már ami a sérüléseket illeti.

A többibe nem akarok belemenni, mert egyrészt hosszú lenne, és senkit sem érdekel ez az egész rajtam kívül, másrészt meg én is csak felidegesíteném magam. :lol:

Lényeg a lényeg, a keretet illetően is szükség van változtatásokra, de nem ez az elsődleges feladat, hanem az, hogy hozzunk egy normális edzőt, és érjük el valahogy, hogy a játékosaink minden egyes mérkőzésen képesek legyenek akár meghalni is a klubért, a szurkolókért, az edzőért, egymásért. Máshogy nem fog menni.

Amúgy remélem, Sandro nem hagyja ott Londont Sherwood miatt...
Írd le, hogy te jövőre milyen keretet, kezdőt szeretnél a Spursnek reálisan nézve a dolgokat természetesen. Engem érdekelne, ha ráérsz.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 6., kedd 9:54

felesleges.
ha lenne egy darab moratánk, akkor lehetne hozni.
világ legjobb csatára, aki ugyanannyi gólt lőne, ha itt játszana, mint benzema, csak az összjáték lenne szarabb.
ez még mindig nem fifa 14, hogy összeadódnak a statok.
Kép
Kép
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 6., kedd 9:51

suarezt minek akarjátok?
Mert a világ legjobb csatára, azoknak meg áltlában itt a helye.
Egyébként talán már én sem hoznám egy ilyen Benzema nyakára, de elsírnám magam örömömben, ha itt kötne ki az uru.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 6., kedd 9:31

suarezt minek akarjátok?
lehet, hogy jobb, mint benzema - közben meg egyáltalán nem biztos -, de minek fizessünk 5% javulásért ennyi pénzt, amikor a megfelelő kp-s igazolásokkal 20-30%-ot is javulhatunk. ráadásul benzemának is kevesebb játéklehetősége lesz, kevesebb perce, stb.

támadót, csatárt nem igazolnék, a castillából hoznék fel vkit a padra, cserecsatárnak, jesé meg épüljön fel, isco játsszon többet. pofonegyszerű.

ha erős a kp, akkor a támadóknak se kell annyira kihajtani a belüket tavaszra, hogy csak kóvályogjanak, mint egy légy a szar körül.
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 6., kedd 8:51

vannak még itt is finomságok

és ami idegesítőbb lehet egyeseknek hogy balotellinek két év alatt összejött az ami eddgi gerrardnak tizenéve nem megy
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 6., kedd 7:46

realistahuni írta:
Yaya, amikor játszott Kun, Silva nagyot ment
Kíváncsi lennék mit tudna egy Liverpool a barca ellen, de komolyan mérges vagyok hogy ez a fos city nyer idén. Jobb csapatnak tartom a Liverpoolt, ez a city komoly ellenfelekkel szemben annyit játszik mint egy getafe.
BL-ben igen, viszont a bajnoksagban a nagy rivalisainak 4-5-6 golokat rugott, foleg a szezon elso feleben. Szerintem megerdemlik a bajnoksagot. A Pool vedelem meg miert esik szet 0-3-nal egy Crystal Palaca ellem? Nem is ertem...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 6:57

Ha Suarez jönni akar, jöjjön. De maximalizálja az árat a madrid amit kifizet. szó se legyen 85ről. Ezért volt rossz döntés bale 91 be. mert azt akarjàk majd mindenütt tárgyalási alapnak. idén nyáron ez miatt lesz szívás. mindenesetre én nem szaroznèk, annyira égető szükség senkire sincs. ajánlat asztalra Suarez max 60. vagy játékosbevonassal csökkenhet. ha nem...nem. be kell húzni a BL-T akkor a játékosok is jobban akarnak jönni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 5., hétfő 23:58

Én nem tudom sajnálni őket azontúl, hogy tényleg szerethető csapat a mostani Liverpool. 0-3-ra vezettek.. Maguknak köszönhetik, hogy így alakult.
Azért az az óriási bomba gól demoralizáló volt, aztán egy Madrid szinten is megsüvegelendő kontra és végül egy szerencsés megcsúsztatás után kialakult ziccert értékesített a Crystal egy valóban szétesett csapat, védelem ellen! A Palace óriást küzdött, le a kalappal előttük :agree: , de így elbukni nagyon fájdalmas lehet és sajnáltam Gerrardékat!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 5., hétfő 23:52

Sierra írta:
Azért ez köcsög. :D
Mi az, hogy a Ligakupa nem számít trófeának? :mrgreen:
ott van az utána következő mondatban a bizonyíték, GT-nek különösen ajánlom :mrgreen: :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 5., hétfő 23:42

Yaya, amikor játszott Kun, Silva nagyot ment
Kíváncsi lennék mit tudna egy Liverpool a barca ellen, de komolyan mérges vagyok hogy ez a fos city nyer idén. Jobb csapatnak tartom a Liverpoolt, ez a city komoly ellenfelekkel szemben annyit játszik mint egy getafe.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 5., hétfő 23:41

Azért ez köcsög. :D
Mi az, hogy a Ligakupa nem számít trófeának? :mrgreen:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 5., hétfő 23:37

pöröghet tovább a számláló :)

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 5., hétfő 23:36

Neverpool. :shutup:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 5., hétfő 23:33

Corleone írta:Én nem tudom sajnálni őket azontúl, hogy tényleg szerethető csapat a mostani Liverpool. 0-3-ra vezettek.. Maguknak köszönhetik, hogy így alakult.
Ezt én is így gondolom, Chelsea elleni meccs után sajnáltam őket, hogy ezen bukhatják a bajnokságot, de ez a mai meccs... 3-0-ról leadni a meccset... :roll:

Vissza: